!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za rade, sproboje sie z nia o tym pogadac. Szczegolnie, ze ja prosilam kilka razy by nic nikomu jeszcze nie mowila. To nie jest pierwszy jej wybryk. Wydawalo by sie, ze kobieta z 3 dzieci i mozna by zec w moim wieku bedzie bardziej odpowiedzialna. Najbardziej wkurzylo mnie, ze podzielilas sie w pierwszym rzedzie z ta czescia rodziny, z ktora nie utrzymujemy kontaktow zadnych.
-
*SmoczycA* wrote:Hej dziewczyny. Powoli i ja się z Wami witam chociaż u nas termin na 1 kwietnia to różnie może być
wiem ze na takim etapie mało kto bada hcg, ale może wiecie przy jakim hcg było u Was widać serduszko?
U mnie przy becie ponad 12 tysięcy nie było jeszcze widać zarodka.*SmoczycA* lubi tę wiadomość
-
Ania81 ja bym szwagierce prosto z mostu powiedziała że tak się nie robi i że powinna interesować się swoim życiem bo popsuła Wam niespodziankę którą sami chcieliście rodzinie przekazać...ja to takich rzeczy na spokojnie nie potrafię załatwiać...w takich sytuacjach odpowiadam raczej dosadnie z nutką bezczelności..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 16:51
Ania81, zokeia lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Niedawno pisałyście o wymiotach. Powiem Wam, że było hardcorowo w mojej poprzedniej ciąży ale ten weekend przebił chyba wszytko. Wymiotowałam nieprzerwanie od soboty do wczoraj. Nawet po łyżeczce wody z elektrolitami. Nie jadłam nic ponad 48h i praktycznie nic co wypiłam nie zostawało. Wymiotowałam co 10 minut. Mąż chciał mnie już do szpitala wieźć na kroplówki. Miałam z poprzedniej ciąży czopki przeciwwymiotne ale nie pomogły tym razem 😱 Na szczęście z pomocą przyszła homeopatia i kulki podziałały. Nie wierzyłam w takie rzeczy jeszcze rok temu ale powoli wierzę, chociażby miał być to efekt placebo, grunt, że działa 😊 Jestem tak osłabiona, że ledwo się w pracy wdrapałam na 2 piętro 😅 Oby to był jednorazowy wybryk kropka albo chociaż niech się skończy w II trymestrze 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 16:58
-
Dziewczyny, super wieści z wizyt 😉 mnie pewna osoba z rodziny od strony męża podpytuje o wózek, ubranka, itp, jest prawie na półmetku. Choć właściwie przy pierwszym dziecku wszystko kupowaliśmy sami, nie mieliśmy w spadku, zresztą wiedzą, że chcieliśmy jeszcze jedno dziecko... No nic narazie załatwiam to dyplomatycznie 🤔
-
Ania81 ale bezczelna. Odebrała Wam całą radość informowania. Tak bym jej powiedziała, to może dotrze, że to nie fair było.
Dziewczyny ja na FB dołączę po poinformowaniu szefowej o ciąży. Mam tak wścibską laske w zespole, że wszystko na fb potrafi przegrzewać. Nawet szpieguje olx kto co sprzedaje, jak ma w domu i co w odbiciu szyby widać. Dopóki grupa nie jest całkowicie tajna a oni nie wiedzą o ciąży, nie chcę ryzykować. -
Ania a może niech mąż to z siostra załatwi? Oni sobie po swojemu pogadają.
zokeia lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
*SmoczycA* wrote:Hej dziewczyny. Powoli i ja się z Wami witam chociaż u nas termin na 1 kwietnia to różnie może być
wiem ze na takim etapie mało kto bada hcg, ale może wiecie przy jakim hcg było u Was widać serduszko?
To nie ma reguły...u mnie przy ponad 20tyś nie było widać jeszcze 😕*SmoczycA* lubi tę wiadomość
👩Maaa 32
I IVF
👣 24.01 👶♥️ -
nick nieaktualnyVianEthel2 wrote:Ania a może niech mąż to z siostra załatwi? Oni sobie po swojemu pogadają.
Maz nie zabardzo sie w to chce mieszac, bo ona zawsze probuje obrocic wszystko.
Zadzwonie do niej dzis i pogadam o tym.
Ja myslalam, ze juz mi mldlosci przeszly, ale niestety dzis znowu mnie dopadly i to tak ze nie mam na nic sily. A poza tym czuje sie glodna okropnie🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.straszne polaczenie -
*SmoczycA* lubi tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Maz nie zabardzo sie w to chce mieszac, bo ona zawsze probuje obrocic wszystko.
Zadzwonie do niej dzis i pogadam o tym.
Ja myslalam, ze juz mi mldlosci przeszly, ale niestety dzis znowu mnie dopadly i to tak ze nie mam na nic sily. A poza tym czuje sie glodna okropnie🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.straszne polaczenie
Witaj w moim świecieJa nie wiem czy mam mdłości większe po jedzeniu czy na głodzie
Ale jak jestem głodna to mam taki nagły skurcz żołądka jak do wymiotów i wtedy wiadomo już, że bez przegryzienia czegoś się nie obejdzie.
Oby szybko Ci przeszło, bo to potrafi wykończyć.
Trzymam kciuki za rozmowę.Ania81 lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ja się czuje jak na wiecznym kacu po drzemce.👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczkatętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
nick nieaktualnyVian ja mam tak przez ostatnie tygodnie, czyli jedziemy na tym samym wozku. Ja wogole jak nie zjem jak poczuje sie glodna to dostaje dreszcze i slabo mi sie robi. Moj maz to stwierdzil, ze nam bardzo glodne dziecko rosnie😂😂😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
nick nieaktualny