!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BlackRose 89 wrote:Okaże się, że chowa się jedno za drugim 😂
Eh, ta ciąża daje mi tak popalić, że mam ochotę wyciąć sobie macice i zaszyć u męża w brzuchu. Niech teraz on się pomęczy kilka tygodni.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnyDziewczyny nie sugerujcie sie ze jak macie ochote na slodkie to bedzie dziewczynka. Ja w pierwszej ciazy jadlam slodkie na potege, nic innego mi nie wchodzilo i byl chlopoak😂😂😂.
Teraz mam ochote na pieczone mieso,ogorki, ziemniaki pod rozna postacia (normalnie nie jadam prawie), warzywa ble, owoce jablko czasami, zupy ok, choc rzadko,slodkie tylko czasami.
Co wiec moze byc?? -
Ania81 wrote:Dziewczyny nie sugerujcie sie ze jak macie ochote na slodkie to bedzie dziewczynka. Ja w pierwszej ciazy jadlam slodkie na potege, nic innego mi nie wchodzilo i byl chlopoak😂😂😂.
Teraz mam ochote na pieczone mieso,ogorki, ziemniaki pod rozna postacia (normalnie nie jadam prawie), warzywa ble, owoce jablko czasami, zupy ok, choc rzadko,slodkie tylko czasami.
Co wiec moze byc??agika88, VianEthel2, BlackRose 89, Ania81, teverde, sisi, Kici_mici lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Dziewczyny nie sugerujcie sie ze jak macie ochote na slodkie to bedzie dziewczynka. Ja w pierwszej ciazy jadlam slodkie na potege, nic innego mi nie wchodzilo i byl chlopoak😂😂😂.
Co wiec moze byc??
Ania my tu chyba wszystkie sobie tylko żartujemy. Przecież to oczywiste, że to nie ma związku z płcią 🙂Ania81, Cabrera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Frelcia a tu pytać jak nic się złego nie dzieje to nie ma przeciwwskazań
nie żałuj sobie 😅
No właśnie niby ciąża po ivf jest wyższego ryzyka i wtedy powinno się unikać (tak tak znowu to wyczytałam )👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczkatętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
BlackRose 89 wrote:Maaa ja mam Angel Sound i dopiero za 3 czy 4 razem mi się udało złapać. Dużo żelu, szukaj przy samym spojeniu lonowym, delikatnie przyciskaj i powoli szukaj.
A mam się sugerować bardziej dźwiękiem czy ilością uderzeń w aplikacji i szukać tam gdzie pokazuje wyższe wartości?👩Maaa 32
I IVF
👣 24.01 👶♥️ -
Maaaa wrote:A mam się sugerować bardziej dźwiękiem czy ilością uderzeń w aplikacji i szukać tam gdzie pokazuje wyższe wartości?
Mi aplikacja nie działa, więc ja po prostu słucham.
Na telefonie syna i na telefonie męża działa jak się podpinam kablem ale, że ja nie mam wejścia to u mnie nie działa. Przez bluetooth nie łączyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 18:30
Maaaa lubi tę wiadomość
-
Teściowa jak zobaczyła ile chleba jem to mi upiekła świeży 🙈 Nie wiem na co mój organizm ma zapotrzebowanie ale chyba głównie na chleb i masło i ser 😂👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczkatętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
Maaaa wrote:A mam się sugerować bardziej dźwiękiem czy ilością uderzeń w aplikacji i szukać tam gdzie pokazuje wyższe wartości?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 18:38
Maaaa, BlackRose 89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaa- Ja niestett nie mam aplikacji, nie chce połączyć ale z pewnością pierwsze złapiesz swoje tętno jest powolne a dziecka to taki galop. Daj wiecej zelu,i docisnij trochę wtedy lepiej slychac. Moj dziec jest ulokowany gdzies 4cm pod pępkiem(wiec dosyc wysoko)i 2cm w prawo. szukaj powolutku.
Maaaa lubi tę wiadomość
-
JaSzczurek wrote:Gratulacje 😊😊
Co do świadczeń na usg to na pewno badania moczu, morfologia i wszystkie wirusy (tokso, hiv, wzw itd.) są w pakiecie. W razie potrzeby też tsh, choć wolą jak endo wysyła.
Natomiast ostatnio na prywatnej wizycie lekarka powiedziała mi, że lata pracowała na NFZ i że nie mogę się dać zbyć bo jeśli badanie ma podstawę, tzn. jest wymagane w ciąży i nie jest moim wymysłem, to powinnam dostać skierowanie. No i bądź tu mądry.