!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To ja chyba mam pierwsza prenatalne. Idziemy w poniedziałek na 12. Tzn. nie będzie to takie z mierzeniem przezierności i tak dalej, bo te choroby pokrył już NIPT, ale na ile się da sprawdzimy anatomię, no i zdjęcie pamiątkowe w 3d
sisi, Ania81, dominika405 lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Dziewczyny ja mam nawrot wszystkich obajwow ciazy, mdli mnie, na jedzenie patrzec sie nie moge, wogole czuje sie jak na poczatku ciazy🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
A juz myslalam, ze mi przechodziAnia81 lubi tę wiadomość
2019 5x IUI,
05.2019 poronienie zatrzymane,
10.6.2020 start 1 IVF, FET 5.1.1.
25.02.2021 córeczka
Wracamy po rodzeństwo!
7.05.2024 FET 3.1.1.
7 dpt beta 37
8 dpt beta 76
12 dpt beta 694 🫣😍
16 dpt 3330 😊
28 dpt ♥️ -
nick nieaktualnyKukus wrote:Witaj w klubie, ja od dwóch dni tylko kukurydza gotowana i suche bułki. Oczywiście od 16 jestem taka zmęczona, ze nic tylko kanapa.
Ja mam tak samo ze zmeczenie, wogole nic jesc nie moge, chyba ze chlebek ryzowy i to w malych ilosciach. Ale co tam wszystko dla groszkom niech nam zdrowo rosna❤️❤️❤️ -
Ja dziś też wstałam zmęczona i jeszcze z bólem takim dziwnym połowy pleców po prawej stronie... nie wiem, może znów gdzieś jakiś dysk uciska.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Cześć dziewczyny, jakoś się trzymam. Byłam jeszcze w czwartek u lekarza, najważniejsze krwiak zaczął się wchlaniac. Macie mam strasznie wysoko, tak że USG trzeba robić przez powłoki brzucha. Lekarz był bardzo zdziwiony bo powiedział że takiego przypadku jeszcze nie miał. Dlatego wyglądam jakbym była w 5m-cu ciąży. Serduszko puka 140min. Niestety na tym etapie ciąży nie można brać żadnych leków uspokajajacych.
Jak patrzę jak niektóre z Was mają już 12tc to niedowierzam że tak szybko to minęło.agika88, teverde, Ania81, Malgo_93 lubią tę wiadomość
Ada urodziła się 18.03.2020 przez CC
👶-2007 synuś
👶-2009 córcia
13.07 🧪- 23 mlU
17.07 🧪- 133 mlU
28.07🧪 - 8656 mlU
11.08 ❤
17.09 będzie piękna zdrowa córeczka!!❤❤ -
nick nieaktualnyBeatti wrote:Cześć dziewczyny, jakoś się trzymam. Byłam jeszcze w czwartek u lekarza, najważniejsze krwiak zaczął się wchlaniac. Macie mam strasznie wysoko, tak że USG trzeba robić przez powłoki brzucha. Lekarz był bardzo zdziwiony bo powiedział że takiego przypadku jeszcze nie miał. Dlatego wyglądam jakbym była w 5m-cu ciąży. Serduszko puka 140min. Niestety na tym etapie ciąży nie można brać żadnych leków uspokajajacych.
Jak patrzę jak niektóre z Was mają już 12tc to niedowierzam że tak szybko to minęło. -
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:Beatko- Bardzo mi przykro
Los niestety strasznie nas doświadcza. Lekarz juz w 8tc wyłapał malucha przez powłoki brzuszne? hmm dziwna sprawa z tą macicą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2020, 15:36
Ada urodziła się 18.03.2020 przez CC
👶-2007 synuś
👶-2009 córcia
13.07 🧪- 23 mlU
17.07 🧪- 133 mlU
28.07🧪 - 8656 mlU
11.08 ❤
17.09 będzie piękna zdrowa córeczka!!❤❤ -
Hejka dziewczyny chyba odpoczywacie - tak mało postów 🙂 jak samopoczucie? U mnie w porządku, trzęsę portkami bo jutro wizyta u gin i usg 😖🍀 chyba już zawsze tak będzie przed każda wizyta...
BlackRose 89, Malgo_93 lubią tę wiadomość
👩Maaa 32
I IVF
👣 24.01 👶♥️ -
nick nieaktualnyMaaaa wrote:Hejka dziewczyny chyba odpoczywacie - tak mało postów 🙂 jak samopoczucie? U mnie w porządku, trzęsę portkami bo jutro wizyta u gin i usg 😖🍀 chyba już zawsze tak będzie przed każda wizyta...
u nas też spokojnie, jestem pewna że wszystko będzie ok, jak zobaczysz bijące serducho to się uspokoisz i będziesz sobie mogła na spokojnie szukać malca detektorem b będziesz wiedział że gdzieś się przed Tobą chowa
Obstawiasz u siebie chłopaka czy dziewczynkę? co Ci instynkt podpowiada?
Malgo_93 lubi tę wiadomość
-
agika88 wrote:Dzień dobry
u nas też spokojnie, jestem pewna że wszystko będzie ok, jak zobaczysz bijące serducho to się uspokoisz i będziesz sobie mogła na spokojnie szukać malca detektorem b będziesz wiedział że gdzieś się przed Tobą chowa
Obstawiasz u siebie chłopaka czy dziewczynkę? co Ci instynkt podpowiada?
Mam ogromna nadzieje ze będzie tak jak mówisz 🍀
Kurcze jakoś bardzo przeczucia nie mam...ale może jakoś minimalnie większe na chłopca 🙂 a Ty?👩Maaa 32
I IVF
👣 24.01 👶♥️ -
Maaaa wrote:Hejka dziewczyny chyba odpoczywacie - tak mało postów 🙂 jak samopoczucie? U mnie w porządku, trzęsę portkami bo jutro wizyta u gin i usg 😖🍀 chyba już zawsze tak będzie przed każda wizyta...
U mnie już kolejna ciąża a ja ciągle trzęsę portkami 😁 choć wiem, że wszystko w porządku -
nick nieaktualnyMaaaa wrote:Mam ogromna nadzieje ze będzie tak jak mówisz 🍀
Kurcze jakoś bardzo przeczucia nie mam...ale może jakoś minimalnie większe na chłopca 🙂 a Ty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2020, 10:36
-
agika88 wrote:A bo Ty to taka panikara jesteś, dzieciuch jeszcze jest tak mały że to nie tak prosto Go znaleźć. Zauważ też że jedne dziewczyny znajdują w 9 tyg a inne dopiero w 13. Wydaje mi się że będzie chłopak bo zazwyczaj z takich zarodków jaki akurat miałam podany to ą chłopaki szybko wystrzelił do blastki 5.1.1.
Tak, jestem panikarą i w dodatku pesymistką 🙄😅 ale staram się myśleć pozytywnie... 😉
Oo a to jest jakaś zależność co do podanych zarodków? Ja miałam 2.1.1.agika88 lubi tę wiadomość
👩Maaa 32
I IVF
👣 24.01 👶♥️ -
nick nieaktualnyMaaaa wrote:Tak, jestem panikarą i w dodatku pesymistką 🙄😅 ale staram się myśleć pozytywnie... 😉
Oo a to jest jakaś zależność co do podanych zarodków? Ja miałam 2.1.1.
Ja Ciebie doskonale rozumiem, niestety kiedy życie nas dośwadczy, późneij ciężko uwierzyć że będzie dobrze. Też miałaś ładny zarodek, tylko wolniej się rozwijał ale itak się rozwinął jak każdy inny jeśli doszło do ciążyNaważniejsze są 2 ostatnie liczby
Maaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny