!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
Fresa-wysłałam Ci zaproszenie. Przyjęłabyś? Chciałabym o coś zapytać.
Przepraszam za taki wjazd na wątek. Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny i życzę spokojnej ciąży.Fresa lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Judit wrote:Fresa-wysłałam Ci zaproszenie. Przyjęłabyś? Chciałabym o coś zapytać.
Przepraszam za taki wjazd na wątek. Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny i życzę spokojnej ciąży.
Pewnie, przyjęłam.NOVUM, 2020 r. 🔹 29.04- telewizyta wstępna, dr W🔹01.06- wizyta startowa, dr Z🔹 13.06- I wizyta stym.,dr Z-P🔹 15.06- II wizyta stym., dr Z🔹 18.06- punkcja, dr W 🍀 23.06- transfer, blastocysta 4AA
✨6dpt - druga kreska 🙏
✨9dpt - 126,58mlU/ml
✨20dpt- pęcherzyk/ ✨26dpt - ♥️ 03.2021 - Córka 😍😍 ❄️4.1.2
🔹 28.11.2022-wizyta archiwalna
🔹 24.01.2023 - 🍀transfer pod narkozą (duże tyłozgięcie), dr W; beta <1,2 😭
🔹16.02.2023 - histero ➡️ stan zapalny endo, isthmocele🔹16.03.2023 - wizyta startowa, dr W 🔹29.04.2023 - I wizyta stym.,dr Ł 🔹02.05.2023 - II wizyta stym., dr W🔹05.05.2023 punkcja, dr Z, 5 trzydniowcow
🍀 08.05.2023 - transfer trzydniowca, dr Z - beta <1,2 😭
💘Lipiec - kolejne podejście: 🔹
🍀 3.07 - transfer - beta <1,2 😭
🍀 28.07 - transfer - beta <1.2 😭 prog.60… zostały 2❄️🥹
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję wizyt 😊
Przy pierwszej córce miałam zdecydowanie za dużo, przy drugiej już lepiej, a przy trzecim myślę, że w końcu nie przesadzę 😉
Podstawy u mnie to pajace i body, dużo pieluch tetrowych jeśli dziecko ulewa, dostawka, laktator, pampersy, water wipes, kropelki na brzuszek, lanolina na sutki, coś do pobudzania laktacji, krem do pupki, termometr, nakładki na sutki gdyby był problem ze ssaniem, butelka na wszelki wypadek, saszetka mleka modyfikowanego na wszelki wypadek, wózek i to chyba wsio... acha i kimbinezon bo zimno będzie20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
sisi wrote:Gratuluję wizyt 😊
Przy pierwszej córce miałam zdecydowanie za dużo, przy drugiej już lepiej, a przy trzecim myślę, że w końcu nie przesadzę 😉
Podstawy u mnie to pajace i body, dużo pieluch tetrowych jeśli dziecko ulewa, dostawka, laktator, pampersy, water wipes, kropelki na brzuszek, lanolina na sutki, coś do pobudzania laktacji, krem do pupki, termometr, nakładki na sutki gdyby był problem ze ssaniem, butelka na wszelki wypadek, saszetka mleka modyfikowanego na wszelki wypadek, wózek i to chyba wsio... acha i kimbinezon bo zimno będzieZapomniałam o lanolinie na sutki! I Femaltiker! Jak tęsknię za tym smakiem
Tym razem będę próbować pieluch wielorazowych, bo mam dość tych gór śmieci. Wreszcie są dostępne w rossmanie, więc się skuszę. Może tylko na początku wybiorę pampersy dla noworodka.
P.S. Przy drugim dziecku byłam spokojna, że mam już wszystko, a tu klops. Po pierwsze musiałam kupić laktator, butelki itd (był na noenatologii), do tego lubił smoczek i zupełnie inne ubranka niż pierwszyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 11:54
sisi lubi tę wiadomość
-
Beatti wrote:Dziewczyny gratuluję wczorajszych wizyt!
Czy wam też bardzo brzuch już przeszkadza w spaniu? Uwielbiałam zasypiać na brzuchu od dłuższego czasu już nie mogę, jednakże najgorsze jest to nawet na boku brzuch mnie tak ciągnie że muszę poduszkę podkładać pod niego. -
Ania81 wrote:Zgadzam sie z tym. Ja tym razem nie bede prosic o znieczulenie. Jesli bedzie mi dane nawet przy wywolaniu ide cala droge natural
Gratulację dla wizytującychMówili coś o płci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 13:22
sisi lubi tę wiadomość
-
[QUOTE=Gratulację dla wizytujących
Mówili coś o płci?[/QUOTE]
U mnie gin powiedział, że nie wyklucza dziewczynki ale patrząc na wyrostek płciowy Obstawiam chłopca. Kolejnego 😄
Ale zdecydowałam się na Sanco, we wtorek mam pobranie, więc niedługo się dowiem 🙂Ania81, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaSzczurek wrote:Mój ostatni poród był wywoływany tyloma sposobami a zakończony kleszczami i operacyjnym usuwaniem łożyska, że cesarkę nazwałabym bardziej naturalną, niż to co ja miałam
Zadna z nas nie przewidzi co sie stanie przy porodzie, ja mialam miec klaszcze przy pierwszym porodzie. Wystraszylam sie na jak lekarska mnie o tym poinformowala(paralm 2 godziny bez skutku) i synus po 15 minutach byl na swiecie 😂.sisi lubi tę wiadomość
-
Po usg prenatalnym- mała z wymiarów starsza o 2-6 dni, wszystko w porządku. Kość nosowa obecna, przezierność 1.3mm, mózg ok, przepływy ok,jama brzuszna ok.
Usg baaardzo przyjemne i spokojne po wynikach sanco.
Ania81, Maaaa, BlackRose 89, sisi, Aga83, e_mil_ka, Cabrera lubią tę wiadomość
Córeczko, jesteś moim spełnieniem marzeń. 💕
17.06- FET 3.1.1
6dpt- 29.2; 8dpt- 80.8; 10dpt- 188.4 ; 12dpt- 557.2; 14dpt- 1497; 17dpt- 4795;
19dpt- pęcherzyk z zarodkiem;
28dpt- mamy ❤
38+4tc- mamy nasz Cud 👶 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:Czy i którejś na prenatalnych lekarz przewidywał już płeć?
sisi, agika88 lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
BlackRose 89 wrote:U mnie gin powiedział, że nie wyklucza dziewczynki ale patrząc na wyrostek płciowy Obstawiam chłopca. Kolejnego 😄
Ale zdecydowałam się na Sanco, we wtorek mam pobranie, więc niedługo się dowiem 🙂Ale Ty masz jedną dziewczynkę też, czy nie, sami chłopcy?
-
dominika405 wrote:Po usg prenatalnym- mała z wymiarów starsza o 2-6 dni, wszystko w porządku. Kość nosowa obecna, przezierność 1.3mm, mózg ok, przepływy ok,jama brzuszna ok.
Usg baaardzo przyjemne i spokojne po wynikach sanco.
dominika405 lubi tę wiadomość