!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BlackRose 89 wrote:Jasne, nie zawsze ale jednak większość kobiet wolałaby mieć normalny macierzyński. Poza tym zdecydowana większość wybiera 80% na rok a mieć 80% z połowy etatu to już w ogóle dramat 🙂
Każdy ma inną sytuację, można zmienić etat w ciąży jeśli pracodawca się zgodzi to nic nie stoi na przeszkodzie. Dla mnie to się mija z celem
-
agika88 wrote:Dziękuję bardzo
az mi sie snila ta kosc nosowa
dam znac po wizycie. STRAWBERRY- OGTOMNE KCIUKI.
Maaaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
u nas też termin marcowy, jakoś 20 lub 22 mi wychodzi. Nie wiem, czy to możliwe i czy ktoś miał tak wcześnie info, ale tydz temu, a więc 10 tydz i 1 dzień dzidzi tak się fajnie ułożyło na usg, dosłownie przodem, że wszystko się pokazało
i dynda mu spory ogonek między nogami. Lekarz powiedział, że to na 90% syn z tego, co widać
szybko nie?? Za niecałe 2 tyg mam prenatalne, troszeczkę się boję.
Ania81, agika88, sisi, Beatti, Silvia lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Hej dziewczyny
u nas też termin marcowy, jakoś 20 lub 22 mi wychodzi. Nie wiem, czy to możliwe i czy ktoś miał tak wcześnie info, ale tydz temu, a więc 10 tydz i 1 dzień dzidzi tak się fajnie ułożyło na usg, dosłownie przodem, że wszystko się pokazało
i dynda mu spory ogonek między nogami. Lekarz powiedział, że to na 90% syn z tego, co widać
szybko nie?? Za niecałe 2 tyg mam prenatalne, troszeczkę się boję.
Kasia na tym etapie to każdemu dziecku dynda 😀 dopiero koło 13 tygodnia wyrostek się kształtuje na odpowiednie narządy. Ale skoro lekarz tak stwierdził to pewnie tak jest
zokeia, Kasia1987, sisi lubią tę wiadomość
-
BlackRose 89 wrote:Kasia na tym etapie to każdemu dziecku dynda 😀 dopiero koło 13 tygodnia wyrostek się kształtuje na odpowiednie narządy. Ale skoro lekarz tak stwierdził to pewnie tak jest
No właśnieAle lekarz z super opiniami i ma 30 lat dośw a od razu wskazuje na synka , ciekawe czy to się sprawdzi...
BlackRose 89 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Prenatalne trwają tak z 20-30 min. Dłużej trwają połówkowe- wtedy nawet do 40min i dłużej.
agika spokojnie! Kurcze ja przed prenatalnymi łyknęłam magnez na stes.👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczkatętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻