!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lukrecjaa wrote:To dosyć kontrowersyjny temat ketoza w ciąży. Nie miałabym odwagi tak się odżywiać w ciąży bo jednak różne są wyniki badań w tym temacie.
A ja się nie zgodzęto jedyna dieta na której wyszlam z poważnej anemii i poprawiły mi się wszystkie wyniki.
Nawet dziecko w brzuchu matki jest właśnie w ketozie i pozostaje w niej przez cały czas aż do momentu rozszerzania diety.
Poza tym dieta ketogeniczna w ciąży wygląda trochę inaczej niż ketoza Kliniczna. Nie spotkałam się z negatywnymi wynikami w ciąży w związku z ketoza a jestem już długo w keto i wieelee Przeczytałam książek i badań.
Moja dieta opiera się na wiedzy doktora Dangel.
Mój mąż zaczął ketozie w związku z nowotworem złośliwym i w końcu ma wyniki takie jak należy a jego onkolog bardzo też keto polecał. Mówił sam, że większość lekarzy nie pochwala keto bo bazują na wiedzy z lat 70tych i nie dokształcają się w tym temacieIlona92, Kasjopeja lubią tę wiadomość
-
My stopniowo używaliśmy najpierw fridy do nosa, potem był katarek i plasterki. Inhalatora zaczęliśmy używać dopiero ok 2 urodzin syna, wcześniej nie było takiej potrzeby. Nie choruje mi jakoś mocno, głównie infekcje dróg oddechowych, nigdy zapalenia płuc czy oskrzeli (skończył 4 lata) za to w temacie jedzenia 🤦🤦🤦
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka_s wrote:Black Rose No napewno masz rację, tylko dziwie się bo od miesiąca jestem na diecie i wcześniej było książkowo a od 2 dni jest problem a nie jem więcej niż wcześniej i pilnuje się wiec nie mam pojęcia.
Ale co się dzieje?
Glukometry niestety lubią mocno zakłamywać wyniki i są wyższe niż w rzeczywistościWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2020, 20:35
-
BlackRose 89 wrote:Ale co się dzieje?
Glukometry niestety lubią mocno zakłamywać wyniki i są wyższe niż w rzeczywistościWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2020, 21:11
-
Agnieszka jak dzisiaj cukier?24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Hej dziewczyny, Black Rose postaram się bardziej pilnować dziękuję za cenne rady.
Misiaa dziękuję, że pytasz dzis juz lepiej bo na czczo miałam 85 a po śniadaniu 117 🙂 a jak tam u Was? Jak samopoczucie w ta ponurą pogodę? Chyba wkoncu przyjdzie jesień. W Lidlu widziałam leginsy ciążowe 2 po 50 zl 😉 -
Super, ze dzisiaj cukier w normie
mi wczoraj szwagierka kupila w lidlu sukienke za 17.99zl ciazowa
dzisiaj odbieram
A nastroj? Hmm...powiem Wam ze mam juz dosc lezenia i nic nie robienia...moj M gada ze mam wiekszosc dnia lezec zeby cisnienie nie podskoczylo wiec w duzej mierze dnia odpoczywam ale ile moznaodliczam kazdy dzien..teraz do wszysykich swietych, pozniej do swiat.. no i juz do porodu
BlackRose trzymam kciuki! U nas niestety mąż nie mógł wejść na żadne usg..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 09:27
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Black Rose, mam nadzieję, że mąż będzie mógł wejść. U mnie lekarz na połówkowe juz sie zgodził, żeby mąż wszedł. Ja musze sobie kupić jakieś bluzki bo mam chyba 3 w które wejdę ( zawsze koszule nosiłam i teraz ciężko się dopiąć)
Misiaa zgadzam się z Twoim mężem masz leżeć i odpoczywać! Jeszcze się napracujesz jak się maluch urodzi😉 -
Alez Wam dziewczyny zazdroszcze ze juz wiecie kto sie chowa w brzuszkach:)24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
- przypominam sobie kto mi się przygląda..."