Marzec 2025 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
blabla wrote:Będę się modlić 🙏 mam nadzieję, że uda się podtrzymać ciążę do bezpieczniejszego okresu.
U mnie potwierdzona dziewczynka. Lekarz powiedział mi, że genetyki nie oszukam, mała w tej chwili ma 330 gramów. Także będzie duża jak się urodzi. W poprzedniej ciąży ubranka w rozmiarze 56 miałam może z 2 tygodnie, a w niektóre nie wchodziła. Za dwa tygodnie połówkowe, a wizyta za miesiąc. Szkoła, dom ciągle coś. Niby l4, a mniej czasu niż normalnie.
Lekarz pobrał mi jakieś wymazy z pochwy, zapłaciłam około 250 zl, mówił coś, że dużo porodów przedwczesnych spowodowanych jest nieprawidłowym wynikiem z posiewu. -
Martynka.98 wrote:Ja też tego nie lubię. Ogólnie już nie mam siły jej tłumaczyć, że ma przestać kupować. Ktoś by mógł napisać mi, że jestem niewdzięczna, ale na litość boską, nikt mi nie będzie garderoby dla dziecka urządzać, to jest tylko i wyłącznie zadanie moje i męża. Ostatnio miałyśmy spięcie, bo znalazła jakiś zestaw do wyjścia ze szpitala i ciągle mi mówi, że kupi, że na wyjście to idealny zestaw. W końcu się zdenerwowałam i powiedziałam, że mamy już z mężem zaplanowane, co chcemy założyć dziecku, gdy będzie wychodziło ze szpitala. Rozumiem radość, to pierwszy wnuk, ale trzeba znać granicę i ja je zamierzam stawiać.
U mnie relacje bardzo się popsuły po narodzinach pierwszego wnuka, bo im, a szczególnie babci (teściowej) po prostu odbiło. Akurat nie kupowała ubrań aż tyle, ale miałam wrażenie że ma się za drugą mamusie i trzeba jej chyba wytłumaczyć że jest babcia. Na 1 spacerze potrafiła zabrać mi z rąk wózek, bez pytania i poproszenia, wzięła jak swój i w najlepsze prowadziła. A ja stanęłam jak wryta, aż w końcu mówię czy mogę z powrotem wózek? Nawet się nie zmieszała. Wydaje się to pierdoła ale to przekraczanie granic, które idzie coraz dalej. Poza tym po 3 latach starań, badań, lekarzy, klinik, zabiegów i ciągłego płaczu wyjść na pierwszy spacer z wymarzonym dzieckiem to duże wydarzenie. Ale niektóre osoby są zbyt ograniczone by to zrozumieć.
Także pamiętajcie dziewczyny, jak zaczną wam teściowe wchodzić na głowę od narodzin stawiajcie granice, bo potem będzie tak źle, że ciężko będzie to powstrzymać.Martynka.98 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
💗31 lat, PCOS, nietolerancja glukozy, cykle bezowulacyjne
mutacja PAI-1 4G heterozygotyczny i MTHFR_677C>T homozygotyczny
stymulacja Lamettą i Clo ❌
06.2019 Jajowody drożne ✔
06.2019 Histeroskopia zwiadowcza - bez patologii✔
🧬02.2020 Gameta Gdynia
10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.- przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
06.2024 naturalny cud ❤️
I beta 13 - II beta 38 - III beta 115
progesteron 30
-
@Fluffy możesz na Nasze wsparcie liczyć 🫂
@blabla gratulacje Dziewczynki 🩷 co do rozmiarów Bobasa najważniejsze żeby było zdrowe, czasami dziecko rodzi się duże a potem jest chude jak szczypiorek. Mąż mi wczoraj pokazał opaskę ze szpitala to miał zaledwie 2,5 kg i 50 cm długości, byłam w szoku. Tylko, że oni są drobni. U mnie znów długie dzieci a waga różnie. Dobrze, że posiew był zrobiony będziesz wiedziała czy wszystko ok. Po 1 poronieniu dostałam ostrych bóli brzucha. Święta ledwo funkcjonowałam. Lekarz chciał zrzucić na zapalenie pęcherza, ale okazało się, że miałam infekcje bo też zrobił mi szybki test diagnostyczny. Powiedział, że rzadko jest sam ból brzucha.
Jeśli ktoś wizytuje to trzymam kciuki ✊️🍀👧 29 l. 🧔♂️ 34 l.
15.10.2024 Ważę już 386 g i jestem Chłopcem 💙
06.09.2024 Wyniki PAPP-A ➡️ niskie ryzyka
06.08.2024 Mam już 3,12 cm i mama usłyszała pierwszy raz moje serduszko ❤️
11.07.2024 Jest ❤️
25.06.2024 ⏸️
09.05.2024 Wykryty ok 0,5 cm mięśniak - do kontroli ➡️ nie powiększa się 👍
04.05.2024 💔 poronienie samoistne 4tc 4dz
24.10.2023 💔 poronienie samoistne 5tc 3dz
💉 Neoparin 60 mg 💊 Acard 150
🗓 18.11 wizyta gin NFZ
🗓 28.11 wizyta gin prywatnie
-
Dzień dobry Kochane! ❤️
Mam nadzieje,ze dzisiejszy dzień przyniesie same dobre wieści!
🌸blabla gratuluje dziewczynki! 🩷 u mnie dwa tygodnie bąbel ważył 155 i powiedziała Gin,że jak na ten tydzień to duży jest,zobaczymy jak za dwa tygodnie bedzie. Powiem Ci,że u mnie też na tym zwolnieniu jak by czasu brak...jeżdżenie po lekarzach nom stop.
🌸Fluffy cały czas myśli z Tobą Kochana! 🫂❤️
🌸Abilify05 zapamiętam to,nie dam się im! 😀
Życzę Dobrego Dnia! 🫂😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października, 08:23
Ponad dwa lata starań.
👩🦰31lat,cukrzyca2,hiperprolaktynemia,otyłość, w ciągu roku -20kg
🧔33lat, luty badania nasienia - morfologia 0%
💊acard 150mg
💊3x1 no-spa , magnez
💉 neoparin 40mg
💉insulina
22.06.24 niepewne ⏸️🥹
05.07.24 - 5tydzień 🥹
18.07.24 - 6+6 -mierze 1,1cm ❤️ 146/min
31.07.24 - 8+5 -mierze 2.39cm❤️176/min
19.08.24 - 11+3-mierze 5.59cm ❤️ 165/min
28.08.24 -12+5 -mierze 6,84cm ❤️ 156/min - ryzyka niskie z testu Pappa
19.09.24 -15+6-ważę 155g i jestem chłopcem 💙
17.10.24 - 19+6 - ważę 328g 💙
24.10.24 II prenatalne - wszystkie parametry prawidłowe 100% chłopak , ważę 461g 💙
14.11.24 - 23+6-rozwijam sie dobrze,ważę 718g 💙
21.11.24 - echo 💙 bąbla
13.12.24 -wizyta u Gin.
-
maglew wrote:Dziewczyny robiące zastrzyki jak wam idzie? Cały czas jesteście przy brzuchu czy nowe miejsca poszły w ruch? U mnie siniaki szybko mijają ostatnio widzę że chłodzenie bardzo pomaga. Ale zrobiły mi się takie krwiaki pod skórą grube i bolą, coś można z nimi zrobić oprócz smarowania?
Fluffy bardzo mi przykro, dopiero przeczytałam mam nadzieję że ci pomogą. Piszesz że musieliby cię trzymać 3 miesiące pod kroplówkami, skoro jest taki pomysł to nie mogą tego zrobic?Starania od 09.2018
🧬02.2020 Gameta Gdynia
10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.- przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
06.2024 naturalny cud ❤️
progesteron 30
-
Przepraszam, że się tak wtrącę z innego wątku, ale mam do Was pytanko, jednak najpierw przeczytałam o sytuacji Fluffy i chciałam Ci coś napisać.
Kochana, odejście wód na wczesnym etapie, jeszcze nie przesądza o tym, że jest źle, choć wierzę Ci, że musisz się okropnie martwić o maluszka 🥹
Czytałam (i znam też) wiele historii, gdzie wody odchodziły wcześnie i wtedy zostajesz w szpitalu pod ścisłą kontrolą i po prostu trzymają Cię tyle ile się da aż robią CC, chyba że akcja się sama rozkręci. Nawet ostatnio tutaj na forum czytałam, że dziewczynie odeszły wody, była w szpitalu przez kilka tygodni i urodziła w 29 TC, innej zrobili CC w 34 TC. Plus pamiętaj, że wody płodowe jednak się uzupełniają cały czas, więc to też nie jest tak, że jak odeszły, to już zupełnie nic nie będzie.
Mam nadzieję, że jesteś pod dobrą opieką, dużo siły dla Ciebie 🍀
A teraz chciałam Was coś zapytać - to pytanie do tych, które robiły badania genetyczne z krwi - ja będę robić akurat VeraCity i mam takie może głupie pytanie.
Byłam na wizycie w poniedziałek, wszystko jest ok. W kolejny poniedziałek mam przyjść właśnie na pobranie krwi, to będzie 10+3, czy przed pobraniem krwi do badań, ginekolog sprawdzał jeszcze czy na pewno serduszko bije? Nie mam umówionej wizyty jako takiej, a tylko pobranie krwi, ale zastanawiam się, czy nie powinni najpierw sprawdzić, czy wszystko jest ok? -
Dzień dobry 🥱 Pospalabym dłużej, ale musiałam wstać bo taka byłam glodna. U mnie pochmurno, senny dzień się zapowiada. Jadę dzisiaj do fryzjera podciąć włosy ☺️ Dobrego dnia!
Fluffy czekamy na wieści po usg i cały czas trzymam kciuki 🤞monii00 lubi tę wiadomość
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
7 dpt beta 92,1, prog. 15,50 ng/ml
12 dpt beta 722, prog. 21,00 ng/ml
18 dpt beta 7005 prog. 22,50 ng/ml
21 dpt - pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🙏
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
21+1 połówkowe 400 g szczęścia 🥰
"Pewnego dnia góra, która znajdowała się u twych stóp,
będzie daleko za twoimi plecami.
Ale to kim się stałeś w trakcie wspinaczki,
pozostanie z tobą już na zawsze..." -
Hej kochane 😘
Kciuki za dzisiejsze wizyty ✊ i oczywiście myślami z Fluffy ✊❤️całym sercem jesteśmy z Tobą 😘
Dzisiaj obudził deszczowy poranek wręcz leje jesień pełną parą🍂🍂
Mam nadzieję że mimo tej pogody będą same dobre wieści ❤️monii00 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 😘
🌿Fluffy kochana dawaj znać po USG, czekamy tu i mocno Wam kibicujemy! ❤️🫂
Deszcz, szaro, buro jesień się rozgościła 🍁🍂🌀🌧️
Dzisiaj dzień lenia 🤣 Dobrze, że wczoraj udało się porobić pranie i jeszcze wyschło na zewnątrz, teraz już pójdzie w ruch suszarka. Wczoraj mąż zaczął w końcu remont, pierwsze pomieszczenie już nabiera nowego koloru i odświeżenia. Ale najgorsze przed nami, jednak wszystko się da. Dzisiaj jeszcze muszę z teściową ustalić już konkrety jej 60tych urodzin w grudniu, póki jeszcze akcja święta nie wpadnie na dobre.
Dostałam też wieczorem info o nagrodzie specjalnej z okazji 10lecia w pracy, także będzie dodatkowa wypłata, słodkości o bon do Apartu 🥰 Fajnie, cieszę się. Kupię sobie coś na pamiątkę jak Mała przyjdzie na świat ☺️ A dodatkowa kasa zawsze się przyda, konto oszczędnościowe chętnie przygarnie 🤣
Dobrego dnia, kciuki za wizyty, pozytywnych myśli kochane ❤️❤️❤️eliz lubi tę wiadomość
Wytrwała z Nadzieją na Happy End 🩷
Starania od 2021 🫶
💔 Luty 2022
💔 Listopad 2022
💔 Styczeń 2024
Cykl stymulowany Aromek 💊 i Ovitrelle 💉 i mamy ⏸️ 03/07/2024
🫶 4/07 Beta 10,8 prog. 37,69
🫶 06/07 Beta 58,6 prog. 39 🥹
🫶 08/07 Beta 160,2 prog. 47,16 🥹
🫶 10/07 Beta 487,9 prog. 42,98 🥹
🫶 13/07 Beta 1815,4 prog. 36,30 🙏 dołożona jedna dodatkowa tabletka utrogestan (dmuchamy po 3 stratach)
🩺👩⚕️ Badania prenatalne wrzesień 2024 - niskie ryzyka 🩷
🩺👩⚕️ Badania połówkowe i echo serduszka Małej - prawidłowe 591 g Szczęścia 🩷
Na pokładzie: Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO, PCOS, MTHFR, Badanie drożności OK 🤗 + cukrzyca ciążowa.
Dla Małego Cudu WSZYSTKO 💪✊ -
Madzik2208 wrote:Dzień dobry 😘
🌿Fluffy kochana dawaj znać po USG, czekamy tu i mocno Wam kibicujemy! ❤️🫂
Deszcz, szaro, buro jesień się rozgościła 🍁🍂🌀🌧️
Dzisiaj dzień lenia 🤣 Dobrze, że wczoraj udało się porobić pranie i jeszcze wyschło na zewnątrz, teraz już pójdzie w ruch suszarka. Wczoraj mąż zaczął w końcu remont, pierwsze pomieszczenie już nabiera nowego koloru i odświeżenia. Ale najgorsze przed nami, jednak wszystko się da. Dzisiaj jeszcze muszę z teściową ustalić już konkrety jej 60tych urodzin w grudniu, póki jeszcze akcja święta nie wpadnie na dobre.
Dostałam też wieczorem info o nagrodzie specjalnej z okazji 10lecia w pracy, także będzie dodatkowa wypłata, słodkości o bon do Apartu 🥰 Fajnie, cieszę się. Kupię sobie coś na pamiątkę jak Mała przyjdzie na świat ☺️ A dodatkowa kasa zawsze się przyda, konto oszczędnościowe chętnie przygarnie 🤣
Dobrego dnia, kciuki za wizyty, pozytywnych myśli kochane ❤️❤️❤️👧 29 l. 🧔♂️ 34 l.
11.07.2024 Jest ❤️
25.06.2024 ⏸️
🗓 18.11 wizyta gin NFZ
-
🌸Fluffy ciągle trzymam kciuki 🙏
🌸Abilify muszę zapamiętać rady o stawianiu granic co do teściowych, bo od kilku lat i tak nad tym pracuję, a jak pojawi się bąbel (ich pierwszy wnuk) to też może być różnie 😅 Ogólnie są przekochani, dużo nam pomagają, czuję od nich ogromne wsparcie (często większe niż od moich rodziców, którzy mają niekiedy problemy z okazywaniem tego), ale.. bywa też tak, że złotymi radami przekraczają niekiedy granice. Grunt, żeby być z partnerem po jednym stronie barykady w tym wszystkim ☺️
🌸Madzik super, że wpadnie dodatkowa kasa 🥰
Co do remontu to mój mąż w końcu tydzień temu zakończył oficjalnie wykończenie mieszkania (a mieszkamy tu ponad 2,5 roku 😂) - przymocował listwy progowe, szynę na firanę i lampę w małym pokoju.
Ogólnie mimo, że mamy dwa osobne pokoje niezależne to ten drugi nie będzie w całości przeznaczony dla bobo, na razie będzie tam tylko komoda, a łóżeczko w naszej sypialni. Myślę, że taki maluszek za wiele nie będzie potrzebował 🥰monii00 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
monii00 wrote:Działacie jak burza z remontem 😂 dobrze, dobrze 🙂 mnie mąż wczoraj pytał o szafę dla Bobo, ale przez to przeziębienie nie mam do tego głowy. W weekend jedzie na uczelnie to się zastanowię i pomierzę jaka mi się zmieści. Gruba imprezka się szykuje, teraz dużo osób robi w lokalach. Ja wczoraj dostałam informację, że przyszła dziewczyna na zastępstwo za mnie. Uszy mnie piekły, że hej 😅 kiedyś odwiedzę to poznam 🙂 u nas też są nagrody - jubileuszowe, na koniec roku za zaangażowanie w pracę, świąteczne itd. No i 13-tki. Niektóre osoby nadal narzekają, że mało 🙈 Ostatnio zostało trochę pieniędzy z funduszu i nie mogli zorganizować imprezy integracyjnej z uwagi na zmianę władz to dali nam te pieniądze. Od grudnia będę mogła oficjalnie awansować na wyższe stanowisko, jestem ciekawa czy będą awanse podczas mojej nieobecności w pracy. Wiem, że zdarzały się awanse nieobecnych osób a rok temu byłam proponowana do awansu tylko nie spełniałam kryterium lat pracy. Co do bonu to też fajna sprawa, wybierzesz sobie coś fajnego 🥰
Co do urodzin to raczej zrobimy w domu, chata jest naprawdę wielka, z wielkimi pomieszczeniami. Kiedyś tu bywały imprezy na 70 osób. Są dwie kuchnie, na pewno coś zamówimy z cateringu, coś sami. Tylko muszę się zorientować na ile osób. Ja to muszę mieć wszystko zorganizowane, zapisane i potem zrealizowane ☺️Wytrwała z Nadzieją na Happy End 🩷
Starania od 2021 🫶
💔 Luty 2022
💔 Listopad 2022
💔 Styczeń 2024
Cykl stymulowany Aromek 💊 i Ovitrelle 💉 i mamy ⏸️ 03/07/2024
🫶 4/07 Beta 10,8 prog. 37,69
🫶 06/07 Beta 58,6 prog. 39 🥹
🫶 08/07 Beta 160,2 prog. 47,16 🥹
🫶 10/07 Beta 487,9 prog. 42,98 🥹
🫶 13/07 Beta 1815,4 prog. 36,30 🙏 dołożona jedna dodatkowa tabletka utrogestan (dmuchamy po 3 stratach)
🩺👩⚕️ Badania prenatalne wrzesień 2024 - niskie ryzyka 🩷
🩺👩⚕️ Badania połówkowe i echo serduszka Małej - prawidłowe 591 g Szczęścia 🩷
Na pokładzie: Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO, PCOS, MTHFR, Badanie drożności OK 🤗 + cukrzyca ciążowa.
Dla Małego Cudu WSZYSTKO 💪✊ -
Madzik2208 wrote:No z tym tempem remontu to niestety nie jest tak jakbyśmy chcieli ale mąż pracuje do 14 a co trzy tygodnie idzie na popo, więc zostają popołudnia i weekendy. A w weekend zazwyczaj coś jeszcze wpadnie i lipa. Ogólnie pokój dla Bobo jest do odmalowania, panele kładliśmy tam z pół roku temu. Do tego chce coś do firan na całą szerokość pokoju, bo wymarzyłam sobie długie zasłony z każdej strony i w rogu fotel uszak. Przy okazji robienia pokoju dla malucha odświeżamy po prostu górę. No i wstawiamy drzwi przesuwne właśnie z tego pokoiku do salonu z kuchnią, nam nie były potrzebne ale jak będzie Bobo to trochę prywatności się przyda. A stamtąd jest dalej przejście do naszej sypialni.
Co do urodzin to raczej zrobimy w domu, chata jest naprawdę wielka, z wielkimi pomieszczeniami. Kiedyś tu bywały imprezy na 70 osób. Są dwie kuchnie, na pewno coś zamówimy z cateringu, coś sami. Tylko muszę się zorientować na ile osób. Ja to muszę mieć wszystko zorganizowane, zapisane i potem zrealizowane ☺️👧 29 l. 🧔♂️ 34 l.
11.07.2024 Jest ❤️
25.06.2024 ⏸️
🗓 18.11 wizyta gin NFZ
-
Martyna wrote:Owszem. Też miałam badanie czystości pochwy ostatnio, bo chyba tak to nazywają. Tak czy siak to posiew jest na bakterie i grzyby. Można mieć często infekcję, która nie daje objawów…
No właśnie nie wiem do końca na co on te próbki pobierał (2 sztuki). Na początku ciąży płaciłam 60 zł za jakiś posiew, a teraz 195 plus 60 zł, cytologię też miałam robioną. Co dokładnie miałam badane to się okaże jak wyniki przyjadą. -
Zazdroszczę, że już macie remonty skończone, albo zaczęte 😀 my szykujemy się dopiero na koniec listopada/grudzien. Mam nadzieję, że będę w stanie się jeszcze ruszać wtedy 😂
monii00 lubi tę wiadomość
-
Soleil_ wrote:Przepraszam, że się tak wtrącę z innego wątku, ale mam do Was pytanko, jednak najpierw przeczytałam o sytuacji Fluffy i chciałam Ci coś napisać.
Kochana, odejście wód na wczesnym etapie, jeszcze nie przesądza o tym, że jest źle, choć wierzę Ci, że musisz się okropnie martwić o maluszka 🥹
Czytałam (i znam też) wiele historii, gdzie wody odchodziły wcześnie i wtedy zostajesz w szpitalu pod ścisłą kontrolą i po prostu trzymają Cię tyle ile się da aż robią CC, chyba że akcja się sama rozkręci. Nawet ostatnio tutaj na forum czytałam, że dziewczynie odeszły wody, była w szpitalu przez kilka tygodni i urodziła w 29 TC, innej zrobili CC w 34 TC. Plus pamiętaj, że wody płodowe jednak się uzupełniają cały czas, więc to też nie jest tak, że jak odeszły, to już zupełnie nic nie będzie.
Mam nadzieję, że jesteś pod dobrą opieką, dużo siły dla Ciebie 🍀
A teraz chciałam Was coś zapytać - to pytanie do tych, które robiły badania genetyczne z krwi - ja będę robić akurat VeraCity i mam takie może głupie pytanie.
Byłam na wizycie w poniedziałek, wszystko jest ok. W kolejny poniedziałek mam przyjść właśnie na pobranie krwi, to będzie 10+3, czy przed pobraniem krwi do badań, ginekolog sprawdzał jeszcze czy na pewno serduszko bije? Nie mam umówionej wizyty jako takiej, a tylko pobranie krwi, ale zastanawiam się, czy nie powinni najpierw sprawdzić, czy wszystko jest ok?Soleil_ lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
🧬02.2020 Gameta Gdynia
06.2024 naturalny cud ❤️
progesteron 30
-
Cześć! Nieśmiało dołączam!
Termin porodu 22 marca 2025.
Z każdego USG wychodzi co innego, ale ostatecznie mam trzymać się tego terminu z pierwszych badań prenatalnych.Abilify05, eliz, Pusshka lubią tę wiadomość
✔️06.08.2024 ➡️ 8mm
✔️28.08.2024 ➡️ 32 mm, słyszymy serduszko ❤️
✔️17.09.2024 ➡️ 73 mm (prenatalne)
✔️24.09.2024 ➡️ 102 g
✔️21.10.2024 ➡️ 238 g
✔️08.11.2024 ➡️ 370 g (połówkowe)
Kolejna wizyta - 18.11.2024 🩺
Echo serca malutkiej - 09.01.2025 🩺
Cukrzyca ciążowa. 🍫
Insulina nocna - 12 jednostek. 💉
Acard - 150 mg. 💊
-
Pusshka wrote:🌸Fluffy ciągle trzymam kciuki 🙏
🌸Abilify muszę zapamiętać rady o stawianiu granic co do teściowych, bo od kilku lat i tak nad tym pracuję, a jak pojawi się bąbel (ich pierwszy wnuk) to też może być różnie 😅 Ogólnie są przekochani, dużo nam pomagają, czuję od nich ogromne wsparcie (często większe niż od moich rodziców, którzy mają niekiedy problemy z okazywaniem tego), ale.. bywa też tak, że złotymi radami przekraczają niekiedy granice. Grunt, żeby być z partnerem po jednym stronie barykady w tym wszystkim ☺️
🌸Madzik super, że wpadnie dodatkowa kasa 🥰
Co do remontu to mój mąż w końcu tydzień temu zakończył oficjalnie wykończenie mieszkania (a mieszkamy tu ponad 2,5 roku 😂) - przymocował listwy progowe, szynę na firanę i lampę w małym pokoju.
Ogólnie mimo, że mamy dwa osobne pokoje niezależne to ten drugi nie będzie w całości przeznaczony dla bobo, na razie będzie tam tylko komoda, a łóżeczko w naszej sypialni. Myślę, że taki maluszek za wiele nie będzie potrzebował 🥰Starania od 09.2018
🧬02.2020 Gameta Gdynia
06.2024 naturalny cud ❤️
progesteron 30
-
le_bonheur wrote:Cześć! Nieśmiało dołączam!
Termin porodu 22 marca 2025.
Z każdego USG wychodzi co innego, ale ostatecznie mam trzymać się tego terminu z pierwszych badań prenatalnych.Starania od 09.2018
🧬02.2020 Gameta Gdynia
06.2024 naturalny cud ❤️
progesteron 30