Marzec 2025 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej 🙂
Dokładnie rok temu zatrzymał mi się świat - odeszły mi wody na początku drugiego trymestru.
Dziś, jak widać po suwaczku - jestem na końcówce ciąży 🥰 Musiałam zniknąć z forum na jakiś czas, bo nie dawałam emocjonalnie rady (dlatego nowy nick).
Mam nadzieję, że Wasze maluszki rosną zdrowo 🙂eliz, Martynka.98, Katri94, monii00, ŻonaMarynarza, Olaa..32 lubią tę wiadomość
-
Fluffy. wrote:Hej 🙂
Dokładnie rok temu zatrzymał mi się świat - odeszły mi wody na początku drugiego trymestru.
Dziś, jak widać po suwaczku - jestem na końcówce ciąży 🥰 Musiałam zniknąć z forum na jakiś czas, bo nie dawałam emocjonalnie rady (dlatego nowy nick).
Mam nadzieję, że Wasze maluszki rosną zdrowo 🙂
U nas dni mijają różnie ale bardzo intensywnie...Kubuś ma już 7 i pół miesiąca ja nie wiem kiedy to zleciało 🫣ma 6 ząbków i jak narazie piwotuje i cofa się 😅 ogolnie u nas wszystko dobrze. 😉Fluffy. lubi tę wiadomość
-
To już ponad 7 miesięcy 😳 Jak ten czas leci. Tylko patrzeć jak zacznie chodzić ☺️
Synio będzie. I, ze względu na problemy z ciśnieniem w ostatnich dniach, mam już skierowanie do szpitala za 2 tygodnie.eliz, Katri94, monii00 lubią tę wiadomość
-
@Fabregrasowa i @Fluffy. trzymam mocno kciuki za Was i szczęśliwego rozwiązania 🍀 przesyłam dobre myśli i czekamy oczywiście na info po porodzie, gdy będziecie miały odrobinkę siły na koleżanki z forum ❤️
@Weronka mam nadzieję, że zajrzysz - spóźnione gratulacje, zdrówka dla Was ❤️
Nasze historie pokazują, że warto zawsze mieć nadzieję i przyciągać dobre myśli 😊Fluffy. lubi tę wiadomość
-
.. też przyszłam na wspominki (spóźnione). Musicie wybaczyć 😅
U nas wiele się działo - 2 pobyty w szpitalu, lekarze, badania i co chwilę coś plus moja uczelnia. Dlatego tutaj nie zaglądałam.
Najważniejsze, że wychodzimy na prostą. Może w końcu odetchnę chwilę. Mam super dziecko, spełniam się jako mama i zawodowo dopięłam swego - wróciłam na studia, napisałam pracę magisterską z niemowlakiem w tak krótkim czasie. Nie pytajcie skąd miałam siłę bo sama czasami się zastanawiam, ale chyba jak się człowiek na coś uprze to choćby skały i robiły e e e 🤣. Nikt w opiece mi nie pomagał oprócz mojego męża oczywiście.. ja tylko wstawałam w nocy od początku bo on nie słyszy dziecka 🤷🏻♀️
Napisałam to wszystko bo tak jak wyżej wspomniałam zawsze trzeba mieć nadzieję i działać mimo, że jest czasami bardzo ciężko. Do zobaczenia na kolejnych wątkach, planujemy kolejne dziecko jak lekarz da zielone światło. Obecnie badam zespół antyfosfolipidowy, zobaczymy co w trawie piszczy.
Powodzenia 🍀 i dużo zdrówka ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października, 11:52
Fluffy., Olaa..32 lubią tę wiadomość
-
Melduję narodziny 🌈 Syneczka 😊 Wczoraj o 5:50 przyszedł na świat. Równo w 37tc. Cały czas na niego patrzę i tulę. I pomyśleć że równy rok temu nie potrafiłam z łóżka wstać z rozpaczy...
Monii00 powodzenia! I ogromnie gratuluję sukcesów 😊Olaa..32, eliz, monii00 lubią tę wiadomość
-
Fluffy. wrote:Melduję narodziny 🌈 Syneczka 😊 Wczoraj o 5:50 przyszedł na świat. Równo w 37tc. Cały czas na niego patrzę i tulę. I pomyśleć że równy rok temu nie potrafiłam z łóżka wstać z rozpaczy...
Monii00 powodzenia! I ogromnie gratuluję sukcesów 😊 -
Hejka 👋
Zajrzałam zobaczyć co tam u was 🥰 Czas leci zdecydowanie za szybko, moja panna raczkuje, siada i wstaje na nóżki, nie zdążę się obejrzeć a zaraz zacznie chodzić 🥹 A gaduła taka z niej, to chyba ma po starszym bracie 😆 Wiadomo, że to jeszcze nie świadome, ale już usłyszałam mama, tata, baba i dada 😄 Ząbek dopiero przebił się jeden 😄 Rosną jak na drożdżach te nasze maluchy, my już powoli planujemy roczek, bo robimy razem z chrzcinami, fajnie tak co jakiś czas tu zajrzeć i powspominać, mam wrażenie, że nie tak dawno byłam w ciąży, że wczoraj co dopiero urodziłam a tu już minęło ponad 7 miesięcy 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października, 07:42
monii00 lubi tę wiadomość
-
Fluffy. wrote:Melduję narodziny 🌈 Syneczka 😊 Wczoraj o 5:50 przyszedł na świat. Równo w 37tc. Cały czas na niego patrzę i tulę. I pomyśleć że równy rok temu nie potrafiłam z łóżka wstać z rozpaczy...
Monii00 powodzenia! I ogromnie gratuluję sukcesów 😊
Jakbyś chciała wsparcia lub rady to jesteśmy otwarte.. I już doświadczone jakby co 😅 tylko pamiętaj - każde dziecko jest inne i musicie przede wszystkim nauczyć się siebie nawzajem 🤱
Dziękuję ❤️ -
Olaa..32 wrote:Hejka 👋
Zajrzałam zobaczyć co tam u was 🥰 Czas leci zdecydowanie za szybko, moja panna raczkuje, siada i wstaje na nóżki, nie zdążę się obejrzeć a zaraz zacznie chodzić 🥹 A gaduła taka z niej, to chyba ma po starszym bracie 😆 Wiadomo, że to jeszcze nie świadome, ale już usłyszałam mama, tata, baba i dada 😄 Ząbek dopiero przebił się jeden 😄 Rosną jak na drożdżach te nasze maluchy, my już powoli planujemy roczek, bo robimy razem z chrzcinami, fajnie tak co jakiś czas tu zajrzeć i powspominać, mam wrażenie, że nie tak dawno byłam w ciąży, że wczoraj co dopiero urodziłam a tu już minęło ponad 7 miesięcy 🥰 -