X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2025 🤱
Odpowiedz

Marzec 2025 🤱

Oceń ten wątek:
  • Fluffy. Przyjaciółka

Wysłany: 2 października, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 🙂
    Dokładnie rok temu zatrzymał mi się świat - odeszły mi wody na początku drugiego trymestru.
    Dziś, jak widać po suwaczku - jestem na końcówce ciąży 🥰 Musiałam zniknąć z forum na jakiś czas, bo nie dawałam emocjonalnie rady (dlatego nowy nick).

Mam nadzieję, że Wasze maluszki rosną zdrowo 🙂

eliz, Martynka.98, Katri94, monii00, ŻonaMarynarza, Olaa..32 lubią tę wiadomość

2012 🩵
    10.2024 👼 16tc
    24.02.2025 ⏸️

preg.png
  • eliz Autorytet

Wysłany: 6 października, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fluffy. wrote:
    Hej 🙂
    Dokładnie rok temu zatrzymał mi się świat - odeszły mi wody na początku drugiego trymestru.
    Dziś, jak widać po suwaczku - jestem na końcówce ciąży 🥰 Musiałam zniknąć z forum na jakiś czas, bo nie dawałam emocjonalnie rady (dlatego nowy nick).

Mam nadzieję, że Wasze maluszki rosną zdrowo 🙂
    Kochana już niedługo bedziesz tuliła swoje maleństwo! Co bedziesz miała? Jak sie czujesz? ☺️
    U nas dni mijają różnie ale bardzo intensywnie...Kubuś ma już 7 i pół miesiąca ja nie wiem kiedy to zleciało 🫣ma 6 ząbków i jak narazie piwotuje i cofa się 😅 ogolnie u nas wszystko dobrze. 😉

Fluffy. lubi tę wiadomość

Moje najwieksze szczęście Jakub urodzony 19.02.2025 o 14:36 , 3180g i 55cm. 💙💙💙

age.png
  • Fluffy. Przyjaciółka

Wysłany: 10 października, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już ponad 7 miesięcy 😳 Jak ten czas leci. Tylko patrzeć jak zacznie chodzić ☺️
    Synio będzie. I, ze względu na problemy z ciśnieniem w ostatnich dniach, mam już skierowanie do szpitala za 2 tygodnie.

eliz, Katri94, monii00 lubią tę wiadomość

2012 🩵
    10.2024 👼 16tc
    24.02.2025 ⏸️

preg.png
  • monii00 Autorytet

Wysłany: 14 października, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Fabregrasowa i @Fluffy. trzymam mocno kciuki za Was i szczęśliwego rozwiązania 🍀 przesyłam dobre myśli i czekamy oczywiście na info po porodzie, gdy będziecie miały odrobinkę siły na koleżanki z forum ❤️

@Weronka mam nadzieję, że zajrzysz - spóźnione gratulacje, zdrówka dla Was ❤️

Nasze historie pokazują, że warto zawsze mieć nadzieję i przyciągać dobre myśli 😊

Fluffy. lubi tę wiadomość

👧 30 l. 🧔‍♂️ 35 l. 👶🏻💙

age.png
  • monii00 Autorytet

Wysłany: 14 października, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .. też przyszłam na wspominki (spóźnione). Musicie wybaczyć 😅

U nas wiele się działo - 2 pobyty w szpitalu, lekarze, badania i co chwilę coś plus moja uczelnia. Dlatego tutaj nie zaglądałam.

Najważniejsze, że wychodzimy na prostą. Może w końcu odetchnę chwilę. Mam super dziecko, spełniam się jako mama i zawodowo dopięłam swego - wróciłam na studia, napisałam pracę magisterską z niemowlakiem w tak krótkim czasie. Nie pytajcie skąd miałam siłę bo sama czasami się zastanawiam, ale chyba jak się człowiek na coś uprze to choćby skały i robiły e e e 🤣. Nikt w opiece mi nie pomagał oprócz mojego męża oczywiście.. ja tylko wstawałam w nocy od początku bo on nie słyszy dziecka 🤷🏻‍♀️

Napisałam to wszystko bo tak jak wyżej wspomniałam zawsze trzeba mieć nadzieję i działać mimo, że jest czasami bardzo ciężko. Do zobaczenia na kolejnych wątkach, planujemy kolejne dziecko jak lekarz da zielone światło. Obecnie badam zespół antyfosfolipidowy, zobaczymy co w trawie piszczy.

Powodzenia 🍀 i dużo zdrówka ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października, 11:52

Fluffy., Olaa..32 lubią tę wiadomość

👧 30 l. 🧔‍♂️ 35 l. 👶🏻💙

age.png
  • Fluffy. Przyjaciółka

Wysłany: 18 października, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję narodziny 🌈 Syneczka 😊 Wczoraj o 5:50 przyszedł na świat. Równo w 37tc. Cały czas na niego patrzę i tulę. I pomyśleć że równy rok temu nie potrafiłam z łóżka wstać z rozpaczy...

Monii00 powodzenia! I ogromnie gratuluję sukcesów 😊

Olaa..32, eliz, monii00 lubią tę wiadomość

2012 🩵
    10.2024 👼 16tc
    24.02.2025 ⏸️

preg.png
  • Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 19 października, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fluffy. wrote:
    Melduję narodziny 🌈 Syneczka 😊 Wczoraj o 5:50 przyszedł na świat. Równo w 37tc. Cały czas na niego patrzę i tulę. I pomyśleć że równy rok temu nie potrafiłam z łóżka wstać z rozpaczy...

Gratulacje ogromne! ❤️ Dużo zdrówka i tulcie się jak najwięcej, bo ten czas noworodkowy tak szybko mija 🥹

27.02.2025 - 39+3tc 49 cm i 2900g 👶🏻🩷

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
  • Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 19 października, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka 👋

Zajrzałam zobaczyć co tam u was 🥰 Czas leci zdecydowanie za szybko, moja panna raczkuje, siada i wstaje na nóżki, nie zdążę się obejrzeć a zaraz zacznie chodzić 🥹 A gaduła taka z niej, to chyba ma po starszym bracie 😆 Wiadomo, że to jeszcze nie świadome, ale już usłyszałam mama, tata, baba i dada 😄 Ząbek dopiero przebił się jeden 😄 Rosną jak na drożdżach te nasze maluchy, my już powoli planujemy roczek, bo robimy razem z chrzcinami, fajnie tak co jakiś czas tu zajrzeć i powspominać, mam wrażenie, że nie tak dawno byłam w ciąży, że wczoraj co dopiero urodziłam a tu już minęło ponad 7 miesięcy 🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października, 07:42

monii00 lubi tę wiadomość

27.02.2025 - 39+3tc 49 cm i 2900g 👶🏻🩷

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
  • monii00 Autorytet

Wysłany: 19 października, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fluffy. wrote:

Jesteście super dzielni oboje ❤️ rośnij Maluszku zdrowo, Ty Mamusiu szybko wracaj do sił i cieszcie się sobą bo czas szybko mija a w szczególności ten noworodkowy 🍀
    Jakbyś chciała wsparcia lub rady to jesteśmy otwarte.. I już doświadczone jakby co 😅 tylko pamiętaj - każde dziecko jest inne i musicie przede wszystkim nauczyć się siebie nawzajem 🤱

Dziękuję ❤️

👧 30 l. 🧔‍♂️ 35 l. 👶🏻💙

age.png
  • monii00 Autorytet

Wysłany: 19 października, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaa..32 wrote:
    Hejka 👋

Zajrzałam zobaczyć co tam u was 🥰 Czas leci zdecydowanie za szybko, moja panna raczkuje, siada i wstaje na nóżki, nie zdążę się obejrzeć a zaraz zacznie chodzić 🥹 A gaduła taka z niej, to chyba ma po starszym bracie 😆 Wiadomo, że to jeszcze nie świadome, ale już usłyszałam mama, tata, baba i dada 😄 Ząbek dopiero przebił się jeden 😄 Rosną jak na drożdżach te nasze maluchy, my już powoli planujemy roczek, bo robimy razem z chrzcinami, fajnie tak co jakiś czas tu zajrzeć i powspominać, mam wrażenie, że nie tak dawno byłam w ciąży, że wczoraj co dopiero urodziłam a tu już minęło ponad 7 miesięcy 🥰
    U nas jeszcze Mikołaj nie wstaje na nóżki ale prostuje nogi w czworakach i coś kombinuje 🤣 też taka gaduła, najlepsze jest darcie na rockmana 😅 udanej impezy, mieliśmy niedawno chrzciny więc już współczuję planowania i szykowania.. aż mi się wesele przypomniało 🫣 też takie mam wrażenie tym bardziej, że niedawno wywołałam zdjęcia i tam były ciążowe również 🥰

👧 30 l. 🧔‍♂️ 35 l. 👶🏻💙

age.png
‹‹ 633 634 635 636 637
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ