Marzec 2025 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie muszę zrobić porządek z ubrankami bo 62 spodenki już za krótkie są 🫣 body jeszcze dają radę. Wyprane 68 czekają aby je poukładać ale nie mam weny a pampery 3.
Olaa..32 lubi tę wiadomość
-
Waga to 5400 ( dziś ważyłam się z nią na rekach) .
Pampers 2 , ale widzę że trochę obcisła ją
Rozmiar 68 , ma długie nóżki
W poniedziałek już 3 miesięcy 🩷Olaa..32, Martiiii, eliz lubią tę wiadomość
-
U nas 7200g wagi, ciuchy 74, pieluchy jeszcze 3, ale już powoli się przymierzamy do 4😉
Na tamtym forum mam już straszne zaległości, nie mam czasu czytać 🙁
Jestesmy już po Chrzcie, a maj ogólnie to byla tragedia bo mały był chory prawie miesiąc 🤦♀️🤦♀️Olaa..32, Katri94, Martyna lubią tę wiadomość
-
To u mnie podobnie około 21 karmienie i zasypia najpóźniej o 22 a pośpi nawet do 7 😊 dzisiaj wstal o 5:30 ale zjadł I dalej do spania 😅
Martyna , Marcycha lubią tę wiadomość
-
Jeju jakie wasze bąble juz duze!!😍 cieszę sie dziewczyny waszym szczęściem
eliz, Martynka.98, Katri94 lubią tę wiadomość
👩🦰1990🧔1986
Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR
10.2024 19t 🩷💔
01.2025 cb
⏸️ 11dpo, 22.03 🥳
19.05 prenatalne - niskie ryzyka
16.06 - amnio - zdrowa dziewczynka🩷
21.07 2prenatalne 🩷
30 07 -> wizyta
Bąblu, widzimy się w listopadzie!🥹
~neoparin 40, aspirin Cardio 100, euthyrox 75, luteina 200/utrogestan
-
Fabregasowa wrote:Jeju jakie wasze bąble juz duze!!😍 cieszę sie dziewczyny waszym szczęściem
Jeszcze trochę I Ty będziesz tulić swoją córeczkę🥹
Dużo zdrowka dla Was! ❤️❤️❤️ a po za tym jak tam sie czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca, 14:21
-
Tak obstawiałam, że to mm. Gdzieś miałam cicha nadzieję, że da się przy karmieniu piersią taki stan osiągnąć, ale jeszcze poczytałam na internetach i już sie nie łudzę, w moim przypadku tj. KP, musi to byc karmienie co maks 4-5 h żeby nie zaniknęła laktacja, a z drugiej strony dłużej to by mi piersi wybuchnęły 🙃 Tak więc zazdrooooo 😅12.04.2025 👶 Lidia 3550 g 52 cm 🩷
-
U mnie wszystko względnie w porządku 🙂 czekam na wyniki profilaktycznej amniopunkcji i ledwo zaczęłam 2trymestr i okazało sie, ze moja pokonizacyjna szyjka już jest krótka 😬 ale jestem obstawiona lekami i staram sie być wyłącznie dobrej myśli 🍀
Martynka.98, Martyna , Olaa..32, Katri94 lubią tę wiadomość
👩🦰1990🧔1986
Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR
10.2024 19t 🩷💔
01.2025 cb
⏸️ 11dpo, 22.03 🥳
19.05 prenatalne - niskie ryzyka
16.06 - amnio - zdrowa dziewczynka🩷
21.07 2prenatalne 🩷
30 07 -> wizyta
Bąblu, widzimy się w listopadzie!🥹
~neoparin 40, aspirin Cardio 100, euthyrox 75, luteina 200/utrogestan
-
Fabregasowa wrote:U mnie wszystko względnie w porządku 🙂 czekam na wyniki profilaktycznej amniopunkcji i ledwo zaczęłam 2trymestr i okazało sie, ze moja pokonizacyjna szyjka już jest krótka 😬 ale jestem obstawiona lekami i staram sie być wyłącznie dobrej myśli 🍀
Będzie dobrze na pewno ❤️ u mnie w 25 tygodniu było około 2cm, dotrwaliśmy do 39 prawie, dużo odpoczywaj ❤️🩵 10.03.2025, 10:30, 38+3 Beniamin -
Marcycha wrote:Tak obstawiałam, że to mm. Gdzieś miałam cicha nadzieję, że da się przy karmieniu piersią taki stan osiągnąć, ale jeszcze poczytałam na internetach i już sie nie łudzę, w moim przypadku tj. KP, musi to byc karmienie co maks 4-5 h żeby nie zaniknęła laktacja, a z drugiej strony dłużej to by mi piersi wybuchnęły 🙃 Tak więc zazdrooooo 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 19:49
Martyna , Marcycha lubią tę wiadomość
-
Marcycha wrote:Tak obstawiałam, że to mm. Gdzieś miałam cicha nadzieję, że da się przy karmieniu piersią taki stan osiągnąć, ale jeszcze poczytałam na internetach i już sie nie łudzę, w moim przypadku tj. KP, musi to byc karmienie co maks 4-5 h żeby nie zaniknęła laktacja, a z drugiej strony dłużej to by mi piersi wybuchnęły 🙃 Tak więc zazdrooooo 😅
Martyna lubi tę wiadomość
-
O jaaa ekstraaa, dziękuję za info. Tylko teraz ciekawe z czego to wynika.
Jak sie urodziła to potrafiła spać po te 7 h co spowodowało spadek masy, a teraz jakby mogła tyle pospać to śpi bardzo rzadko 5 h, a zwykle 3-4. Zobaczymy im dalej w las jak będzie.12.04.2025 👶 Lidia 3550 g 52 cm 🩷 -
To wynika z tego że niemowlę musi zjeść określoną pulę kalorii, jeśli zje więcej w dzień to w nocy nie będzie często wstawać. To się wiąże też z czestszym karmieniem w dzień, niestety. Ja daje cyca przy każdej okazji.. 2h odstępu to max
też zależy od tego jak dzidzia je. Moja koleżanka ma takiego ananaska co je co 1h malutkie porcje..Dopiero do tego doszła jak został pół dnia z tatą z odviagnietym mlekiem. W nocy też 😭 i tak już pół roku. Więc te 3-4h i tak możesz uznawać za sukces
-