X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2025 🤱
Odpowiedz

Marzec 2025 🤱

Oceń ten wątek:
  • monii00 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamuśki 😊

Dzisiaj ostatnia według terminu z udzielających się Dziewczyn urodziła. Życzę Wam cudownego macierzyństwa i samych radości z dzieciaczków, które przyszły na świat 👶🏻 Dziękuję, że mogłyśmy zostać wirtualnymi ciociami ❤️ no i życzę również zdrówka bo to jest zawsze najważniejsze 🍀

Dziewczyny, które straciły ciążę życzę szybko zajścia w kolejną ciążę a te które już w niej są chciałabym żebyście mogły cieszyć się zdrowym bobasem za co ogromnie trzymam kciuki ✊️🍀

Mam nadzieję, że czasem któraś z Was odwiedzi ten wątek i napisze co słychać u Marcowej Mamuśki 🌷

Dziewczyny, które przestały się udzielać oznaczyłam jako "zaginione w akcji" 😉

Dziękuję za współtworzenie tego wątku 😊

Powodzenia i miłego dnia 🌸

Fluffy, eliz, Martynka.98, Martiiii, Olaa..32, Katri94, BillieJean lubią tę wiadomość

👧 29 l. 🧔‍♂️ 34 l. 👶🏻💙

age.png
  • Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monii00 wrote:
    Witajcie Mamuśki 😊

Dzisiaj ostatnia według terminu z udzielających się Dziewczyn urodziła. Życzę Wam cudownego macierzyństwa i samych radości z dzieciaczków, które przyszły na świat 👶🏻 Dziękuję, że mogłyśmy zostać wirtualnymi ciociami ❤️ no i życzę również zdrówka bo to jest zawsze najważniejsze 🍀

Dziewczyny, które straciły ciążę życzę szybko zajścia w kolejną ciążę a te które już w niej są chciałabym żebyście mogły cieszyć się zdrowym bobasem za co ogromnie trzymam kciuki ✊️🍀

Mam nadzieję, że czasem któraś z Was odwiedzi ten wątek i napisze co słychać u Marcowej Mamuśki 🌷

Dziewczyny, które przestały się udzielać oznaczyłam jako "zaginione w akcji" 😉

Dziękuję za współtworzenie tego wątku 😊

Powodzenia i miłego dnia 🌸

Cudownie było z wami przejść cały ten etap ciąży, łezka się w oku kręci, że to tak szybko zleciało, wchodząc na ten wątek byłam w zupełnie innym miejscu niż jestem teraz, jeszcze te parę miesięcy bym nie pomyślała, że moje życie aż tak diametralnie się zmieni, bo my nie planowaliśmy dzidziusia, a jak już zobaczyłam te dwie kreski to zaczęło się intensywnie szukanie mieszkania, no bo jak to z dwójką na jednym pokoju, a dzisiaj tulę mój drugi cud we własnym mieszkaniu o którym tak marzyliśmy 🥰
    Chłońcie dziewczyny te cudowne chwile z maleństwem, bo one naprawdę uciekają przez palce, a kto wie, może się uda spotkać z którąś z was na kolejnym ciążowym wątku, bo ja jeszcze nie powiedziałam stop 😜
    Pewnie będę jeszcze tu zaglądać, trzymajcie się ciepło 🤗

Marcycha, Martiiii, ŻonaMarynarza, monii00, Katri94, eliz, BillieJean lubią tę wiadomość

27.02.2025 - 39+3tc 49 cm i 2900g 👶🏻🩷

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
  • eliz Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Spokojnych Świąt Wam Życzę 🐣❤️

Martynka.98 lubi tę wiadomość

Moje najwieksze szczęście Jakub urodzony 19.02.2025 o 14:36 , 3180g i 55cm. 💙💙💙

age.png
  • An_veherzhynska Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanowne Panie,
    Nazywam się Anastasiia Veherzhynska, jestem studentką V roku psychologii na Uniwersytecie Łódzkim. Prowadzę badanie do pracy magisterskiej dotyczące związku między ciążą a postrzeganiem, obrazem ciała a zachowaniami żywieniowymi. Procedura badania obejmuje wypełnienie kilku wystandaryzowanych kwestionariuszy oraz ankiety socjodemograficznej.
    Badanie skierowane jest do wszystkich kobiet w wieku od 18 do 35 lat, które są po urodzeniu pierwszego dziecka. (dziecko ma nie więcej niż rok)

Badanie jest w pełni anonimowe i wypełnienie zajmuje około 10 minut. Można w każdej chwili przerwać badanie bez podawania przyczyny oraz przesyłania odpowiedzi.
    W badaniu pojawiają się pytania dotyczące samooceny, obrazu ciała oraz zachowań żywieniowych. Jeśli te tematy mogą być dla Ciebie trudne, proszę o ostrożność przy przystępowaniu do badania. Proszę pamiętać, że w każdej chwili można przerwać wypełnianie ankiety bez podawania przyczyny.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=7xpEYw7al0O7fvnUcF6WO6g9kvHPfiRDu1ScohJPJo5UMkc2UERHRUtRUEhYUUI2SFgyTUVHSjBPVy4u

Z góry dziękuję za udział!

‹‹ 631 632 633 634 635
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ