X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2025 🤱
Odpowiedz

Marzec 2025 🤱

Oceń ten wątek:
  • monii00 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamuśki 😊

Dzisiaj ostatnia według terminu z udzielających się Dziewczyn urodziła. Życzę Wam cudownego macierzyństwa i samych radości z dzieciaczków, które przyszły na świat 👶🏻 Dziękuję, że mogłyśmy zostać wirtualnymi ciociami ❤️ no i życzę również zdrówka bo to jest zawsze najważniejsze 🍀

Dziewczyny, które straciły ciążę życzę szybko zajścia w kolejną ciążę a te które już w niej są chciałabym żebyście mogły cieszyć się zdrowym bobasem za co ogromnie trzymam kciuki ✊️🍀

Mam nadzieję, że czasem któraś z Was odwiedzi ten wątek i napisze co słychać u Marcowej Mamuśki 🌷

Dziewczyny, które przestały się udzielać oznaczyłam jako "zaginione w akcji" 😉

Dziękuję za współtworzenie tego wątku 😊

Powodzenia i miłego dnia 🌸

Fluffy, eliz, Martynka.98, Martiiii, Olaa..32, Katri94 lubią tę wiadomość

👧 29 l. 🧔‍♂️ 34 l. 👶🏻💙

age.png
  • Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monii00 wrote:
    Witajcie Mamuśki 😊

Dzisiaj ostatnia według terminu z udzielających się Dziewczyn urodziła. Życzę Wam cudownego macierzyństwa i samych radości z dzieciaczków, które przyszły na świat 👶🏻 Dziękuję, że mogłyśmy zostać wirtualnymi ciociami ❤️ no i życzę również zdrówka bo to jest zawsze najważniejsze 🍀

Dziewczyny, które straciły ciążę życzę szybko zajścia w kolejną ciążę a te które już w niej są chciałabym żebyście mogły cieszyć się zdrowym bobasem za co ogromnie trzymam kciuki ✊️🍀

Mam nadzieję, że czasem któraś z Was odwiedzi ten wątek i napisze co słychać u Marcowej Mamuśki 🌷

Dziewczyny, które przestały się udzielać oznaczyłam jako "zaginione w akcji" 😉

Dziękuję za współtworzenie tego wątku 😊

Powodzenia i miłego dnia 🌸

Cudownie było z wami przejść cały ten etap ciąży, łezka się w oku kręci, że to tak szybko zleciało, wchodząc na ten wątek byłam w zupełnie innym miejscu niż jestem teraz, jeszcze te parę miesięcy bym nie pomyślała, że moje życie aż tak diametralnie się zmieni, bo my nie planowaliśmy dzidziusia, a jak już zobaczyłam te dwie kreski to zaczęło się intensywnie szukanie mieszkania, no bo jak to z dwójką na jednym pokoju, a dzisiaj tulę mój drugi cud we własnym mieszkaniu o którym tak marzyliśmy 🥰
    Chłońcie dziewczyny te cudowne chwile z maleństwem, bo one naprawdę uciekają przez palce, a kto wie, może się uda spotkać z którąś z was na kolejnym ciążowym wątku, bo ja jeszcze nie powiedziałam stop 😜
    Pewnie będę jeszcze tu zaglądać, trzymajcie się ciepło 🤗

Marcycha, Martiiii, ŻonaMarynarza, monii00, Katri94, eliz lubią tę wiadomość

27.02.2025 - 39+3tc 49 cm i 2900g 👶🏻🩷

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
‹‹ 631 632 633 634 635
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ