Marzec 2025 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefertiti89 wrote:Dziewczyny kupujecie zimowy spiworek do wózka? Podobaja mi się z cottonmoose, ale zastanawiam się na jak długo wystarczy 🙂
Ja nie 😉 -
Dzięki, tak właśnie myślę, że to chyba bez sensu 😁
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
7 dpt beta 92,1, prog. 15,50 ng/ml
12 dpt beta 722, prog. 21,00 ng/ml
18 dpt beta 7005 prog. 22,50 ng/ml
21 dpt - pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🙏
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
21+1 połówkowe 400 g szczęścia 🥰
"Pewnego dnia góra, która znajdowała się u twych stóp,
będzie daleko za twoimi plecami.
Ale to kim się stałeś w trakcie wspinaczki,
pozostanie z tobą już na zawsze..." -
Nefertiti89 wrote:Dziewczyny kupujecie zimowy spiworek do wózka? Podobaja mi się z cottonmoose, ale zastanawiam się na jak długo wystarczy 🙂
Nefertiti89 lubi tę wiadomość
-
Ja też nie kupuje spiworka do wózka, mam sporo kocyków i też dokupuje merino.
Z tym aspiratorem to można kupić używaną bazę i nowy komplet do nosa jakoś 70 zł kosztuje. Ja będę czekać na promocje z nosiboo bo potrzebuje kupić jeszcze jeden to będę dawać znać -
Abilify05 wrote:Dlatego właśnie kupuje wózki o wartości 4 tys za mniej niż połowę, bo używane 😁 mogłabym sobie pozwolić ale wolę te pieniądze na coś innego wydać
Rekin biznesu 😁
Z używanym aspiratorem może być problem, bo niektórzy takich higieczninych rzeczy nie odkupią tak jak laktatorow czy materacy. Ewentualnie można kupić używaną bazę a resztę nowe.
Nefertiti nie wiem które aspiratory do odkurzacza wciągają gile prosto do niego, ale w katarku to niemożliwe bo ma zabezpieczenia. Szczerze nie słyszałam o takim żeby wciagaly do środka, to bardzo niehigieniczne 😬
Lilou gratulacje i wspaniałe zdjęcie ♥️ nasze małe słodziaki 🤩 -
Pamiętam że mój pierwszy samochód kosztował 3 czy 4 tys 😁 i jeździłam nim 5 lat. Starczył na dłużej niż wózek 😂
Wszystko staram się kupować używane, bo po co przepłacać a można dorwać dobre firmy. Potem przyjdzie czas gdy dziecko już nie ubierze używki albo poprosi o coś że sklepu i nadejdą prawdziwe wydatki, a póki młody wkłada co mu się da w ręce trzeba korzystać 😁
A śpiworka też nie przewiduje, myślę że w gondoli jest ciepło. Kupiłam potem do spacerówki dla starszego, bo jednak zimno w samych spodniach gdy prószy śnieg.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:39
Starania od 09.2018
💗31 lat, PCOS, nietolerancja glukozy, cykle bezowulacyjne
mutacja PAI-1 4G heterozygotyczny i MTHFR_677C>T homozygotyczny
stymulacja Lamettą i Clo ❌
06.2019 Jajowody drożne ✔
06.2019 Histeroskopia zwiadowcza - bez patologii✔
🧬02.2020 Gameta Gdynia
10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.- przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
06.2024 naturalny cud ❤️
I beta 13 - II beta 38 - III beta 115
progesteron 30
-