Marzec 2027 🌼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Rany, ale zazdro. U mnie 2 wiszące rodzynki po KP. Zawsze mialam male sportowe, ale mi to i w ciazy nie rosną 🤣Szamanka wrote:Ja jakoś mega widocznego nie mam, może hiperlordoza lekko potęguje, ale żadne spodnie się już nie zapinają, więc to mój znak. I padłam ze śmiechu dzisiaj bo poszłam do znajomej na paznokcie i miałam sukienkę którą nosiłam wiele razy, ale dostałam zakaz noszenia jej już bo koleżanka mówi że nie mogła przestać mi się w cycki gapić 🤣🤣🤣 że wyglądam jakbym operację zrobiła
-
U mnie coś zaczyna być widać, brzuch jest większy ale nadal nie wygląda to na jednoznacznie ciążowy brzuch. Chociaż mój mąż i koleżanka twierdzą że już widać. Od około tygodnia noszę leginsy ciążowe bo czułam że jest mi ciaśniej a ja strasznie nie lubię jak cokolwiek mnie uwiera. Myślę że tak typowy brzuszek ciążowy pojawi się za około 3 tygodnie.
-
Iwona88 wrote:Wyślę zaproszenie do znajomych. Jeśli chodzi o kod to możesz mi potem wysłać ten nowy. @Mabel jeśli będziesz chciała zrobić sanco wcześniej jak 08.09 to daj mi znać to ja Ci wtedy podeśle kod od Ellie_23 🙂
Ja już zrobiłam zakupy, kod który Ci wysłałam jest nowy ode mnie więc sobie go rozdysponujcie wedle potrzeby
A mój brzuch też ciągle jest wzdęty, ten maluch to musi walczyć o miejsce 😂
Iwona88 lubi tę wiadomość
-
aszin wrote:Dzydzy, powodzenia dzisiaj, czekam na wieści! Dobrze pamiętam? 🤭😁
3,36 cm bobasa 🥹 serduszko bije prawidłowo
Kamien z serca 🥰
7.09 robimy Panoramę, a 15.09 prenatalne
polalola, Stokrotka94, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość
-