Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2027 🌼❤️
Odpowiedz

Marzec 2027 🌼❤️

Oceń ten wątek:
  • Zaqwsx Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szamanka wrote:
    Ja jakoś mega widocznego nie mam, może hiperlordoza lekko potęguje, ale żadne spodnie się już nie zapinają, więc to mój znak. I padłam ze śmiechu dzisiaj bo poszłam do znajomej na paznokcie i miałam sukienkę którą nosiłam wiele razy, ale dostałam zakaz noszenia jej już bo koleżanka mówi że nie mogła przestać mi się w cycki gapić 🤣🤣🤣 że wyglądam jakbym operację zrobiła
    Rany, ale zazdro. U mnie 2 wiszące rodzynki po KP. Zawsze mialam male sportowe, ale mi to i w ciazy nie rosną 🤣

👩98🧔98👶+🐈
    3x inseminacje
    4x IVF
    12 transferowanych zarodków
    K ur 5.01.2025 (40+0)56cm 3770g ❤️

event.png

Transfer 18.06.2026r.

preg.png
  • Stokrotka94 Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie coś zaczyna być widać, brzuch jest większy ale nadal nie wygląda to na jednoznacznie ciążowy brzuch. Chociaż mój mąż i koleżanka twierdzą że już widać. Od około tygodnia noszę leginsy ciążowe bo czułam że jest mi ciaśniej a ja strasznie nie lubię jak cokolwiek mnie uwiera. Myślę że tak typowy brzuszek ciążowy pojawi się za około 3 tygodnie.

preg.png
  • Mabel Debiutantka

Wysłany: 27 sierpnia, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona88 wrote:
    Wyślę zaproszenie do znajomych. Jeśli chodzi o kod to możesz mi potem wysłać ten nowy. @Mabel jeśli będziesz chciała zrobić sanco wcześniej jak 08.09 to daj mi znać to ja Ci wtedy podeśle kod od Ellie_23 🙂

Ja już zrobiłam zakupy, kod który Ci wysłałam jest nowy ode mnie więc sobie go rozdysponujcie wedle potrzeby :)

A mój brzuch też ciągle jest wzdęty, ten maluch to musi walczyć o miejsce 😂

Iwona88 lubi tę wiadomość

• Iwona88 Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mabel wrote:
    Ja już zrobiłam zakupy, kod który Ci wysłałam jest nowy ode mnie więc sobie go rozdysponujcie wedle potrzeby :)

A mój brzuch też ciągle jest wzdęty, ten maluch to musi walczyć o miejsce 😂

Aaa to najwidoczniej źle zrozumiałam :)

• dzydzy Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Dzydzy, powodzenia dzisiaj, czekam na wieści! Dobrze pamiętam? 🤭😁

3,36 cm bobasa 🥹 serduszko bije prawidłowo
    Kamien z serca 🥰
    7.09 robimy Panoramę, a 15.09 prenatalne

polalola, Stokrotka94, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość

👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
    starania od 02.2026

13.07.26 ⏸️ 11 dpo 🥹❤️
    15.07.26 beta 143
    17.07.26 beta 394 przyrost 175,5%
    30.07.26 0,43cm nowego człowieka z ❤️🥹

Duphaston 2x1 -> zmiana na Besins 100 3x1 -> 30.07 schodzimy z dawki
    Euthyrox 25
    Neoparin 0,4

preg.png
‹‹ 73 74 75 76 77
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ