Marzec 2027 🌼❤️
-
Widzę, że nie ma jeszcze wątku, więc zakładam!
Witam wszystkie przyszłe Mamy z terminem na marzec 2027 🤗
Po poronieniu w kwietniu i cyklu przerwy udało mi się kolejny raz zajść w ciążę. ✊🏻 Mam nadzieję, że tym razem już szczęśliwie. Jutro idę na betę 😊
Proszę się chwalić, kto wysikał dwie kreseczki? 🥳🤰🏻🤰🏻🤰🏻 -
Zgłaszam obecność!
Właśnie wróciłam z trzeciej bety 🙂 trudno mi termin wyznaczyć, bo z okresu wychodzi dokładnie 1 marca, ale ja wiem, że owu miałam 20 dc, więc ten termin będzie między 1 a 8 marca 😃 muszę poczekać do USG.
Kasia, czy Ty masz córkę Lilę? Moja Lilianna tydzień temu skończyła rok 🙈
Kasia111 lubi tę wiadomość
-
Ale ten czas leci! 🥹 Dopiero co zakładałam grupę lutową, a tu już powstała marcowa! ❤️ Ogromne gratulacje dla wszystkich Marcóweczek! Życzę Wam spokojnych ciąż, samych dobrych wiadomości i żebyście za kilka miesięcy tuliły swoje zdrowe maluszki. 🤞🍀💕
Anabbit, Kasia111, Zaqwsx lubią tę wiadomość
-
Anabbit wrote:Zgłaszam obecność!
Właśnie wróciłam z trzeciej bety 🙂 trudno mi termin wyznaczyć, bo z okresu wychodzi dokładnie 1 marca, ale ja wiem, że owu miałam 20 dc, więc ten termin będzie między 1 a 8 marca 😃 muszę poczekać do USG.
Kasia, czy Ty masz córkę Lilę? Moja Lilianna tydzień temu skończyła rok 🙈
I jak bety?
tak, moja też Lilianna przez dwa “n”, z października 2024
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Cześć wam, cieszę sie ze powstał wątek. Proszę mnie wpisać na termin 6.03. Transfer zarodka mialam 18.06. Narazie wszystko idzie super. Dzisiejsza beta 208 😁 Abyśmy razem do końca przeżyły tą przygodę w spokojnych nudnych ciążach 🥰
Kasia111, Anabbit lubią tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:I jak bety?
tak, moja też Lilianna przez dwa “n”, z października 2024
23.06 - 16,700
25.06 - 71,700
29.06 - 557,000
🎉🎉🎉🎉
A Ty masz już wyniki?
I czy często ludzie wymawiają jednak przez jedno „N”? U nas za każdym razem chociażby u lekarza jest Lilianą a nie Lilianną 🤨🤨🤨
Kasia111 lubi tę wiadomość
-
Wow, ale już wysoka, to Ty termin raczej będziesz miała na luty jeszcze pewnie?Anabbit wrote:23.06 - 16,700
25.06 - 71,700
29.06 - 557,000
🎉🎉🎉🎉
A Ty masz już wyniki?
I czy często ludzie wymawiają jednak przez jedno „N”? U nas za każdym razem chociażby u lekarza jest Lilianą a nie Lilianną 🤨🤨🤨
U mnie dzisiaj 2012 ❤️ zdziwiłam się w sumie nawet, że już taka wysoka, myślałam, że będzie raczej w okolicach 300
Hmm w napisach gdzieś raczej nie ma błędów, bo mają imię w systemie, a tak na co dzień to zawsze wszyscy mówią po prostu Lila 😜 więc bez n -