Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Ile czasu po zobaczeniu nitek krwi urodzilyscie? Nacisk na krok czuje już od tygodnia, czasem mam wrażenie, że Mały zaraz wypadnie dzisiaj pojawiło się podbarwione plamienie i zastanawiam się ile jeszcze do porodu. To dopiero początek 37tc, więc trochę wcześnie. -
Ania0306 wrote:Inesja ja nitek krwi nie miałam ale nacisk na krocze i takie uczucie, że zaraz urodzę miałam od 34 tygodnia. Doczekałam do 40 tygodnia do terminu cc.
No właśnie chciałabym dotrwać chociaz do 40 tygodnia. Jutro mam lekarza i ide z nadzieją, ze będzie w stanie ocenić mniej więcej ile jeszcze do poroduAnia0306 lubi tę wiadomość
-
U mnie to byla akurat kwestia 5 dni
Inesja lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Super . Przypomnij chlopiec czy dziewczynka ? gratuluje
Jest tutaj jeszcze ,ktoras mamusia zapakowana ?
U nas waza się losy ... sn czy cc. Maly w 32 tc fiknal na polozenie poprzeczne . Jest 34 tc a ja nadal czuje ,ze sie nie obrocil . W sumie wole druga opcje chociaz boje się cholernie i sn i cc.Inesja lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama wrote:Super . Przypomnij chlopiec czy dziewczynka ? gratuluje
Jest tutaj jeszcze ,ktoras mamusia zapakowana ?
U nas waza się losy ... sn czy cc. Maly w 32 tc fiknal na polozenie poprzeczne . Jest 34 tc a ja nadal czuje ,ze sie nie obrocil . W sumie wole druga opcje chociaz boje się cholernie i sn i cc.
Dziękuję chłopak
-
Lokokoko wrote:Inesja gratuluje.
Chcebardzobycmama zgłaszam sie jako mama w dwupaki u nas 33. I raczej cc ze względu na Blizne po pierwszej
Masz termin na 5 maja ? Idziemy leb w leb:DLokokoko lubi tę wiadomość
maj2019 mama Mikusia
-
Lokokoko wrote:Z miesiączki mam na 12.05
Ale cc tydzien wczesniek wiec wychodzi ma 5.12:)
A Ty mialas z pirrewzym dzidziulem cc?
Nie . Z Oskim bylo sn . I tez cale lato z brzuchem przechodzilam a obecnie 35tc prawie i nadal widze ,ze maly w poprzek :pgrudzień2015 mama aniołka (*)
maj2019 mama Mikusia
-
Lokokoko wrote:Aha aha )
A wolalabys jal teraz rodzic? jalbys miala wyborAnia0306, Lokokoko lubią tę wiadomość
maj2019 mama Mikusia