Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też zaglądałam, ale zawsze cisza :p
Moja Ola ponad miesiąc temu skończyła 2 latka i nie nosimy już pampersa - odrzuciła jakoś z miesiąc-dwa przed ukończeniem 2 lat. Mówi, składa zdania, nawet śpiewa Ja poszłam do pracy i czekamy na powrót taty na stałe do domu Obecnie Ola jest z babcią, ale oczywiście od września idzie do przedszkola
Z chorobami nie jest źle jak na tą porę roku, ale nie chce przechwalać
No generalnie jest już na tyle samodzielna, że mam już totalny luz.. tyle co jej przypilnować - zerkać na nią. Cieszę się z tego, bo wszystko mogę już spokojnie zrobić.
W dodatku nie ma problemu z zostawianiem jej.. możemy jechać na weekend "odreagować" i nawet za nami nie zapłacze.. mega plus, bo zawsze możemy sobie odpocząć od codziennościWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 20:30
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
Hejka dziewczyny! Co tam u was słychać?
My się szykujemy do trzecich urodzin Kornelki !! Nie mogę uwierzyć że za trochę ponad 2 miesiące ona kończy trzy lata .
Seweryn za to 3 tygodnie temu skończył roczek na szczepieniu 21.01 wyszło że ma 9kg i mierzy 79cm już fajnie chodzi i w ogóle fizycznie jest super rozwinięty. No i od 2 tygodni chodzi do żłobka, ale jest tak do mnie przywiązany że na razie ciężko mu idzie adaptacja. No a ja na dniach idę do pracy. Kornela za to od wczoraj chodzi do przedszkola, zakończyła swój pierwszy etap w życiu jakim był żłobekKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
A my przygotowujemy się do pierwszych urodzin, ale ten czas szybko ucieka, nie wierzę, że minął już rok. W grudniu miałyśmy trochę infekcji, zapalenie układu moczowego i katarek. Szczepienie miałyśmy 14.01 i Jula waży 11kg i mierzy 80cm. Ma już 6 ząbków. Już chodzi i po swojemu co raz więcej mówi. Dobrze się rozwija .
Katy lubi tę wiadomość
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-