X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Możliwa ciąża
Odpowiedz

Możliwa ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Darusia762 Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam mam pytanko ostatnia miesiączke miałam 19.01 mój cykl waha się między 29a30 dni. Dzisiaj kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i skończył we mnie. Nie wiem kiedy mam owulacjie bo jakoś nigdy się tym nie interesowałam. Czy możliwości zajścia w ciążę? I kiedy mogę zrobić BETE HCG?

• Laurka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dowiesz sie w polowie tego miesiaca ;-)

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • Lenka90 Nowa

Wysłany: 12 marca 2017, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie wiem ,w którym temacie opisać moją sytuację więc mam nadzieję że ktoś odezwie się tutaj... A więc do rzeczy, cykle mam dosyć długie 33-35 dni, ostatni okres miałam 1 lutego, w połowie lutego złapałam grypę, trzy dni goraczkowalam, czy możliwe że z tego powodu przesunela mi się owulacja na koniec miesiąca i jestem w ciąży? Miesiączki do dziś dzień brak, test negatywny

Lenka90
  • Lenka90 Nowa

Wysłany: 12 marca 2017, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze że żadnych objawów ciąży poza powiekszonymi piersiami ale zupełnie inaczej jak przed okresem

Lenka90
  • ines. Autorytet

Wysłany: 13 marca 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myśle, że test już powinien wykazać ciążę jak coś. możesz powtórzyć, kup któryś czuły np Pink test o czułości 10 i spróbuj z porannego moczu.
    jak się bardzo stresujesz idź na beta hcg - nie będzie wątpliwości.

równie dobrze mogła Ci się miesiączka przesunąć - to jest ledwie tydzień od Twoich długi cykli.

Córcia <3 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
    3i49o7esn08ndlz3.png
    Synek <3 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
    82do3e5e29ddmi8b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ