X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mydlo PROTEX
Odpowiedz

Mydlo PROTEX

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • DobrejMysli Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mam pytanie odnośnie mydła Protex. Czy używalyscie je w ciąży? Trochę czytałam o szkodliwości jednego z jego składników :triclosanu i teraz się bardzo martwię czy nie zaszkodziłam używając je w całym drugim miesiącu :(

klz9df9hzzd4pe9c.png
  • DobrejMysli Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpowiem sama sobie, może komuś w przyszłości się przyda ta informacja. Dzwoniłam na infolinie colgate-palmolive i okazuje się, że już od ponad roku nie stosują tego skladnika w swoich mydlach.
    Kamień z serca :)

klz9df9hzzd4pe9c.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ