Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
M@linka wrote:oh Azor...dzięki... ja się już tylko modlę o to żeby to jakoś przeżyć i nie dać się zwariować tak bardzo się boję jutrzejszej wizyty ;( Ja się chyba na matkę i żonę po prostu nie nadaję i dlatego to wszystko więc nie dziwie się, że takie doświadczenia zbieram. Wybaczcie mi kochane te smuty, ...już pękam...
Kochana wiem ze Ci ciężko ale nie możesz tak myśleć ze się nie nadajesz na matkę i żonę , nadajesz się i musisz w to wierzyć , nie wiem czy czytałas książkę Potęga podświadomości , chodzi o to ze o czym marzymy co sobie wyobrażamy ze to mamy to w niedługim czasie to mamy , ale tyczy się to też tych złych myśli. Trzeba myśleć pozytywnie a wszystko będzie dobrzeWerix, M@linka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Juz nadrabiam posty. Ale pierw powiem ze jestem po wizycie. Termin na 30.11. Maleństwo ma 1.32 mm i ma się świetnie. Serduszko ładnie bije. Nie dala mi posłuchać ponieważ powiedziała ze w tak wczesnej ciąży niezbyt dobrze jest nagrzewac maleństwo żeby później wad nie było. Gorzej ze mam za wysoki cukier. I czeka mnie jutro krzywa jak będę w domu to zdjęcie wam wrzucę :*
Nulka, Szarlotka123, Ulka84, cudek2, dora13, M@linka, Arleta lubią tę wiadomość
-
Guerretenshi ale sie ciesze z Twojej udanej wizyty:) moja mam miala tez problem z cukrem bedac w ciazy. Podawala insuline i maluszek urodzil sie zdrowy jak ryba w terminie i wszystko bylo w jak najlepszym porzadku a mloda nie byla bo jak rodzila miala 46 lat:)
-
Gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki za te co dopiero idą
Baranosiu wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
Malinko za Ciebie trzymam kciuki najmocniej żebyś jutro widziała to malutkie bijące serduszko
Mnie za to dziś z rana zcieły cudowne mdłości i mam strasznie zawalony nos co mnie z lekka irytuje...M@linka lubi tę wiadomość
-
Baranosia, spełnienia marzeń!
M@linka, rozumiem doskonale, co czujesz. Mocno przytulam i modlę się, byś jutro usłyszała dobre wieści.
Sylwia, Abusiowa, kciuki za wizyty!
Guerrentenshi, super wiadomości z wizyty. Wysoki cukier da się opanować.
Mnie od rana troszkę muli, ale bez sensacji.
Lecę popracować, miłego dnia!M@linka lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyGuerretenshi, świetnie, ze po wizycie wszystko dobrze. Jaki duży kropek już Coś się zaczynam martwić, ze mój miał tylko 8 mm (chociaż podobno kloc)..
Baranosia, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo uśmiechu i jak najwięcej radości z ciąży :*
palma, chciałaś to masz ja już mam dość wymiotów, chętnie bym się zamieniła..
Malinka, ostatnio był mały przyrost a na USG było wszystko dobrze więc nie poddawaj się :*
Mój z okazji rocznicy mi zrobił śniadanie- parówki białe bo je uwielbiam.. Ale teraz zastanawiam się czy je zjeść czy nie bo teoretycznie są zakazane.. Ale chyba tylko surowe a nie gotowane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 10:55
M@linka lubi tę wiadomość
-
Ja głównie się żywię cukrem ostatnio bo po wszystkim innym automatycznie mnie zwala z nóg i mega mdli. Ale lekarka powiedziała że to raczej nie powinno wpłynąć. Co ma być to będzie. Jutro zrobię krzywą i będzie wszystko wiadome.
-
nick nieaktualny
-
Malinka, a robiłaś jakąś diagnostykę po poronieniach?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
dziewczyny! zniknęłam na dwa dni i już nie mogę nadążyć podczytywałam przez telefon, ale nie miałam kiedy napisać...
Te objawy przecież nas wykończą, plamienia, kłucia, bóle w krzyżu. Nie lepiej jakbyśmy miały usg w domu i podglądały kropki kiedy chciały? może byłabym spokojniejsza.
Dziś pierwsza wizyta, boję się strasznie tego co usłyszę, gdyż 2 straty za nami. muszę wierzyć, że będzie dobrze, bo zwariuję.
Super, że nas tyle przybywa! Witam wszystkie nowe mamuśki. I mocno przytulam te, które muszą troszkę dłużej poczekać :*guerretenshi, Szarlotka123, Nulka lubią tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Witam ja się na razie staram też pozytywnie nastawiać chodź złe myśli przychodzą.
Ale dolegliwości są co prawda mniejsze przed chwilą zjadłam sobie gorący kubek bo tak mi sie zachciało pomidorowej że szok... wizyta w następny wtorek wiec czekam grzecznie nie panikuje bo nic to nikomu nie pomoże . Dobrze że pracuje to oderwę też sie od ciagłego myślenia jak to będzie . Powiem wam że pierwszej udanej ciąży tak nie przechodziłam teraz panikuje z byle powodu ale mam wyrozumiałego lekarza który odbiera telefon i mnie uspokaja . I jak wróce do domu to mam mojego synusia który czeka z utęsknieniem na mamę i wtedy już zapominam o wszystkim co złe .
Życzę wam spokojnego dnia , udanych wizyt , i pozytywnych myśli bo to też daje dużą siłę naszym maluszkomArleta, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Abusiowa wrote:
Ja chodzę na NFZ i prywatnie i zawsze mam usg wiec jestem w szoku i na NFZ byłam już 3 razy i raz prywatnie . Ale to podobno zależy jak przychodnia ma podpisana umowę ile usg mogą wykonywać. -
Nutka-koloru wrote:Witam ja się na razie staram też pozytywnie nastawiać chodź złe myśli przychodzą.
Ale dolegliwości są co prawda mniejsze przed chwilą zjadłam sobie gorący kubek bo tak mi sie zachciało pomidorowej że szok... wizyta w następny wtorek wiec czekam grzecznie nie panikuje bo nic to nikomu nie pomoże . Dobrze że pracuje to oderwę też sie od ciagłego myślenia jak to będzie . Powiem wam że pierwszej udanej ciąży tak nie przechodziłam teraz panikuje z byle powodu ale mam wyrozumiałego lekarza który odbiera telefon i mnie uspokaja . I jak wróce do domu to mam mojego synusia który czeka z utęsknieniem na mamę i wtedy już zapominam o wszystkim co złe .
Życzę wam spokojnego dnia , udanych wizyt , i pozytywnych myśli bo to też daje dużą siłę naszym maluszkom
Co do zachcianek, właśnie pożarłam dużą kukurydzę Bonduelle w puszce, za którą normalnie nie przepadam. Się porobiło21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyJa już po wizycie. Wg USG ciąża młodsza o co najmniej 10 dni i tak też myślałam. Na USG widoczny pęcherzyk ciążowy, ciąża wewnątrzmaciczna, pęcherzyk ciążowy PUSTY i mały. Dzisiejsze bhcg 7500.
Kolejna wizyta za tydzień w czwartek. Ja do tego czasu będę siedzieć jak na igłach i zamartwiać się żeby pojawił się zarodek i żebym nie miała powtórki z rozrywki bo juz raz przez to przechodziłam