Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka123 wrote:Dobre macie bety, nie ma co panikować
sylwia92, jestem pewna, że ujrzysz za tydzień piękny zarodek i będzie rosnąć i rosnąć
baranosia, jak urodzinowy dzień mija?
paradise, ja uwielbiam bób ale gotowany takiego surowego bym nigdy nie zjadła
yamiya, witaj skoro masz takie długie cykle to owu pewnie była późno i dlatego ciąża pewnie jest młodsza
Będzie dobrze
Hahaha kochana tez jem gotowany. Chodzilo mi o to, ze kiedys mrozonego bym nie zjadla bo jest gorszej jakosci niz ten w sezonie - swiezy
-
nick nieaktualnyArleta, ładne masz wzrosty. Potem faktycznie ta beta jest już wysoka i dlatego to tak wygląda ale nie ma co się zamartwiać
Na USG pewnie już zobaczysz zarodek, może i serduszko i się uspokoisz
Abusia, mnie na NFZ też nie robią niestety USG ;/ Zawsze mnie to denerwuje..
Następnym razem powiedz, ze chcesz USG. W końcu Ci się to należy.Arleta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyparadise wrote:Hahaha kochana tez jem gotowany. Chodzilo mi o to, ze kiedys mrozonego bym nie zjadla bo jest gorszej jakosci niz ten w sezonie - swiezy
Hahahahahahaha, jestem blondynką- widać Właśnie się zastanawiałam jak Ty go zjadasz ale znam taką jedną laskę, która takiego gotowanego nie lubi, czeka aż się odmrozi i zjada dlatego już by mnie nic nie zdziwiło
A no to takWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 14:52
paradise lubi tę wiadomość
-
Ja za to najchętniej bym zjadła lody albo upiekła ciasto bezowe...
Nosi mnie dzisiaj strasznie... łatwo mnie wyprowadzić z równowagi, ale co mi sie M. dziwi jak mieliśmy dzisiaj załatwić sprawy kredytowe a dostaliśmy niedawno telefon ze jutro... STRACIŁAM 2 DNI NA UCZELNI a czas goni... -
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Hahahahahahaha, jestem blondynką- widać Właśnie się zastanawiałam jak Ty go zjadasz ale znam taką jedną laskę, która takiego gotowanego nie lubi, czeka aż się odmrozi i zjada dlatego już by mnie nic nie zdziwiło
A no to takparadise, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
sylwia92 wrote:Myślicie Dziewczyny że tego 28 będzie już zarodek??? Ja już się tak denerwuję i widzę wszystko w czarnych barwach
więc obliczając to tak na wprost to u Ciebie jest ogromna szansa, że zobaczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 15:19
-
nick nieaktualny
-
Polarisa90 wrote:Piękne masz bety w normie tylko ta jedna z 6.04 troszkę mała ale później przyrosty w normie , myślę że nie masz się czym martwić kiedy masz wizytę ?
wizytę mam za tydzień we wtorek. Osiwieję do tego czasu kompletnie.
Arleta, też nie znoszę tego odświeżenia strony diagnostyki. Jutro idę ostatni raz na betę i niech się dzieje wola Nieba.
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, że beta dobra. Muszę w to wierzyć. Stresa łapię jak czytam wartości hCG, niektórych z Was. Ja dziś zaczęłam 7 tydzień wg om, czyli 6w0d.
Jak jutrzejsza beta będzie w miarę, na poprawę humoru machnę sobie ciążowy suwaczek
Przez Was zachciało mi się bobu. Chyba muszę zakupić i wszamać na kolację.
Arleta lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
cudek2 wrote:Dziewczyny, co na migrene. ... ja już nie daje rady. Nie da się spac. Jeść lezec siedzieć. Oko mi wysadza. Rzygam jak kot.
-
emerald_m wrote:Basia79, jeśli w nicku masz rocznik to jesteśmy w tym samym wieku
dzisiaj powiedziałam o ciąży szefowi
no nie ucieszył się zbytnio, gdyż mam spory zakres zadań, których nikt inny nie robi
jak już chwilę przetrawił to się mnie pyta : "a ile Ty masz lat"? no myślałam że mu palnę, i nawet sąd żaden by mnie nie skazał za zbrodnię w takim afekcieyamiya, emerald_m, Arleta, s1985 lubią tę wiadomość
-
Basia79 wrote:super, bo już myślałam, że w moim wieku nikt nie rodzi
dzisiaj powiedziałam o ciąży szefowi
no nie ucieszył się zbytnio, gdyż mam spory zakres zadań, których nikt inny nie robi
jak już chwilę przetrawił to się mnie pyta : "a ile Ty masz lat"? no myślałam że mu palnę, i nawet sąd żaden by mnie nie skazał za zbrodnię w takim afekcie
U mnie z moim wiekiem największy problem ma tato, który twierdzi, że jestem za stara na dzieci. No i tu się nie zgadzamy
A to Twoja pierwsza ciąża?
Cudek, nie wiem co na migrenę, ale bardzo Ci współczuję.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyJak tam laseczki wasze samopoczucie? U mnie mdlosci w dzien minely , rano tylko mam. Ale jakos daje rade. Ja chodze na NFZ do ginekologa. Mam wizyty co 3 tyg. W tym mam usg wszystko.Dodatkowo badania mi zlecil i przed wizyta mam zrobic. Wizyte mam 28 kwietnia;-)Narazie waga stoi w miejscu. Ale cos czuje ze niedlugo poleci w gore;p jak skoncza sie mdlosci;p W ktorym tyg laseczki ktore juz mialy pierwsze dziecko dwiedzialyscie sie o plci dziecka? Mialyscie jakies przeczucia co do plci? Sprawdzilo sie?
-
emerald_m wrote:Rodzi, rodzi i szczerze to ja bardzo sobie chwalę dojrzałe macierzyństwo. Synka urodziłam jak miałam 35 lat i dobrze mi z tym.
U mnie z moim wiekiem największy problem ma tato, który twierdzi, że jestem za stara na dzieci. No i tu się nie zgadzamy
A to Twoja pierwsza ciąża?
Cudek, nie wiem co na migrenę, ale bardzo Ci współczuję.
odkąd urodziłam synka, zawsze powtarzałam, że więcej dzieci nie będzie, dał mi w kość że ho ho. I trzymałam się tej wersji...aż do zeszłego roku, kiedy nagle stwierdziłam w lutym, że chcę dziecko. Pomyślałam, że mi hormony szaleją więc odczekałam kilka miesięcy, ale nie przeszło, więc wzięliśmy się do roboty
no i nie wychodziło, wszystkie badania i moje i męża były ok a ciąży brak. W marcu teraz zrobiono mi badanie drożności jajowodów i też ok, ale zaraz po badaniu udało się - mówią, że często po tym badaniu się zachodzi - jajowody dobrze przepłukane i łatwiej jestemerald_m lubi tę wiadomość