Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dziś pierwszy raz doświadczyłam mdłości
wstałam weszłam do kuchni poty mnie oblały, słabo mi i odruch wymiotny 3 razy dobrze że tylko tak się skończyło.
witam nowe grudniówki mam nadzieje że zostanie pełny skład.
Ja coraz bardziej nie moge się doczekać wizyty w czwartek szkoda ze do 16 musze czekac. Ale damy rade
U mnie pogoda tak kijowa że nic sie nie chce robić :d trzeba wziąć się w garść
miłego dniaSzarlotka123, Arleta lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Wszystkiego najlepszego, baranosiu!
Ja chyba zaczynam sie w koncu czuc ciazowo. Mam ambiwalentne podejscie do jedzenia, w podbrzuszu cos kluje, a piersi sa juz nie tylko powiekszone i obolale, ale jeszcze cieple o_O
Trzymam kciuki za wszystkie, ktore tego potrzebuja! Powodzenia tym, ktore dzis wizytuja.
Milego dnia
...więc teraz serca mam dwa... -
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:sylwia92 - trzymamy!
Ja tradycyjnie bez objawów - dziś 7t1d coś czuję że jutro pożegnam się ze swoim grudniowym spełnieniem...
Kochana ja wierzę że będzie dobrze ja tez nie nam objawów żadnych w pierwszej ciąży tez prawie nie miałam i urodziłam zdrowego synka , pamiętaj każda kobieta jest inna trzymam kciuki za jutrzejsze wizytę
-
Polarisa90 wrote:Kochana ja wierzę że będzie dobrze ja tez nie nam objawów żadnych w pierwszej ciąży tez prawie nie miałam i urodziłam zdrowego synka , pamiętaj każda kobieta jest inna trzymam kciuki za jutrzejsze wizytę
Polarisa u mnie nie tylko o brak objawów chodzi ale analizując moją betę to moja ciąża przestała się z dużym prawdopodobieństwem rozwijać 2 tyg temuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 09:35
-
M@linka wrote:Polarisa u mnie nie tylko o brak objawów chodzi ale analizując moją betę to moja ciąża przestała się z dużym prawdopodobieństwem rozwijać 2 tyg temu
Kochana to o tym nie wiedziałam. Jakie miałaś przyrosty ? Może będzie dobrze niektóre dziewczyny miały przyrosty poniżej normy i rodziły zdrowe dzieci
-
Abusiowa i sylwia92 - trzymam kciuki i czekam na same dobre wieści
Polarisa ostatni dwa tyg temu z 1900 na 2300 (23%) Kiepsko wiem...dlatego jutro tylko CUD uratuje mojego bąbelka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 09:41
Abusiowa lubi tę wiadomość
-
oh Azor...dzięki... ja się już tylko modlę o to żeby to jakoś przeżyć i nie dać się zwariować tak bardzo się boję jutrzejszej wizyty ;( Ja się chyba na matkę i żonę po prostu nie nadaję i dlatego to wszystko więc nie dziwie się, że takie doświadczenia zbieram. Wybaczcie mi kochane te smuty, ...już pękam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 09:49