Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nita, ja od dwóch kresek na teście ciążowym każde wyjście zakupowe kończy sie zakupami dla Hani a sobie oprócz niezbędnych rzeczy nic nie kupiłam. Tez mi to sprawia o wiele większa radość. Chociaż 30% tych rzeczy okazuje sie zbędne, no ale moze mi przejdzie i sie uspokoję ze znoszeniem kolejnych rzeczy dla małej, a przynajmniej ubranek
bo w domu miejsca juz brak
Nita, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ten czas leci Szczesliwa Mamusia! A niedlugo na forum pojawia sie Grudniowki 2017!
A ja coraz czesciej mysle o nastepnym maluszkuChociaz wiem, ze dla nas wszystkich bedzie latwiej jak troche poczekamy.
Szczęśliwa Mamusia, Krakuska, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Kushina wrote:Ale ten czas leci Szczesliwa Mamusia! A niedlugo na forum pojawia sie Grudniowki 2017!
A ja coraz czesciej mysle o nastepnym maluszkuChociaz wiem, ze dla nas wszystkich bedzie latwiej jak troche poczekamy.
Mnie też się czasami pojawia w głowie ten szalony pomysłi przyłapuję się na wybieraniu imienia dla drugiego
Na razie mam Lesław, Wanda, Helenka albo Dobrawa
Szczęśliwa Mamusia, Izieth, Iva79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakuska wrote:Mnie też się czasami pojawia w głowie ten szalony pomysł
i przyłapuję się na wybieraniu imienia dla drugiego
Na razie mam Lesław, Wanda, Helenka albo Dobrawa
Hahah, ja też. Mąż wybrał dla pierwszego, więc teraz ja wybieramDla chłopca póki co Sylwester a dla dziewczynki Adrianna
Może się spotkamy np. na Grudniówkach 2018, albo wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 11:52
Krakuska, Szczęśliwa Mamusia, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Basia czytałam o tym w nocy i od razu wyobraziłam sobie Antka z tatą podczas tego wypadku
głupia potem zasnąć nie mogłam!
Też myślę o drugim a wczoraj jak położyliśmy mojego 18m chrześniaka koło Antka i ten zaczął piszczeć do niego ze szczęścia to mało się nie rozpłynęłam
-
U nas rok czekania to minimum, bo było cc. Gdyby to ode mnie zależało wolałabym rodzić na wiosnę, początek lata. Czyli... idealnie byłoby się wziąć do roboty w lipcu, sierpniu przyszłego roku
ale że już nie mam 25 lat, to raczej nie będę czekać do idealnego momentu
-
Idealne momenty na dziecko, skad ja to znam
nasz dzieciaczek mial przyjsc na swiat w pierwszej polowie roku, optymalnie do maja. Z tego planowania wyszedl grudzien...
dziewczyny, wszystko sie wyrowna. Jak nasze pociechy beda szly do szkoly juz niktnie pozna, czy styczniowe czy grudniowe
Koska 88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFuksja90 - pomysl sobie, ze jak bys poczekala miesiac, to juz by bylo inne dziecko, bo inny plemnik by wygral:P A przeciez nie zamienilabys swojego dziecka na inne?
A poza tym ja tam jestem z listopada i nigdy nie narzekalam ani nie czulam sie pokrzywdzona z tego powodu, ze nie urodzilam sie na poczatku roku. To nie ma tak naprawde zadnego znaczenia. -
Kushina wrote:Fuksja90 - pomysl sobie, ze jak bys poczekala miesiac, to juz by bylo inne dziecko, bo inny plemnik by wygral:P A przeciez nie zamienilabys swojego dziecka na inne?
A poza tym ja tam jestem z listopada i nigdy nie narzekalam ani nie czulam sie pokrzywdzona z tego powodu, ze nie urodzilam sie na poczatku roku. To nie ma tak naprawde zadnego znaczenia.
Tak tak wiem i pewnie ,że nie zamieniłabym go na inne dziecko -
Pomyślcie, że później nasze dzieci będą miały 39 lat i 40ste urodziny skończą dopiero w grudniu, kiedy jego/jej znajomi już wejdą w czterdziestkę. Wtedy nasze dzieci będą nam wdzięczne
Ja też zawsze chciałam urodzić w maju (sama mam urodziny w maju), ale wyszło jak wyszło. Jestem szczęśliwa, że w ogóle mam dziecko, a planowanie porodu w dany miesiąc jest dobre dla par niemających problemów z zajściem w ciążę - czyli nie dla mnie i męża