Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wie już połowa rodziny. Mąż tak się cieszył, że musiał się podzielić ta wiadomością z bliskimi. Co ma być, to będzie. Wiedza tudzież niewiedza bliskich nam osób niczego nie zmienia. Trzeba być pozytywnej myśli i nie dać się zwariować
polkosia lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Chciala bym do was niesmiało dolaczyc
jest to moj drugi bobasek , moj pierwszy synek ma teraz 9 miesiecy i jest zywym srebrem !
CZekam na wiecej inf. o mojej ciazy po wizycie u ginekologa . a poki co z belly wilicza mi termin na 29.12 i licze ze bedzie dziewczynka !!! zaklinam wrecz swoj suwaczek
Te koty w avatarze to Twoje?cati lubi tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
cati wrote:Chciala bym do was niesmiało dolaczyc
jest to moj drugi bobasek , moj pierwszy synek ma teraz 9 miesiecy i jest zywym srebrem !
CZekam na wiecej inf. o mojej ciazy po wizycie u ginekologa . a poki co z belly wilicza mi termin na 29.12 i licze ze bedzie dziewczynka !!! zaklinam wrecz swoj suwaczekcati lubi tę wiadomość
-
Majana - nie nie moje ale chetnie bym przygarnela kotk bo je kocham , moją kocice zostawilam mamie mojej i sie nią zaopiekowala
no to trzymam kciuki za chlopaka !! u ciebie . Pierwsze bejbe ?
emilkazozz - a ty wróżysz na jaks plec?Majanna lubi tę wiadomość
-
emilkazozz wrote:U mnie wie już połowa rodziny. Mąż tak się cieszył, że musiał się podzielić ta wiadomością z bliskimi. Co ma być, to będzie. Wiedza tudzież niewiedza bliskich nam osób niczego nie zmienia. Trzeba być pozytywnej myśli i nie dać się zwariować
-
cati wrote:Majana - nie nie moje ale chetnie bym przygarnela kotk bo je kocham , moją kocice zostawilam mamie mojej i sie nią zaopiekowala
emilkazozz - a ty wróżysz na jaks plec?cati lubi tę wiadomość
-
Majanna wrote:Ja pytam bom tez kociara.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d88bcb0fb9e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff170ff685eb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 22:24
-
cati wrote:Majana - nie nie moje ale chetnie bym przygarnela kotk bo je kocham , moją kocice zostawilam mamie mojej i sie nią zaopiekowala
emilkazozz - a ty wróżysz na jaks plec?
A co do mówienia, to chyba to jest indywidualna kwestia między partnerami. Ja uważam, że ciąża - nawet nieplanowana- to szczęście i dar. Chcieliśmy te chwile dzielić z bliskimi. Rozumiem też obawy "jak coś się stanie to nie będę musiała się nikomu tłumaczyć" ale po co w ogóle zakładać, że coś może się stać?polkosia, guerretenshi, cati lubią tę wiadomość
-
Nulka wrote:ja mam tricolorkę W tym roku kończy 10 lat
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d88bcb0fb9e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff170ff685eb.jpg
Jesli chodzi o plec z punktu widzenia dziecka wydaje mi sie, ze lepsze jest rodzenstwo tej samej plci. Wiecej wspolnych tematów, te same zainteresowania. Sama mam brata, do tego sporo mlodszego i mimo ze jestesmy ze soba blisko, znajdujemy sie na innych etapach zycia. Nie w glowie mu malzenstwo, dzieci... Moje dziewczyny beda ciociami dla swojego kuzynostwa
polkosia lubi tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Wróciłam serduszko bije maleństwo ma 1.3 cm . mam karte ciąży założoną i mnustwo badani do zrobienia . termin na 3 grudnia z usg wyszedl 5 wiec zobaczymy
Nulka, emilkazozz, Agulkowa, Ulka84, Abusiowa, cudek2, polkosia, Isia86, Isia86, paradise, Szarlotka123, cati, dora13 lubią tę wiadomość
-
Maciek najpierw mówił, że chciałby brata (najlepiej starszego) ale ostatnio twierdził że chce małą siostrzyczkę
Koty wszystkie są cudowne. Matka mojej była szylkretowa uwielbiam to umaszczenie
Emilka oczywiście nie zakładam, że może być coś nie tak, ale mimo, że oczywiście dla nas wielkie szczęście i jak kumpel mówił ze zostanie ojcem 22.12 to miałam mu ochotę wykrzyczeć że ja mam termin 23.11-7.12 to jednak jest to na razie informacja tylko dla nas Może jak w czwartek zobaczę serduszko to powiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 22:47
-
Nulka wrote:Maciek najpierw mówił, że chciałby brata (najlepiej starszego) ale ostatnio twierdził że chce małą siostrzyczkę
Koty wszystkie są cudowne. Matka mojej była szylkretowa uwielbiam to umaszczenie
Emilka oczywiście nie zakładam, że może być coś nie tak, ale mimo, że oczywiście dla nas wielkie szczęście i jak kumpel mówił ze zostanie ojcem 22.12 to miałam mu ochotę wykrzyczeć że ja mam termin 23.11-7.12 to jednak jest to na razie informacja tylko dla nas Może jak w czwartek zobaczę serduszko to powiem... -
emilkazozz wrote:Na pewno zobaczysz!!! Ale oczywiscie informowanie o ciąży to to tylko i wyłącznie wasza decyzja!
-
My w ciąży, którą straciłam, powiedzieliśmy wszystkim od razu, ale potem nikt nie pytał - nie udało się i tyle. W drugiej mieliśmy czekać, ale wytrzymaliśmy tylko kilka dni po 2 becie W tej na razie przyjaciółki i siostra wiedzą, ale jak dziś beta wyjdzie OK, to powiem moim rodzicom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 07:01
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
U mnie mdłości i senność się rozkręcają. Jak jeść, skoro na nic nie mam ochoty? Jeszcze nie wymiotuje, ale to kwestia czasu, coraz trudniej powstrzymać mdłości, które trwają całą dobę
U mnie kilka osób w pracy wie, potrzebuję wsparcia, bo sporo jeździmy w delegację, a ja na razie nie dam rady. Rodzicom chyba powiem po następnej wizycie w środę. Wiedzą jak to wyglądało poprzednim razem, więc raczej dalej informacji nie podadzą. No i oczywiście moje przyjaciółki dowiedziały się od razu. Tak naprawdę mam ochotę wszystkim wykrzyczeć, że jestem w ciąży i jestem bardzo szczęśliwa Ale powoli, przyjdzie i na to pora
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)