Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cudek2 wrote:Arleta! !!!!! Odezwij się!
Jestem jestem,dzwoniłam wczoraj do lekarki,tak jak myślałam kazała czekać i leżeć.Krwawienie było wczoraj jednorazowe,jakby było więcej kazała przyjeżdzać. Plamienia jednak zostały,takie brudzenie,niedużo ale są..
Jeszcze naczytałam się o tych ciążach blizniaczych i w większości przypadków jak drugi pęcherzyk jest duzo mniejszy to szanse są marne..po prostu się wchłonie...
Mam nadzieję że w poniedziałek będzie dalej chociaż jedno moje serduszko
Polarisa90, cudek2 lubią tę wiadomość
-
RedLady wrote:Mozarelle można Jest z mleka pasteryzowanego, więc śmiało można się zajadać Od jakiegoś czasu pozycja obowiązkowa u mnie.
Od tego podczytywania was, musiałam sobie lody zjeść Tak więc szczęśliwa sobie zajadam
niby nic a cieszy długo nie czekałam po Twoim wpisie ))RedLady lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
nick nieaktualnyDziewczyny, ale robicie smaka. W occie balsamicznym i bazylią są najlepsze
Ja sobie zjem kaszę mannę czekoladową bo pomidorów nie mam niestety. Czekam na mojego aż wróci z pracy i kupi
Arleta, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Trochę mnie niepokoi tylko Twoja lekarka.. krwawisz a ona zamiast do szpitala to mówi, ze masz leżeć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 18:42
Isia86, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Witam. Ale jestescie plodne! nie nadąrzam za Wami.
Wrocilam niedawno z pracy. Bylam tak glodna, ze az mnie ssalo, ale ochote na cokolwiek przeszla w momencie gdy otworzylam lodowke. W koncu, nie moga dalej ignorowac burczenia w zoladku zdecydowalam sie na zapiekanki z serem, cebula, czosnkiem, jalapeño i grubasna warstwa ketchupu. Ble.ScarlettKate lubi tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Arleta wrote:Jestem jestem,dzwoniłam wczoraj do lekarki,tak jak myślałam kazała czekać i leżeć.Krwawienie było wczoraj jednorazowe,jakby było więcej kazała przyjeżdzać. Plamienia jednak zostały,takie brudzenie,niedużo ale są..
Jeszcze naczytałam się o tych ciążach blizniaczych i w większości przypadków jak drugi pęcherzyk jest duzo mniejszy to szanse są marne..po prostu się wchłonie...
Mam nadzieję że w poniedziałek będzie dalej chociaż jedno moje serduszkoArleta lubi tę wiadomość
-
Majanna wrote:Witam. Ale jestescie plodne! nie nadąrzam za Wami.
Wrocilam niedawno z pracy. Bylam tak glodna, ze az mnie ssalo, ale ochote na cokolwiek przeszla w momencie gdy otworzylam lodowke. W koncu, nie moga dalej ignorowac burczenia w zoladku zdecydowalam sie na zapiekanki z serem, cebula, czosnkiem, jalapeño i grubasna warstwa ketchupu. Ble.
-
guerretenshi wrote:Z tego co mi wiadomo to sushi nie możemy. Surowa ryba w sama uwielbiam. Ale krewetek w cieście to chyba jutro sobie nie odmowie.
Piszecie o smaczkach wiec wracam do domu smażyć w końcu kiełbasę
Z gorszych rzeczy - dopadło mnie nietrzymanie moczu. Chodzę siku co chwile a i tak czuję że mnie piecze i cieknie. Najlepiej to wcale z toalety nie wychodzic. A myślałam że te rewolucja pojawi się dopiero w 3 trymestrze.
A posty o facetach wgl mnie nie dziwią. Mój stał się tak okropny, że ostatnia noc spędziłam w drugim pokoju płacząc.
Sushi można jak najbardziej - ja jadłam wiele razy. Jak ktoś ma stracha, to z pieczoną rybkąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 19:16
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Arleta wrote:Jestem jestem,dzwoniłam wczoraj do lekarki,tak jak myślałam kazała czekać i leżeć.Krwawienie było wczoraj jednorazowe,jakby było więcej kazała przyjeżdzać. Plamienia jednak zostały,takie brudzenie,niedużo ale są..
Mam nadzieję że w poniedziałek będzie dalej chociaż jedno moje serduszko
Arleta, będą oba, trzymam kciuki! A bierzesz progesteron?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nutka, Arleta, trzymam kciuki.
Jagodam czemu mieli by zastrzegac zle wyniki? Nie martw sie na zapas. Zadzwon do laboratorium albo lekarza.
Napisalam mezowi, zeby po drodze kupil kapuche kiszona. .... zaczelo sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 19:32
...więc teraz serca mam dwa... -
Morgan89 wrote:Cześć Mamuśki Podzielę się z Wami radosną nowiną i chętnie do Was dołączę. Jestem mamą dwójki chłopców (7l i 8 msc) i wczorajsze testowanie pokazało, że chłopacy będą mieć dodatkowe rodzeństwo, a my, kolejną kruszynkę do kochania Termin z OM na 24 grudnia, dzwonię właśnie do gin umawiać się na wizytę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 19:40
...więc teraz serca mam dwa...