Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:Za mną chodzą pyzy z mięsem polane dużą ilością cebuli i kiełbasy! Mniam...
Dziadki przyjechały. Wzięli małego na spacer. Ja kimno. No i śniło mi się, że jadłam lody. Mmm. .... dużo pysznych lodów. Obudziłam się. Idę do kuchni. . A tam... ogórkowa. Też zjadłam. ... a co...polkosia, Koska 88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj do nas przyszła sąsiadka i mówi "Anka ty chudzielcu, znowu pewnie schudłaś" gdyby ona wiedziała, że tu zaraz 3 miesiąc ciąży ...
Zmykam ukrecic twarozek. SMACZNEGOSzarlotka123, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycudek, jeszcze nowe smaki
Ja też się dzisiaj załamałam bo bym spróbowała tą gruszkę z jabłkiem bardzo chętnie
Nulka, baranosia, smacznego
Skończyło się na tym, ze jem kluski na parze z jogurtem i śledziami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 15:08
cudek2 lubi tę wiadomość
-
wzdęcia to mi są znane choć juz nie są tak dokuczliwe jak na samym początku. Ja Wam powiem że juz kuźwa nie wiem co jesć, ssie mnie jak nie wiem co, az czuje się osłabiona i nie mam siły na nic, a jak wchodze do kuchni to mnie cofa ani parówki ani kanapki ani jajka ani jabłka, az se frytki trzasnęłam a potem drugi raz pomidorowa na bank wjedzie na stół
Szarlotka123, cudek2, Majanna lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
ja pochłaniam wszystkie owoce, już nie mogę się doczekać pysznych truskawek z jogurtem naturalnym za to warzywa mi nie wchodzą żadne, jedynie ogóry małosolne, buraki i kapusta kiszona
na sałatki ze świeżych warzyw nie mogę patrzeć a wcześniej min. raz dziennie zjadałam dużą michę
i sushi za mną chodzi, może w niedzielę się skuszę -
nick nieaktualny