Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z synkiem wcinałam mięso (salami i kabanosy) i czekoladeguerretenshi wrote:Jak przeczytałam Twoje menu to aż mnie zemdlilo. Nie mogę patrzeć myśleć i czuć jajek ani czosnku. A byłam od nich uzależniona. Brrrr. Za to kiełbasy i ogólnie mięso (byle nie drób) to mogłabym zagryzac nutella i batonikami kinder

Jeżeli rzeczywiście dieta coś oznacza, to może chłopak?
Ja miałam chwilowa faze na kabanosy ale teraz juz nie moge na nie patrzeć
-
nick nieaktualny
-
Z tych słoiczków to tylko deserki sa smaczneSzarlotka123 wrote:Nutka, te słoiczki dla dzieci to nie jest zły pomysł.. Sama o nich dzisiaj myślałam.
Abusiowa, polkosia, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
ja z synkiem nie mogłam patrzeć na mięso prawie całą ciążę, nabiał też mocno ograniczyłam, nawet w sklepie przez dział mięsny i z serami nie mogłam przechodzić
teraz mięso jem bez problemu, nabiał też
słodycze wtedy żarłam
teraz poprostu jem ale na ile to ochota a na ile rozsądek to już nie wiem 
zobaczymy co tym razem się wykluje

-
a ja znowu wszystko co z pomidorami, a najlepiej mi wchodzi pomidorowka albo pomidory ze smietaną i cebulą, czasem też mam ochote na mięso ale nie zawsze, a slodkie wczesniej mi się chciało teraz jakby mniej

ale że zachciało mi się lodów to lece do sklepu
Nulka, Morgan89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)

-
Moja przyjaciółka całą ciążę tylko pomidorówke mogła jesc. Każdemu do domu się wbijala jak o niej usłyszała. I wyszedł cudowny chłopakpalma wrote:a ja znowu wszystko co z pomidorami, a najlepiej mi wchodzi pomidorowka albo pomidory ze smietaną i cebulą, czasem też mam ochote na mięso ale nie zawsze, a slodkie wczesniej mi się chciało teraz jakby mniej

ale że zachciało mi się lodów to lece do sklepu
palma lubi tę wiadomość
-
Ja na szczęście jeszcze nie mam awersji bądź chęci do zjedzenia czegoś konkretnego.
W pierwszej ciąży pamięta, że mogłam mieszać wszystkie smaki na raz typu: sledź zagryzany płatkami z mlekiem, a w drugiej musiałam coś rano przekąsić, obojętnie co, bo inaczej całowałam porcelanę
Teraz chyba za wcześnie jeszcze na tego typu rewelacje
Nulka... chociaż lody to i ja bym wszamała
Nulka lubi tę wiadomość
-
u mnie nie ważne co będzie, ważne żeby było zdroweguerretenshi wrote:Moja przyjaciółka całą ciążę tylko pomidorówke mogła jesc. Każdemu do domu się wbijala jak o niej usłyszała. I wyszedł cudowny chłopak

Abusiowa, Morgan89 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)

-
Wiadomo, że to najważniejszepalma wrote:u mnie nie ważne co będzie, ważne żeby było zdrowe

O płci możemy sobie gdybac marzyć, ale przecież będziemy kochać tak samo mocno nie ważne czy to chłopiec czy dziewczynka
palma lubi tę wiadomość
-
Mój chciał córkę mamy syna i jest jego oczkiem w głowiepalma wrote:dokładnie Nulka
chociaż ja wiem, że mój chciałby chłopca 
palma lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Moja przyjaciółka całą ciążę tylko pomidorówke mogła jesc. Każdemu do domu się wbijala jak o niej usłyszała. I wyszedł cudowny chłopak

Też miałam fazę na pomidory, a jest dziewczyna
A pierwszy trymestr jadłam tylko kwasy i pomarańcze - na chłopaka.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Też miałam fazę na pomidory, a jest dziewczyna
A pierwszy trymestr jadłam tylko kwasy i pomarańcze - na chłopaka.
hahaha, no to ja nie wiem. bo jem dużo pomidorów i pomarańczy. słodkiego nie mogę, mięsa też nie...
Miałam już mdłości od tygodnia, ale wczoraj po raz pierwszy spotkałam się z porcelaną...
i ten ciągły głód.
Dziewczyny a macie jakieś sposoby na wzdęcia?? moje są tak duże i bolesne, że nie mogę przez to spać, nie mówiąc już o przytulankach z mężem...
-
Podłączam się pod pytanie o to jak radzić sobie ze wwzdęciami.. Możemy brać espumisan, prawda?
a tak w ogóle mam pytanko - idę w maju na kolejne usg i to będzie 11 tydzień i zastanawiam się czy z automatu zrobią tą przezierność karkową czy to tylko niektóre aparaty usg mają taką opcję?
"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1