Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
guerretenshi wrote:Jak przeczytałam Twoje menu to aż mnie zemdlilo. Nie mogę patrzeć myśleć i czuć jajek ani czosnku. A byłam od nich uzależniona. Brrrr. Za to kiełbasy i ogólnie mięso (byle nie drób) to mogłabym zagryzac nutella i batonikami kinder
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Nutka, te słoiczki dla dzieci to nie jest zły pomysł.. Sama o nich dzisiaj myślałam.
Abusiowa, polkosia, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
ja z synkiem nie mogłam patrzeć na mięso prawie całą ciążę, nabiał też mocno ograniczyłam, nawet w sklepie przez dział mięsny i z serami nie mogłam przechodzić
teraz mięso jem bez problemu, nabiał też
słodycze wtedy żarłam teraz poprostu jem ale na ile to ochota a na ile rozsądek to już nie wiem
zobaczymy co tym razem się wykluje -
a ja znowu wszystko co z pomidorami, a najlepiej mi wchodzi pomidorowka albo pomidory ze smietaną i cebulą, czasem też mam ochote na mięso ale nie zawsze, a slodkie wczesniej mi się chciało teraz jakby mniej
ale że zachciało mi się lodów to lece do sklepuNulka, Morgan89, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:a ja znowu wszystko co z pomidorami, a najlepiej mi wchodzi pomidorowka albo pomidory ze smietaną i cebulą, czasem też mam ochote na mięso ale nie zawsze, a slodkie wczesniej mi się chciało teraz jakby mniej
ale że zachciało mi się lodów to lece do sklepupalma lubi tę wiadomość
-
Ja na szczęście jeszcze nie mam awersji bądź chęci do zjedzenia czegoś konkretnego.
W pierwszej ciąży pamięta, że mogłam mieszać wszystkie smaki na raz typu: sledź zagryzany płatkami z mlekiem, a w drugiej musiałam coś rano przekąsić, obojętnie co, bo inaczej całowałam porcelanę
Teraz chyba za wcześnie jeszcze na tego typu rewelacje
Nulka... chociaż lody to i ja bym wszamałaNulka lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Moja przyjaciółka całą ciążę tylko pomidorówke mogła jesc. Każdemu do domu się wbijala jak o niej usłyszała. I wyszedł cudowny chłopak
Abusiowa, Morgan89 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:u mnie nie ważne co będzie, ważne żeby było zdrowe
palma lubi tę wiadomość
-
palma wrote:dokładnie Nulka chociaż ja wiem, że mój chciałby chłopca
palma lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Moja przyjaciółka całą ciążę tylko pomidorówke mogła jesc. Każdemu do domu się wbijala jak o niej usłyszała. I wyszedł cudowny chłopak
Też miałam fazę na pomidory, a jest dziewczyna A pierwszy trymestr jadłam tylko kwasy i pomarańcze - na chłopaka.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Też miałam fazę na pomidory, a jest dziewczyna A pierwszy trymestr jadłam tylko kwasy i pomarańcze - na chłopaka.
hahaha, no to ja nie wiem. bo jem dużo pomidorów i pomarańczy. słodkiego nie mogę, mięsa też nie...
Miałam już mdłości od tygodnia, ale wczoraj po raz pierwszy spotkałam się z porcelaną...
i ten ciągły głód.
Dziewczyny a macie jakieś sposoby na wzdęcia?? moje są tak duże i bolesne, że nie mogę przez to spać, nie mówiąc już o przytulankach z mężem...
-
Podłączam się pod pytanie o to jak radzić sobie ze wwzdęciami.. Możemy brać espumisan, prawda? a tak w ogóle mam pytanko - idę w maju na kolejne usg i to będzie 11 tydzień i zastanawiam się czy z automatu zrobią tą przezierność karkową czy to tylko niektóre aparaty usg mają taką opcję?"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1