Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie
mój też ciągle nalega na przytulanki ale ja się bardzo boję, a lekarz wczoraj powiedział żeby to robić z głową i uważać jeśli mnie to stresuje. W tamtej ciąży miałam okropna twarz, płakałam jak na siebie patrzyłam. Teraz nie jest tak źle cera się polepszyła tylko czasem coś niedużego wyjdzie. Twarz mi się świeci owszem aż musiałam podkład zmienić na matujący, a włosy tragedia! codziennie je msze myć, a do tego te odrosty
Mi po poronieniu bardzo pomogła maseczka z cytryny i wody, teraz też myślałam sobie zrobić ale nic na necie nie pisze czy można w ciąży.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
Mój ma w ogóle głupie zachowanie ostatnio. Zasnęłam wieczorem na kanapie przykryta szlafrokiem z mega mdłościami i zamiast obudzić mnie normalnie to zaczął mnie łaskotać po stopach- zerwałam się i mało nie porzygałam, a ten gamoń stał i się śmiał! Nie powiem oberwało mu się i chociaż nie próbował się już do mnie dobrać
Szarlotka123, Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość
-
cudek2 wrote:Komórki macierzyste w Polsce to ściema. Długo analizowalismy temat. Kasa za pobranie waha się między 1700 a 3500 tys przechowalnie co rok od 400 do 700 zależy od firmy; od tego czy tylko pepowinowa czy też z łożyska. W każdym razie hasło zabezpieczenie dzieca na każdego rodzica działa. Prawda taka, że dla dziecka od którego pobierane są komórki nie nadają się dla niego ewentualnie dla jego rodzeństwa bądź najbliższych - mamy taty. Po drugie- nawet jeśli już są potrzebne, to zazwyczaj jest ich do terapii np białaczki za mało. W naszym kraju 1 przypadek ich wykorzystania - młodsze rodzeństwo dało starszemu. Finał historii nie do końca znany. Po TRZECIE - i tu najważniejsze! Coś co nas zniechecilo - a sprawdzona info - przechowywanie. W naszym kraju te wszystkie odczynniki i inne wytrzymaja do 8 lat....
Nie do końca się zgodzę, bo my pobraliśmy ze względu na mojego brata chorego na SN. Nieraz dla dalszej rodziny także jest zgodność Na razie czekają w banku. Zobaczymy co dalej.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnybaranosia,palma, czasami jak już mam dość to myślę czy by się właśnie za przeproszeniem na niego nie porzygać ale martwię się, że nawet to nie pomoże..
Patrzcie na to, aż się nie mogę przestać śmiać.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3ca32d1f094.jpg
Nulka, cudek2, Izieth lubią tę wiadomość
-
Ja swojemu powiedziałam, ze jest zakaz od gina bo nie mam wogole ochoty a po jednym zbliżeniu miałam plamienie. Ale on oczywiście dalej mi suszy głowę, ze tylko troszeczkę, bardzo delikatnie. Powiedziałam mu, ze jak pójdzie do gina i będzie miał pozwolenie to o tym porozmawiamy bo cholera nie chce ze mną na wizyty chodzić a poza tym ja okienko znośnego samopoczucia mam pomiędzy 12 a 17 a jego wtedy nie ma.
Nulka lubi tę wiadomość
-
cudek2 wrote:Co do natarczywości naszych partnerów i nacisku na sexownie - jakieś feromony wydzielamy chyba. Majty ze stali i wara!
Ja tam większość ciąży musiałam mieć seks kilka razy w tygodniu, taką chcicę miałamIsia86 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ale się macie z tymi swoimi facetami. Mój to sam kazał mi iść na L4 i żebym leżała i odpoczywala.
A za tydzień wraca z pracy, więc nie mogę się go doczekać czasami rozłąki są potrzebne. My to przechodzimy co miesiąc.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, 3mam kciuki )14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
Szarlotka ja wczoraj znalazłam to i się składałam ze śmiechu z niektórych punktów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73e9ebb7536b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 11:19
Szarlotka123, cudek2, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja juz po wizycie i wszystko ok. W koncu ujrzalam swoja fasolke i serduszko. Co za uczucie. usg wskazuje na 7 tydz 2 dzień. Nast wizyta za 4tyg.
Zycze wam milego dniaNulka, polkosia, Koska 88, Szarlotka123, Isia86, paradise, cudek2, guerretenshi, kwiatuszek12345, Ulka84, Izieth lubią tę wiadomość
-
Isia86 wrote:Ale się macie z tymi swoimi facetami. Mój to sam kazał mi iść na L4 i żebym leżała i odpoczywala.
A za tydzień wraca z pracy, więc nie mogę się go doczekać czasami rozłąki są potrzebne. My to przechodzimy co miesiąc.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, 3mam kciuki ) -
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:HAahahahaha, Nulka. coś mi tu zawiało naukami małżeńskimi
Popłakałam się ze śmiechu.
ScarlettKate, super wieści Gratulacje, pewnie uszczęśliwiona
Jak to czytałam to wspomnienia wróciły
Nam na naukach powiedziano "stosunek małżeński jest jak eucharystia ich wspólne łoże jest jak ołtarz i należy wpuścić Boga także do swojej sypialni" ja na to do M., że trójkątów nie uznaje, a on sie biedak zaczął dusić ze śmiechupolkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem wierząca ale takie głupoty jak oni opowiadają na naukach (z tego co słyszę bo ja dopiero to będę przechodzić) to przechodzi ludzkie pojęcie. Nie pozostaje nic innego- tylko śmiech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 11:38
Nulka lubi tę wiadomość
-
Nulka wrote:Baranosiu trzymam kciuki, żeby ci trafiono w pytania
Szarlotka mój tez twierdzi, że wszystko na jego głowie, że JEMU nie poświęcam uwagi i traktuje po macoszemu... bo on by chciał co nie co, a ja i rano i wieczorem sie tak fatalnie czuje, że nie mam ani siły ani ochoty, a on mi powie, że wymyślam... ehh... faceci... już mu mówiłam, że chętnie się zamienię, bo im to sie wydaje, że to wszystko takie różowe...
Ja ostatnio jedyne co jem to wszystko co związane z jajkami: Pasta jajeczna, jajecznica, jajka ugotowane na wszystko inne dostaje długie zęby chyba, że pasuje do tego sos czosnkowy
Jak przeczytałam Twoje menu to aż mnie zemdlilo. Nie mogę patrzeć myśleć i czuć jajek ani czosnku. A byłam od nich uzależniona. Brrrr. Za to kiełbasy i ogólnie mięso (byle nie drób) to mogłabym zagryzac nutella i batonikami kinderNulka lubi tę wiadomość