Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wcześniej ktoś pytał o wagę. Ja z wagą niby stoję w miarę w miejscu, choć jak się w niedzielę najadłam pizzy to ważyłam 1,5kg więcej ehhh... metabolizm nie ten ale brzuszek mi lekko wybiło, bo normalnie miałam raczej płaski
-
Majanna wrote:...Ja tez bym caly czas jadla. Niekoniecznie bulki, ale cos. Sama nawet nie wiem co, bo ogolnie na noc nie mam ochoty, ale czuje glod. Dziwne uczucie.
Szarlotka123, cudek2, guerretenshi, Koska 88 lubią tę wiadomość
-
Nie wierzę w cuda wiem jak brzmiały słowa pani gin, my już zaprzestajemy prób, ja już jestem zmęczona tym wszystkim, wam życzę nudności i szczęśliwego rozwiązania w grudniu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Nie wierzę w cuda wiem jak brzmiały słowa pani gin, my już zaprzestajemy prób, ja już jestem zmęczona tym wszystkim, wam życzę nudności i szczęśliwego rozwiązania w grudniu
-
nick nieaktualnyNulka, tak. Zastanawiam się też kiedy mi minie zwracanie jak tylko wejdę do kuchni bo nic się nie da zrobić.. Ani jedzenia, ani posprzątać, naczyń umyć, no nic..;/
Majanna, ja nie mogę nic prócz właśnie bułek i ryby od dzisiaj.;/
s1985, Nulka ma rację, zawsze warto wierzyć. Dopóki nie krwawisz to jest nadzieja, ze dzieciątko Cię zaskoczyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 21:44
-
Jagodam wrote:U mnie dzisiaj weslug usg 6t5d ciazy cale 8mm szczescia. Serduszko bije:) termin 10.12 oby do przodu i wszystko dobrze bylo:)
Super. Moja ciaza bedzie w podobnym wieku na 1szym usg. Nie moge sie doczekac!
A dzis przy kolacji. Moja Starsza ni stad ni zowąd wypaliła : chcialabym miec brata... usmiechnelam sie w duchu mam nadzieje, ze jej marzenie sie spelni
...więc teraz serca mam dwa... -
Witajcie w moim 9 tygodniu! jak się czujecie? ja już dochodzę swoich granic. Mdłości nieziemskie, wzdęcia, brzuch wywalony, zmęczenie, kłucie w macicy,okropny smak w ustach. czuję się jak worek łajna. wszystko śmierdzi. też nie mogę umyć naczyń ani gotować. Zawsze mówiłam sobie że ciążę przejdę aktywnie ale teraz nie chce mi się kompletnie nic! jadłabym tylko suchy chleb albo ryżowy. Modlę się żeby to przeszło bo jak urodzę swoje dziecko po 8 miesiącach ns chlebie i wodzie? Ehh...
cudek2, Szarlotka123, Nulka lubią tę wiadomość
-
Branosia dasz radę u mnie dzisiaj znowu trochę gorszy dzień. Mam tak jak ktoś pisał, ze niby bym cos zjadła ale od samego myślenia o jedzeniu mi niedobrze. Jak ja bym chciała mieć zachcianki... Juz nie wiem co do tego jedzenia wymyślać, na nic nie mam ochoty i kompletnie mnie od nabiału i mięsa odrzuca a to chyba nie za dobrze.