Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja marure zdawałam bedac mniej wiecej na tym etapie ciązy co teraz - co dwie głowy to nie jedna choc na pisemnym angielskim było mi tak niedobrze, że niewiele pamietam... a na pierwszym semestrze studiów urodziłam Dziewczyny z roku bardzo mi kibicowały Jakby nie było zaczynam i kończe studia tym samym optymistycznym akcentem
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Ja mam 15 miesięcznego synka. Ciężko jest. ...nie podnosze go... bo gin kazał uważać. Karmienie w kojcu. Siedzi na dywaniku. Do łóżka wlazi sam- otwieram mu. Ale zmiana pieluchy , moja senność itd...Ciężko. dobrze, że są dziadki. Chociaż też mają do nas godzinę drogi. ..
-
Witam się nieśmiało, bo jeszcze w szoku Beta z dziś 97, jakieś 12dpo. Pierwszy cykl po porodzie... Na pierwszą córę czekaliśmy niemal 3 lata, dlatego zaczęliśmy starania od razu i... Chyba się udało?
Isia86, Koska 88, Nulka, Jagodam, cudek2, guerretenshi, M@linka, paradise, Szarlotka123, Ulka84, dora13, Kama1312, Izieth lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Witam się nieśmiało, bo jeszcze w szoku Beta z dziś 97, jakieś 12dpo. Pierwszy cykl po porodzie... Na pierwszą córę czekaliśmy niemal 3 lata, dlatego zaczęliśmy starania od razu i... Chyba się udało?
lubię lubię lubię!!! ))
czeeeeeśćpolkosia lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
Ja mam niby prawie 5 latka ale potrafi dac w kość, choc ostatnio przynosi wszystkie choroby świata i od ciągłego siedzenia w domu tez strasznie wymyśla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 16:06
-
polkosia wrote:Witam się nieśmiało, bo jeszcze w szoku Beta z dziś 97, jakieś 12dpo. Pierwszy cykl po porodzie... Na pierwszą córę czekaliśmy niemal 3 lata, dlatego zaczęliśmy starania od razu i... Chyba się udało?
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polkosia witaj:D
Ja juz po wizycie. Zarodek 12 mm słuchałam serduszka,cudowne uczucie dostałam skierowanie na badania. Wizyta dopiero za miesiąc:( bo lekarz gdzieś wyjeżdża. Termin na początek grudnia. Wychodzi ze dziś to 7+3 czyli idealnie tak ja mi wychodzi od dnia owu. Chyba pójdę do kosciola sie pomodlić o wytrwałość na ten miesiąc i zdrowie naszej dzidzi.emilkazozz, M@linka, guerretenshi, cudek2, Polarisa90, Nulka, polkosia, Isia86, Szarlotka123, Agulkowa, Ulka84, dora13 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:polkosia witaj:D
Ja juz po wizycie. Zarodek 12 mm słuchałam serduszka,cudowne uczucie dostałam skierowanie na badania. Wizyta dopiero za miesiąc:( bo lekarz gdzieś wyjeżdża. Termin na początek grudnia. Wychodzi ze dziś to 7+3 czyli idealnie tak ja mi wychodzi od dnia owu. Chyba pójdę do kosciola sie pomodlić o wytrwałość na ten miesiąc i zdrowie naszej dzidzi.palma lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Palma. Polkosia podziwiam i życzę wytrwałości A Ty Arleto nawet się nie ruszaj z łóżka. Witaminki. Sen. I luteina. A jeśli chcesz się uspokoić to najlepiej pojedz do szpitala. Może nawet Cię zatrzymają ale byle utrzymać ciążę.
polkosia lubi tę wiadomość