Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja ma 18 miesiecy i tez jest wesolo. Co prawda nie nosze jej bo juz w miare samodzielnie funkcjonuje ale odpoczac to mi nie da na pewno ma godzinna drzemke w ciagu dnia ale co z tego jak akurat wtedy zabieram sie za gotowanie
Polkosia gratuluje Ci! Ale bedzie mala roznica miedzy dzieciaczkami!
Arleta, bedzie dobrze. Odpoczywajpolkosia lubi tę wiadomość
-
palma wrote:polkosia witaj:D
Ja juz po wizycie. Zarodek 12 mm słuchałam serduszka,cudowne uczucie dostałam skierowanie na badania. Wizyta dopiero za miesiąc:( bo lekarz gdzieś wyjeżdża. Termin na początek grudnia. Wychodzi ze dziś to 7+3 czyli idealnie tak ja mi wychodzi od dnia owu. Chyba pójdę do kosciola sie pomodlić o wytrwałość na ten miesiąc i zdrowie naszej dzidzi.
palma lubi tę wiadomość
-
Witam. Nie daje rady za Wami nadazyc. Widze ze odbyly sie nowe wizyty...
Nie wszystkie wiesci sa dobre... Przykro mi. Trzymam kciuki za te zamartwiajace sie o swoje malenstwa!
Gratuluje tym, ktore zobaczyly/uslyszaly bijace serduszka.
Ja umowilam sie dzis na wizyte na poniedzialek. Bede w 6t4d. Powinno byc juz widac serduszko.
Nadal nie mam specjalnie objawow ciazy. Wydaje mi sie ze w po przednich ciaza ch na tym etapie mialam juz mdlosci, teraz cisza. Uff... oby tak zostalo.
Jesli chodzi o dzieci mam juz dwie Córki - 7 i 5 lat sa ze soba tak zzyte, ze mamy juz prawie nie potrzebuja. 3cie w takim uklad zie bedzie chyba troche jak jedynak. Rozpieszczony synus mamusiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 19:56
Isia86 lubi tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Mój pierworodny od dwóch lat mówi o rodzeństwie, a ostatnie pół roku to juz całkiem (jego 3 najlepsi kumple z przedszkola mają właśnie malutkie rodzeństwo i to pewnie dodatkowy powód)
-
s1985, przykro mi.
Polkosia, moje gratulacje.
Arleta, jedź na ip. Lekarze sprawdzą co się dzieje, a jak będzie trzeba, położą Cię na oddziale.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 20:32
polkosia lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
s1985 wrote:Proszę mnie wypisać, pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 20:36
-
nick nieaktualnyArleta, jedź na pogotowie jak jest krwawienie, może to chodzi tylko o tego jednego.
s1985, przykro mi Trzymamy kciuki za Ciebie.
Polkosia, witaj Od razu po porodzie, dzielna dziewczyna
Ja już mam nawet obrzydzenie do mięsa ;. Najlepiej jakbym jadła cały zień bułki z sałatką rybną i tyle.. ehh..polkosia lubi tę wiadomość