Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
paradise wrote:Dziewczyny, macie juz jakies dodatkowe kilogramy?
-
paradise wrote:Dziewczyny, macie juz jakies dodatkowe kilogramy?
Ja 1kg, zaczyna się a przecież na zdrowy rozum z czego ta waga ma na tym etapie ma rosnąć
Jestem głodna non stop, staram się oszukiwać ten głód ale jak nie zjem to mi niedobrze
Jem teraz dużo jabłek bo odkryłam że elegancko mnie zapychają
Mam nadzieję że nie czeka mnie kilogramowa powtórka z rozrywki, płakać mi się chce jak o tym pomyślę
Brzuch rano mam ok, prawie płaski ale po 2 śniadaniu już mnie wybrzusza, wieczorem to już prawdziwa ciąża -
Witam ja dzisiaj wyjątkowo w domu już bo niestety przez wymioty straciłam przytomność w pracy i umówiłam się już na jutro z lekarzem bo się wystraszyłam bardzo ja już mam 3 kilo w dół ale wymiotuje . Boje się szpitala jak ognia wiec wole dzisiaj i jutro poleżeć w domu zobaczę co mi lekarz jutro powie . Gratuluje dziewczyną wczorajszych wizyt i Wieże głęboko w to że każda z kolejnych wizyt będzie jeszcze piękniejsza i wasze maleństwa jeszcze większe . Jest mi ciągle tak nie dobrze.. a już nie mam czym nawet wymiotować. Bieże któreś z was eutyrox na tarczyce i dufasto ,polokard ?
-
Dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Ach te początki, chyba są najgorsze - bo ciągle ta niepewność i strach. chociaż końcówka z tym wielkim brzuchem i czekaniem do porodu też di przyjemnych nie należy.
Mam też pytanie- Czy któraś z was ma zawroty głowy? Towarzyszą mi prawie od samego początku - jeszcze zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Trochę się uspokoiły a dziś znów - są dosyć silne, bo zdarza mi się stracić równowagę. -
cudek2 wrote:Ja letrox na tarczyce. Łykam między 3-4 w nocy, bo jak wstaje rano to rzyg. A musi minąć co najmniej 4 h żeby się dawka wchlonela.
Mnie muli cały czas. Ciągle muszę jesc. Właśnie pochłonęłam pół opakowania lodów Algidy. Ble -
Nutka -ja mam trochę starszą córkę- za 3 miesiące skończy 3 latka, ale nie mam wieczorem siły na jakąkolwiek aktywność. Na szczęście już sama się pobawi, czasami jakąś bajkę włączamy. Ale podziwiam wszystkie mamusie które mają w domu maluchy i są przy nadziei jesteście WIELKIE- gratuluję wam siły i odwagi!
-
mój w lipcu kończy 2 lata chcieliśmy mała różnice ale nie sadziłam że tak się będe czół na szczeście mam nianie dla niego która mi pomaga bo ja pracuje a dzisiaj wyjątkowo jestem z nimi w domu i maluch nie chce w ogóle z nią być jak jest mama . a nawet nie mam siły go wziąć na ręce tak mi go szkoda czuje sie jak wyrodna mama , jeszcze jutro wizyta i zobaczę co lekarz mi powie .
Polarisa90 lubi tę wiadomość
-
Ja od kilku dni też jestem bez sił
wracamy z przedszkola i albo bawi się sam, ja leżę na kanapie i sobie gadamy albo czytamy książki, tylko 2 dni temu skończyło się to tak że zasnęłam nad tą książką, obudził mnie mąż jak wrócił, dziecko się bawiło autami na dywanie
dzisiaj lepsza pogoda to zmuszę się do wyjścia na dwór, może na lody pójdziemy to chociaż jest szansa że nie zasnęemilkazozz lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie mam dzieci ale fakt podziwiam te co mają maluszki i znowu są w ciąży. Ja jestem nie do życia jem, śpię i tak w kółko. Myślałam że na l4 ogarnę egzaminy ale gdzie tam. W weekend mam 3 egzaminy i na żaden nie umiem. Nie potrafię skupić się na notatkach i drażni mnie to bo całe studia byłam bardzo dobrą studentką i już 4rok mam stypendium naukowe, a teraz lipa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNulka ja część teoretyczną to już miałam napisaną chyba na początku roku hehe. Jakoś tak miałam inwencję twórczą i wykorzystywałam okazję. Teraz czekam na maila od statystyczki, aż sprawdzi mi ankiety i prześle całą metodologię. Piorun zapłaciłam 500 zł, ale sama bym tego w życiu nie zrobiła. Jedna moja ankieta miała 10 stron
Nulka lubi tę wiadomość
-
sylwia92 wrote:Nulka ja część teoretyczną to już miałam napisaną chyba na początku roku hehe. Jakoś tak miałam inwencję twórczą i wykorzystywałam okazję. Teraz czekam na maila od statystyczki, aż sprawdzi mi ankiety i prześle całą metodologię. Piorun zapłaciłam 500 zł, ale sama bym tego w życiu nie zrobiła. Jedna moja ankieta miała 10 stron