Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
roma wrote:Właśnie wyszłam. Zarodek za mały i nieregularne tętno... Powiedziała że szanse marne. Kazała włączyć clexane ale to chyba tylko po to żeby mieć poczucie że zostało zrobione wszystko co powinno.
roma lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Współczuję i ściskam te z Was, które mają słabsze wieści z dziś wszystko się jeszcze ułoży, musi.
Ja również dziś miałam wizytę, pierwszą, z duszą na ramieniu. Pochwałę się, jest zarodek 7mm i bijące serduszko. Kazała mi odstawić Duphaston, ponoć biorę zupełnie niepotrzebnie, inny lekarz przepisał ze względu na krótkie fazy lutealne, choć wszystkie badania były ok. Nie powiem, boję się jak cholera, wszędzie wszyscy trąbią, żeby brać minimum do 12 tyg. Ale lekarka zapewnia, że nic mi nie będzie, że na pewno nie od tego odstawienia.
Dlatego na razie boję się wpisywać na listę... Poczekam sobie ten miesiąc jeszcze...
Szarlotka123, M@linka, dora13, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Roma a ile miał Twój zarodeczek? I który tydzień byc powinien? Mój tez wyszedł za maly a tętna jakie lekarz nawet nie sprawdzal tylko bylo widac ze pulsuje. Przytulam Cie.
Pomodlę sie dziś za te bąbelki które tego potrzebująNulka lubi tę wiadomość
-
M@linka mi też właśnie tętna nie sprawdzała,powiedziała,że nie jest to do końca bezpieczne na tym etapie. Też wyszedł mniejszy zarodek o 4,5 dni-CRL 4,6mm i też mam się tym nie przejmować,czyli ważne żeby rosło,niekoniecznie co do dnia z OM.Mam nadzieję że urośnie..
Emerald przykład M@linki pokazuje,że nie możesz się teraz już poddawać kochana,trzeba wierzyć
Roma może jeszcze nie wszystko stracone,trzymam kciuki
Baranosia NIE RÓB JUŻ BETY na tym etapie,nie pamiętasz jak się ostatnio tym zestresowałam?
M@linka szkoda że nie możemy się uściskać,przezycia dziś nieziemskie:)M@linka lubi tę wiadomość
-
M@linka wrote:Roma a ile miał Twój zarodeczek? I który tydzień byc powinien? Mój tez wyszedł za maly a tętna jakie lekarz nawet nie sprawdzal tylko bylo widac ze pulsuje. Przytulam Cie.
Pomodlę sie dziś za te bąbelki które tego potrzebująWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 21:56
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Kurde Roma,ale co powiedziała ta lekarka,że nie ma szans?serduszko bije,kiedy masz kolejną wizytę?
A co do tych rozmiarów,to teraz też mi się wydaje ze za mały ten mój zarodek porównując do waszych..może gin nie chciała mnie stresować dodatkowo..tego drugiego nawet nie mierzyła..ostatnio też tak podobnie się zatrzymało..ehh nadzieję trzeba mieć -
Roma ja też wiem dokładnie kiedy miałam owu i to było 7t2d temu. A z usg nie chciało wyjść inaczej niż 6t1d...też mnie to martwi i nie pozwala cieszyć się w 100%.
No nie jest to jednoznaczna sytuacja przykro mi, że nie wszystkie miałyśmy dziś udane wizyty Spokojności życzę... Pomodlę się za Ciebie i Twojego bąbelka.
Ja już idę spać - emocje mnie pozbawiły energii...
-
nick nieaktualnyArleta, ja też mam ten problem. Zaczęłam się zastanawiać.. Na 7t3d mój miał 8mm a tutaj dziewczyny z późniejszą ciążą już mają po 1,3.. Zaczęłam się martwić. Orientujecie się, czy na ten tydzień jest prawidłowy wzrost?
baranosia, nie rób bety bo się tylko zestresujesz.
roma, na podstawie obrazu to ona sobie może powiedzieć autora a nie to czy serce dobrze bije. ;/ Ja bym poszła prywatnie gdzie indziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 22:13
roma, Arleta lubią tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:Arleta, ja też mam ten problem. Zaczęłam się zastanawiać.. Na 7t3d mój miał 8mm a tutaj dziewczyny z późniejszą ciążą już mają po 1,3.. Zaczęłam się martwić. Orientujecie się, czy na ten tydzień jest prawidłowy wzrost?
baranosia, nie rób bety bo się tylko zestresujesz.
roma, na podstawie obrazu to ona sobie może powiedzieć autora a nie to czy serce dobrze bije. ;/ Ja bym poszła prywatnie gdzie indziej.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Wybieram się właśnie na konsultacje do innego. Moja kazała przyjść za 2 tyg jeśli nic się nie będzie działo. Odczekam kilka dni o pójdę do innego.
M@linka, Szarlotka123, Arleta lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Roma, Arletka nakręcam się...ja DWA tygodnie temu miałam ciąże na 5 tygodni a teraz na 6 tygodni wygląda na to, że marnie rośnie
Dobra idę spać. Chyba radość przed wczesna jak sobie to wszystko właśnie przeanalizowałam to stwierdzam fakt, że nadal nie wiem na czym stoję. dobrze, że za dwa tygodnie wizyta.
Dobra odmeldowuję się..bez odbioru
PS. DOBRY POMYSŁ ROMA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 22:20
-
nick nieaktualny
-
Arleta wrote:Kurde Roma,ale co powiedziała ta lekarka,że nie ma szans?serduszko bije,kiedy masz kolejną wizytę?
A co do tych rozmiarów,to teraz też mi się wydaje ze za mały ten mój zarodek porównując do waszych..może gin nie chciała mnie stresować dodatkowo..tego drugiego nawet nie mierzyła..ostatnio też tak podobnie się zatrzymało..ehh nadzieję trzeba mieć25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy