Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
M@linka ale powiem Ci jeszcze jedno,że Ty mnie zachęciłaś do tej modlitwy,tak szczerze zaczęłam wierzyć..zmieniłam się,chyba pójdę jeszcze niedługo do spowiedzi,będę prosić o łaski dla moich nienarodzonych dzieci
Myślę M@linka,że dla Ciebie Bóg też ma specjalny plan..pewnie jestesmy dla niego na tyle silne że musimy przezwyciężyć te wszystkie próby..
Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie,ja za Was też trzymam kciuki
Emerald czekam z niecierpliwością na tą betęM@linka lubi tę wiadomość
-
o matko ile mm do nadrobienia w czytaniu, dziewczyny, szalejecie
Ja dziś po wizycie jestem
Serduszko biło, zarodek ma 9,4 mm.
Wszystko prawidłowo
Szarlotka wpisz mnie na 10 grudniaM@linka, Agulkowa, Ulka84, Kamilam8, cudek2, Arleta, Isia86, Nulka, baranosia, Szarlotka123, dora13, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwia92 wrote:Dziewczyny a jak myślicie czy to że nie mam żadnych plamień i czuję się dobrze i bhcg wzrasta prawidłowo to znak że ciąża rozwija się prawidłowo ?
-
sylwia92 wrote:Dziewczyny a jak myślicie czy to że nie mam żadnych plamień i czuję się dobrze i bhcg wzrasta prawidłowo to znak że ciąża rozwija się prawidłowo ?
Pewnie! Wiadomo, że na 100% powie Ci to tylko lekarz, ale na Twoim miejscu nie martwiłabym się na zapas...Stres nic nie da Mogłabyś się martwić jeśli byłoby coś nie tak -
nick nieaktualnyArleta, aż mnie zamurowało. Z jednej strony świetnie ale z drugiej strony, jeżeli lekarka jest tak nastawiona to ja raczej tez bym się nastawiła na najgorsze.. Tak będzie w sumie lepiej dla Ciebie w razie czego a jakie świetne zaskoczenie jak z drugim maluszkiem będzie wszystko dobrze
Perl,super wiadomość! Ren, Aradia, wpisałam was na listę
emerald, czekam na Twoje wyniki, na pewno będzie wszystko dobrze
Ja dzisiaj miałam moment a raczej dzień rozklejenia.. Jak zaczęłam płakać tak przez te hormony się nie mogłam uspokoić..
sylwia92, oczywiście, że tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 19:03
-
kalina123 wrote:Dora o kurcze myślisz że to mogło mieć wpływ? Ja właśnie zawsze słyszałam że w 1trym lepiej odpuścić bo nigdy nic nie wiadomo, ale to jest właśnie na zasadzie nie przekonasz się póki nie polecisz a jeśli można spytać robiłaś jakieś badania po poronieniach?poznałaś przyczynę?
Ja leciałam jakoś w 23/24 tyg ale wszystko było na szczęście ok
Niestety nie dowiem się, co było przyczyną poronień. W pierwszej ciąży widziałam bijące serduszko w 8 tyg, po czym 4 dni później 3 lekarzy potwierdziło brak akcji. Tydzień wcześniej leciałam samolotem. W drugiej ciąży leciałam 4 razy (wakacje - dowiedzieliśmy się o ciąży dzień przed wylotem:P i odwiedziny rodziny 2 tyg później) upewniając się u lekarzy, że mogę. Usłyszałam, że nie ma przeciwskazań. Po powrocie z wycieczek okazało się, że mam 3 szklanki krwi w macicy, a mój organizm psychicznie zatrzymał już martwą ciążę, bo dawno powinno to ze mnie "chlusnąć". I znów szpital. Generalnie nie choruję na nic, wyniki mam dobre, robiłam różne przeciwciała i wykluczyłam choroby odzwierzęce. W badaniu histopatologicznym nic nie wyszło. Na genetykę jeszcze za wcześnie, podobno. Zobaczymy jak teraz.
Powiem Wam, że od 4 lat mocno chodzę z Bogiem, codziennie z nim rozmawiam i dziękuję za każdy dzień. Wierzę, że On ma jakiś plan dla nas, tylko my jesteśmy czasem niecierpliwe Ale gdyby nie Bóg, już dawno leczyłabym się na depresję. Na wielu poziomach naszego życia nas wsparł i wysłuchal modlitw.
Ale się rozpisałam Kto to będzie czytał hihi
Alreta - wspaniale! Cóż za niespodziankaArleta lubi tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Arleta gratulacje. Oby maleństwa rosły i nabieraly siły.
Basia - jeśli chodzi o szczecin to jedno i drugie to pum. Ogólnie położnictwo najlepszej opini nie ma. Ja osobiście wszystko będę robiła w szpitalu Zdroje. Sama tam się urodziłam i moje dziecko również tam świat powita jak i wszystkie badania będę chciała tam robić.paradise lubi tę wiadomość