Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O tak, oby same dobre były
Ja myślę o Nifty, bo mam 37 lat. Połowę pieniędzy już sobie odłożyłam. Trochę waham się jeszcze, ale jeśli utrzymam ciążę to chyba zrobię ten test. Myśli któraś z Was o nim?21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
roma wrote:Ale nie musisz robić w szpitalu. Ja będę miała skierowanie od gin u której leczę się prywatnie, a to gdzie ja się z tym skierowaniem zgłoszę to już moja sprawa. Podzwoń i popytaj - w Katowicach w Angeliusie też robią na NFZ.
w Szczecinie 2 miejsca, ale nazwy bardziej zachęcające
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 2 Pomorskiego Uniwersytetu Medycznego, Szczecin, ul. al. Powstańców Wielkopolskich 72,
Samodzielna Pracownia Cytogenetyki PUM oraz Poradnia Genetyki Chorób Nienowotworowych i Diagnostyki Prenatalnej, Szczecin, ul. Powstańców Wielkopolskich 72,
Dziewczyny ze Szczecina - znacie jakieś opinie? ten drugi wygląda na "fachowy" -
guerretenshi wrote:Mniej oczekiwania. Ale nie zdziwię się jak wyjdzie w grudniu :p
Ja bym wolała dziewczynkę, ale mój chce tak bardzo chłopaka, że mowi, że jak będzie córka to ją odda :p i mamy juz wybrane imiona - Wojciech oraz Zuzanna. -
Hej dziewczyny. Nic nie piszę ale codziennie Was gorliwie czytam:) U nas dzisiaj zaczął się 9 tydzień. Czyli pełnych 8 za nami wizyta w piątek z jednej strony bardzo się cieszę i nie mogę doczekać z drugiej zaraz czarne myśli w głowie.... masakra jakaś !!!!!
-
nick nieaktualnyRety Dziewczyny Wy już myślicie o płci dziecka, a ja świruję że znów będę miała pusty pęcherzyk ciążowy. O zgrozo wyciągnęłam stare USG z właśnie ciąży bezzarodkowej i dodatkowo się załamałam. Wtedy na pierwszym usg pęcherzyk też miał 1,1 cm i był zupełnie pusty - tak jak teraz. Z tą różnicą że tamten był jakby "spłaszczony" teraz bardziej okrągły jest. Wtedy miałam cały czas plamienia, non stop pobolewał mnie brzuch, no i przyrost bhcg był zbyt niski. Teraz pęcherzyk jest okrągły, przyrost bhcg mieści się w normie według kalkulatora belly, plamień żadnych nie mam, brzuch mnie nie boli. W ogóle nie czuję się teraz jak na ciążę i to mnie martwi.
Boże tak bardzo chciałabym mieć to dziecko, jeszcze go nie widziałam a już kocham je całym sercem, a tu cały czas mam pod górkę. Niektóre z Was mają już chociaż ciałko żółte, a u mnie nic zupełnie, mała czarna plama
Przepraszam Dziewczyny że tak smęcę ale strasznie się denerwuję, a nie mam się komu wygadać -
M@linka wrote:Emerald wizyta miedzy 19-20. Jak widzę, że któraś idzie robić betę to aż mną wzdrga...Odważna jesteś... Powodzenia
Mocne kciuki!M@linka lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
ja dzis beta 2800 osttania w tym sezonie, progesteron 121 i jutro wizyta
co do prenatalnych jak donosze to mam w gdansku refundowane z tymi wszystkim gratisami jak pappa i nifity czy cos ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyJa na wizycie byłam wczoraj i więcej do tego lekarza nie pójdę. Nastraszyła mnie jak nie wiem, powiedziała że wzrost bhcg z 980 na 7500 w ciągu 7 dni to za mało, choć kalkulator belly pokazuje w normie. Nie powiedziała który tydzień według owulacji, bo ta była na 100% później o conajmniej 10 dni niż wychodzi z miesiączki.
-
nick nieaktualny
-
emerald_m wrote:O tak, oby same dobre były
Ja myślę o Nifty, bo mam 37 lat. Połowę pieniędzy już sobie odłożyłam. Trochę waham się jeszcze, ale jeśli utrzymam ciążę to chyba zrobię ten test. Myśli któraś z Was o nim?
Ja w sumie nie myślałam o tego typu badaniach, no chyba że coś nie tak wyjdzie ma usg tfu tfu
Poczytałam teraz trochę o tym, kuszące ale i stresujące
Chyba bym umarła z nerwów przez te kilka dni oczekiwania na wynik
Z drugiej strony mieć pewność że jest wszystko ok i znać płeć BEZCENNE -
sylwia92 wrote:Rety Dziewczyny Wy już myślicie o płci dziecka, a ja świruję że znów będę miała pusty pęcherzyk ciążowy. O zgrozo wyciągnęłam stare USG z właśnie ciąży bezzarodkowej i dodatkowo się załamałam. Wtedy na pierwszym usg pęcherzyk też miał 1,1 cm i był zupełnie pusty - tak jak teraz. Z tą różnicą że tamten był jakby "spłaszczony" teraz bardziej okrągły jest. Wtedy miałam cały czas plamienia, non stop pobolewał mnie brzuch, no i przyrost bhcg był zbyt niski. Teraz pęcherzyk jest okrągły, przyrost bhcg mieści się w normie według kalkulatora belly, plamień żadnych nie mam, brzuch mnie nie boli. W ogóle nie czuję się teraz jak na ciążę i to mnie martwi.
Boże tak bardzo chciałabym mieć to dziecko, jeszcze go nie widziałam a już kocham je całym sercem, a tu cały czas mam pod górkę. Niektóre z Was mają już chociaż ciałko żółte, a u mnie nic zupełnie, mała czarna plama
Przepraszam Dziewczyny że tak smęcę ale strasznie się denerwuję, a nie mam się komu wygadać
Z całego serca życzę Ci żebyś na następnej wizycie zobaczyła to, czego tak pragniesz Jak chcesz to po powrocie do domu sprawdzę Ci jak w zdrowej ciąży było u mnie. Synek pojawił się późno.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
nick nieaktualny
-
Sylwia, ja byłam na wizycie niby w 7 tygodniu ciąży, według mojej poprzedniej miesiączki. Strasznie sie przestraszyłam, że jest coś nie tak gdy zobaczyłam sam pęcherzyk...Jednak ginekolog mnie nieco uspokoił bo powiedział, że pewnie później miałam owulacje niż się oblicza i ciąża wygląda na 4 tydzień. Powiedziała mi też, że jeśli zrobię betę i będzie w normie to nie mam się czym martwić Zrobiłam i jest wzystko niby okej, ale dopiero za tydzień we wtorek ide do ginekologa...
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam refundowane - 35 lat w tym roku wrrr
Wolałbym zapłacić te 280 zł a być o 5 lat młodsza
Roma - dr Włoch super. Byliśmy u Niej na polowkowym i po 30 tygodniu. Dokładna jest bardzo. Ale nas przyjęła w sadowskim właśnie. Na prenatalne 11-13 tydz. Do dr.Cnoty. jest super. Oby tylko nasze dzieci zdrowe! Daj Boże!s1985 lubi tę wiadomość
-
cudek2 wrote:Ja tez mam refundowane - 35 lat w tym roku wrrr
Wolałbym zapłacić te 280 zł a być o 5 lat młodsza
Roma - dr Włoch super. Byliśmy u Niej na polowkowym i po 30 tygodniu. Dokładna jest bardzo. Ale nas przyjęła w sadowskim właśnie. Na prenatalne 11-13 tydz. Do dr.Cnoty. jest super. Oby tylko nasze dzieci zdrowe! Daj Boże!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18