Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze a myslalam ze to tylko ja tak mam z tymi smakami. Owoce i warzywa to u mnie królują no i ser bialy. Gorzej z miesem... Dziś zjadłam brokuly z ziemniakami mlodymi i popijalam sokiem z wiśni. Dzis mam i tak dobry dzien bo duzo jem a tak jak mnie mdli to właśnie ciężko muszę sie zmuszac by cos przełknąć...
Ostatnio obudziłam sie w nocy taka glodna ze az wyladowalam w wc pogadac z kibelkiem.
-
Jagodam wrote:Kurde dziewczyny bylam wczoraj u lekarza wszystko ladnie pieknie... a dzisiaj tak mnie boli brzuch jak w czasie najgorszego okresu... boje sie
Zmykam przywitać sie z przyjaciółka bo zjechała na chwile z Belgii -
Jagodam wrote:Kurde dziewczyny bylam wczoraj u lekarza wszystko ladnie pieknie... a dzisiaj tak mnie boli brzuch jak w czasie najgorszego okresu... boje sieaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
kalina123 wrote:ja pochłaniam wszystkie owoce, już nie mogę się doczekać pysznych truskawek z jogurtem naturalnym za to warzywa mi nie wchodzą żadne, jedynie ogóry małosolne, buraki i kapusta kiszona
na sałatki ze świeżych warzyw nie mogę patrzeć a wcześniej min. raz dziennie zjadałam dużą michę
i sushi za mną chodzi, może w niedzielę się skuszę
Z tego co mi wiadomo to sushi nie możemy. Surowa ryba w sama uwielbiam. Ale krewetek w cieście to chyba jutro sobie nie odmowie.
Piszecie o smaczkach wiec wracam do domu smażyć w końcu kiełbasę
Z gorszych rzeczy - dopadło mnie nietrzymanie moczu. Chodzę siku co chwile a i tak czuję że mnie piecze i cieknie. Najlepiej to wcale z toalety nie wychodzic. A myślałam że te rewolucja pojawi się dopiero w 3 trymestrze.
A posty o facetach wgl mnie nie dziwią. Mój stał się tak okropny, że ostatnia noc spędziłam w drugim pokoju płacząc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 16:42
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagodam wrote:Kurde dziewczyny bylam wczoraj u lekarza wszystko ladnie pieknie... a dzisiaj tak mnie boli brzuch jak w czasie najgorszego okresu... boje sie
-
mnie też jak na @ pobolewa i też się stracham trochę, ale widzę, że nie jestem odosobnionym przypadkiem
dziewczyny a można jeść mozzarellę? bo teraz pomidorki się pojawiają + bazylia to mój ulubiony zestaw, ale właśnie nie wiem co z tą mozzarellą.
a sushi... mmm pychota, dla mnie rewelacyjne są kalmary w tempurze, pychora
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
Isia86 wrote:dziewczyny a można jeść mozzarellę? bo teraz pomidorki się pojawiają + bazylia to mój ulubiony zestaw, ale właśnie nie wiem co z tą mozzarellą.
Od tego podczytywania was, musiałam sobie lody zjeść Tak więc szczęśliwa sobie zajadam
Isia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobietki ja na czas weekendu się z Wami żegnam jutro mamy gości mąż ma imprezę urodzinową
My z bąblem czujemy się dobrze, czasem nas trochę mdli. Ale najważniejsze jest to że w ogóle nie mam plamień (odpukać) i oby tak się utrzymało Do napisania w poniedziałek ja korzystam z wolnego weekendu mężacudek2, Szarlotka123, kwiatuszek12345 lubią tę wiadomość