Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Główkę trzyma stabilnie. Myślałam o kółkowej,zobaczę czy kasy w tym miesiącu mi starczy
Czytałam o 2X, muszę usiąść i na spokojnie filmiki obejrzeć, ale z młodym w dzień ciężkoczekam na wieczór
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Dla was jestem tu najkrócej bo najpóźniej się odezwalam, ale ja czytam was od początku i jeśli będziecie na tyle mile, chętnie dołączę do nowej grupy na fb jeśli powstanie. Byłoby mi bardzo przykro gdyby ten wątek umarł bo uwielbiam czytać to, co piszecie. Dowiedziałam się od was masy ciekawych i przydatnych rzeczy.
Przede wszystkim Polkosia i temat kp
Uwielbiam tez czytac Nite. W trakcie wszystkich waszych wypowiedzi o zaklinaczce zastanawialam się czy tylko ja jestem jakaś dziwna bo kompletnie to do mnie nie przemawia, a tu nagle post Nity. Jesten jednak zdania, że każda matka,która chce dobra swojego dziecka jest najlepsza matka pod słońcem i każda nas powinna kierować się własnymi pogladami i intuicjaw końcu szczesliwa mama to szczęśliwe dziecko.
No i milky way, ktora uwielbiam czytać ze wzgledu na zawsze trafne i śmieszne riposty.
Mam nadzieje, ze ten wątek jednak nie zginie bo nie wiem co będę podczytywala przy kawieNita, Werix, MoBo, Dobrawa, Krakuska, Izieth, Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Ja stosuję wiązanie 2x od samego początku, w sumie to jedyne wiązanie, które umiem
I już kompletnie nam się nie sprawdza. Wydaje mi się, że A. jest za duży już na to. Ale pewnie każde dziecko ma inaczej. Szczerze, to szykuję się niedługo na nosidełko. Ciekawi mnie jak nosić dziecko w trakcie upałów? Nie spoci się w nosidle?
-
nick nieaktualnyJak coś to ja mogę założyć grupę tylko muszę mieć choć jedną z was w znajomych, bo fb wymaga przy zakladaniu grupy żeby od razu zaprosić choć jednego znajomego. Grupa byłaby oczywiście ukryta.
Ja nie mam nic przeciwko żeby ktoś zakładał konto na fb tylkp na potrzeby naszej grupy, ale niech to wtedy potwierdzi tu pod swoim profilem, żeby się potem nie okazało że ktoś obcy się podszył pod którąś z nas. Co sądzicie?jusci, jej odbicie, polkosia, milky way, Dobrawa, MoBo lubią tę wiadomość
-
Kurcze, nie wiem czy chcę 200 zeta wydać na doradcę, bo jak się nie uda to szkoda trochę tej kasy
wiem taki trochę ze mnie żydek
jej odbicie, Dobrawa, Izieth lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Kushina wrote:Jak coś to ja mogę założyć grupę tylko muszę mieć choć jedną z was w znajomych, bo fb wymaga przy zakladaniu grupy żeby od razu zaprosić choć jednego znajomego. Grupa byłaby oczywiście ukryta.
Ja nie mam nic przeciwko żeby ktoś zakładał konto na fb tylkp na potrzeby naszej grupy, ale niech to wtedy potwierdzi tu pod swoim profilem, żeby się potem nie okazało że ktoś obcy się podszył pod którąś z nas. Co sądzicie?możesz mnie dodać na Fejsie. Wyślę Ci zaproszenie tutaj do przyjaciółek i podam link do mojego profilu
-
nick nieaktualnyHooney wrote:Dla was jestem tu najkrócej bo najpóźniej się odezwalam, ale ja czytam was od początku i jeśli będziecie na tyle mile, chętnie dołączę do nowej grupy na fb jeśli powstanie. Byłoby mi bardzo przykro gdyby ten wątek umarł bo uwielbiam czytać to, co piszecie. Dowiedziałam się od was masy ciekawych i przydatnych rzeczy.
Przede wszystkim Polkosia i temat kp
Uwielbiam tez czytac Nite. W trakcie wszystkich waszych wypowiedzi o zaklinaczce zastanawialam się czy tylko ja jestem jakaś dziwna bo kompletnie to do mnie nie przemawia, a tu nagle post Nity. Jesten jednak zdania, że każda matka,która chce dobra swojego dziecka jest najlepsza matka pod słońcem i każda nas powinna kierować się własnymi pogladami i intuicjaw końcu szczesliwa mama to szczęśliwe dziecko.
No i milky way, ktora uwielbiam czytać ze wzgledu na zawsze trafne i śmieszne riposty.
Mam nadzieje, ze ten wątek jednak nie zginie bo nie wiem co będę podczytywala przy kawie
Też nie chciałabym, żeby wątek umarł. Jestem tu codziennie lub co drugi dzień. Może naszkrobałam tylko kilka postów. Ale staram się ogarniać dziecko, dom i powoli wracam do pracy. Na tę chwilę nadrabiam zaległości w domu, jeśli tylko mała zaśnie i nie da mi popalić za bardzo. Nie piszę z komóry, bo jest niewygodnie. Ale byłoby smutno, gdyby nie było z kim pisać.
Właśnie się wybierałyśmy na spacerek, ale malutka śpi, więc korzystam z chwili i czytam. Nt. Zaklinaczki może wprowadzenie rutyny pomogłoby zaplanować dzień i pracę, przyznam, że podobał mi się ten pomysł, ale moje życie również bywa bardzo spontaniczne. Częste wyjazdy z małą, na zakupy, do rodziny (mam ponad 100 km) i wiem, że też musiałabym się tej rutyny trzymać, więc chyba nie dałabym rady -
Kushina wrote:Jak coś to ja mogę założyć grupę tylko muszę mieć choć jedną z was w znajomych, bo fb wymaga przy zakladaniu grupy żeby od razu zaprosić choć jednego znajomego. Grupa byłaby oczywiście ukryta.
Ja nie mam nic przeciwko żeby ktoś zakładał konto na fb tylkp na potrzeby naszej grupy, ale niech to wtedy potwierdzi tu pod swoim profilem, żeby się potem nie okazało że ktoś obcy się podszył pod którąś z nas. Co sądzicie?
Będzie można tam zdjecia wrzucać i filmiki bez problemuKushina lubi tę wiadomość
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
baranosia wrote:Mąż zawsze biega z endomondo pozazdrościłam mu i 1.03 założyłam sobie konto. I tak w marcu udało mi się zarejestrować 29 treningów i przeszłam łącznie 113km spalając 5500kcal
Fajna sprawa polecam) My 184 km w marcu
baranosia lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
nick nieaktualny
-
Kushina, tez wyslalam zaproszenie do Ciebie.
..
Jednak wciaz sie waham, jestem osobą z zawodem zaufania publicznego. Dlatego nie chcialabym sytuacji, gdzie ktos wykorzysta moje dane, imie, nazwisko, informacje, rozmowy, przeciwko mnie.
Dlatego przedtem chcialabym Cie zapytac Nita, bo mamy tu rozne spiecia, czy po tym jak mnie poznasz z imienia i nazwiska, nie narobisz mi internetowego bajzlu.
To ze tutaj mnie nawyzywalas od malolat gimnazjalistek, troli i klamczuch.... wisi mi to. Ale poprostu boje sie, ze narobisz jakis dziwny syf, tak jak tutaj sie popisałaś, narazając moje dobre imię na szwank.
Bo wlasbie mysle jak to zrobic. Moglabym sie hmmm niejako "wylegitymowac" u kilku z Was, zobaczycie, ze ja to ja, a zalozyc fejkowe konto.
Jak sadzicie?Izieth, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
A dlaczego miałabym wykorzystać Twoje imię przeciwko Tobie? Po co? Ja tu mam z tego forum i z Ovufriend kilka osób w znajomych i jest ok.
Jeśli się okaże, że jesteś prawdziwa i to co mówiłaś jest prawdą, to cię przeproszę tu na forum, żeby wszyscy widzieli. A na grupie, kto wie, może się nawet dogadamy, bo wcześniej nie miałyśmy z tym problemu przecież.
Ale mam mieszane uczucia co do zakładania fejkowych kont na potrzebę grupy. Po co?
Nie wiem jak reszta, ja bym wolała żeby się każdy ujawnił z prawdziwego konta.MoBo, Dobrawa, polkosia lubią tę wiadomość
-
Hoho, ile postow od wczoraj. Ale numer z tą starą grupa na fb. Jestem z natury bardzo pacyfistycznie nastawiona osobą, ale nawet mnie się zrobiło przykro i niesmacznie po poscie guerretenshi. To jest niestety słabe
wiem, ze jesteś tylko "negocjatorem", ale rzeczywiście ton tej wypowiedzi był trochę dziwny.
Ja oczywiście również chętnie dołączę do nowej grupy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:33
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
milky way wrote:Bo wlasbie mysle jak to zrobic. Moglabym sie hmmm niejako "wylegitymowac" u kilku z Was, zobaczycie, ze ja to ja, a zalozyc fejkowe konto.
Jak sadzicie?
No właśnie ja myślałam o tym samym. Nie boję się o moją prywatność, ale nie chcę korzystać z mojego konta na FB. Mogę podesłać nawet linka do mojego prawdziwego konta, ale nie chcę się tam logować, bo pewnie ktoś zauważy, że się loguję i się zacznieNa chwilę obecną mam opinię osoby nie korzystającej z FB i wolałabym, żeby tak pozostało
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Nita wrote:A dlaczego miałabym wykorzystać Twoje imię przeciwko Tobie? Po co? Ja tu mam z tego forum i z Ovufriend kilka osób w znajomych i jest ok.
Jeśli się okaże, że jesteś prawdziwa i to co mówiłaś jest prawdą, to cię przeproszę tu na forum, żeby wszyscy widzieli. A na grupie, kto wie, może się nawet dogadamy, bo wcześniej nie miałyśmy z tym problemu przecież.
Ale mam mieszane uczucia co do zakładania fejkowych kont na potrzebę grupy. Po co?
Nie wiem jak reszta, ja bym wolała żeby się każdy ujawnił z prawdziwego konta.
Brawo Nita, dobre podejscie i dobrze ze to wyszlo od Ciebie. Ja tez myślę, ze przeprosiny nie zaszkodza gdy milky-way sie 'potwierdzi'
Btw chyba mnie namowilas na te chuste kulkowa, jade do siostry niedlugo, a to latwo sie wiaze i moze sie super przydac na mp lotnisku. Jaka masz?Dobrawa lubi tę wiadomość