Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Werix wrote:Eh, teraz my powinnyśmy powiedzieć: To nie wchodźcie do nas na forum. Lol. Dla mnie to dzieciniada. Tyle.
Dziewczyny, czy któraś z Was przeprowadzała dziecko ze swojego pokoju do jego własnego? Chcę to zrobic, ale nie wiem jak się do tego zabrać.
Mobo, u mnie szło ciężko bo Mały ewidentnie uzależnił się od cyca. Wiem, że nadal łatwo nie będzie. Szczególnie w nocy.
Werix,ja wczoraj wieczorem wyciągnęłam mojego z lozeczka i wpakowalam do Naszego lozka:-D mąż w delegacji a toto małe takimi oczami smutnymi patrzyło zza tych szczebli,ze moja "twardość" łóżeczkowa szlag trafił!zasnal w dwie minuty obok mnie:-) wiec co do wyprowadzania go od nas do jego pokoju to jeeeeeszcze trochę potrwa:-D -
Nita, pewnie, dodaj, nie mam obsesji na punkcie prywatności i anonimowości
Dobrawa, o to świetnie, że Październikowe cyca jeszcze!Moje też, tyle że częściej niż Grudniowe ;P Ale jak mi ładnie podskoczyła na wadze i urosła! Już 12,7 kg i 86 cm. Matylda ponad 6 kg na pewno, ale nie wiem ile, bo dawno nie ważyłam. Rośnie jak na drożdżach i dalej jest aniołem. Gdybym miała pewność, że trzecie będzie takie grzeczne, to bym uderzała zaraz po macierzyńskim w starania
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
MoBo wrote:Dziewczyny czy kladziecie do snu wasze dzieci na brzuszku? Do kiedy z tym trza uwazac? Tak na cala noc by można juz?
Pewnie! Moja śpi na brzuchu całe noce od dwóch miesięcy.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Maggie_31 wrote:Ja też jestem na tak w kontekście fb!
Polkosia!jak maleństwo?Nasze maluchy sa z tego samego dnia;-)))
Już nie takie maleństwo, haha
Jezu, jak to zupełnie inaczej się chowa dziecko z jesieni a z zimy. Z Klementynką w kwietniu to już w spacerówce zasuwałam, a teraz takie małe w gondoli. Nie wiem jak to ubierać, żeby nie przegrzać ;PKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Werix, my starszaczka, chyba mial 6 miesiecy, wiesz co, poprostu przestawilismy łozeczko, polozylismy spac i tyle. Tylko niamie co chwila odpalaliśmy zeby sprawdzic co u niego
I lepiej spał, bo go nie budzily szepty i szelesty.MoBo lubi tę wiadomość
-
Też uważam że ton wypowiedzi co najmniej poniżej jakiekolwiek krytyki...to tak jakbyśmy chciały im w życie z buciorami wyłazić...krzyżyk na drogę...
Możemy sobie utajnic grupę i nas nikt nie wyszuka i czytać też nie bedzietak jak tutaj
MoBo, polkosia, Dobrawa lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
polkosia wrote:Już nie takie maleństwo, haha
Jezu, jak to zupełnie inaczej się chowa dziecko z jesieni a z zimy. Z Klementynką w kwietniu to już w spacerówce zasuwałam, a teraz takie małe w gondoli. Nie wiem jak to ubierać, żeby nie przegrzać ;P
A na taką pogodę zakładam mu body na ramiączkach, pajac i przykrywam kocykiem. Na wszelki wypadek pakuję też do torby kocyk polarowy, jakby się zimniej zrobiło, bo z angielską pogodą nigdy nic nie wiadomo. Czapeczki już nie zakładam. -
Werix wrote:Musiałabym zaopatrzyć się w drugie łóżeczku. Zastanawiałam się czy nie przenieść się z nim na jakiś czas,a potem się wynieść.
A moze przenies lozeczko z rana, zrób wszystkie drzemki tam i spróbuj uspac na noc. W pogotowiu miej coś do spania dla siebie, jak bedzue jakis jryzys to idz tam spac jak ok to zrobionemilky way, chiara, Werix lubią tę wiadomość
-
Werix my od pierwszego dnia w swoim pokoju więc nie pomogę jedynie mogę powiedzieć że moje dziecko z nami w łóżku spać nie chce i jak kiedyś ja zabrałam to cały dzień następny był ciężki. Jak coś mnie martwi to mam kanapę u niej w pokoju na której karmimy i tam idę spać. Jednak to też nie częste sytuacje.guerretenshi wrote:w imieniu dziewczyn, przykro mi, ale nikogo nie dodamy do grupy na fb. stworzcie sobie wlasna.
na fb jestesmy osobami, nie nickami. Sea zalozyla konto fikcyjne i niestety do grona sie nie dostala. jestesmy tam od 9 miesiecy, dzien w dzien, z najwiekszymi problemami, smutkami. prywatnoscia. zeby dogladac i czasem o cos zapytac macie inne grupy i to miejsce. nasza grupa nie jest wlasnoscia publiczna.
to tyle.
bywajcie
Jeśli chodzi o akcje z fb to trochę dziwna ta cała sytuacja, bo te dziewczyny na forum bywaja podczytują z ukrycia, a tu wielce z naszą grupą nie chcą mieć nic wspólnego. A ton wypowiedzi nie fajny można było napisać inaczej bo guerretenshi jeszcze nie tak dawno wchodzilaś tu i pisałaś mimo, że grupa na fb już była i wtedy było ok, jak co 5 minut rodzilas i dostawalas wsparcie. Byłyśmy fajne. Mnie wcale nie zależało i nie zależy żeby do Waszej elity należeć, ale szkoda że tak napisalas do dziewczyn ktorym na tym zalezalo. No nic bywaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:49
jusci, polkosia lubią tę wiadomość
-
Będę mieć chyba chustę do odsprzedania
młody nie chce w niej chodzić i poza tym po zamotaniu ma kręgosłup w literke C i nie idzie go ustawić odpowiednio...widocznie nie potrafię go dobrze zamotac:-(
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Nita, ja mam spacerówkę kubełkową, więc tak jeszcze 3-4 miesiące jesteśmy skazani na gondolę
Ale mojej akurat nie przeszkadza, temperatura też chyba OK, bo śpi na dworzu jak suseł
Ja ostatnio w samym pajacu kładłam, ale było 26 stopni
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kieszonka,i też z nim chodze i bujam...bardziej ta postawa wewnatrz mnie martwi,bo nie umiem go ustawić w pionie...tylko mi wisi na bokNasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Nita ja tak samo. Żakowa ma slaba gre aktorska i nijaką charyzmę.Mój mąż natomiast nie może już tego oglądać,a ja nadal się śmieje jakbym ogląda po raz pierwszy.
Klasyk.
My po szczepieniu,w końcu przekroczyłyśmy magiczne 5 kg,a dokładniej mamy 5160 GSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość