Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Witam was Kochane w ten brzydki poranek.
Bardzo się cieszę, że u was wszystko dobrze i usg wychodzą tak ładnie Czytam was cały czas ale niestety nie mam siły pisać.
baranosia, mój mówi to samo ale zaraz potem w końcu i tak wstaje i robi o co go proszę
U mnie pogoda okropna, tak jak moje samopoczucie. Od rana przytulam porcelanę.
W nocy mam bóle brzucha, jakby paliło mnie od środka i często się budzę.. Więc raczej staram się dużo spać dlatego tak mało jestem na forum.cudek2, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyguerrenshi, miałam dosłownie to samo. Podobno to "normalka" ale i tak uczucie okropne..
Najgorsze jest to, ze od kilku dni mam to codziennie i nie wiem od czego tak się dzieje. Dziękuję Kochana za radę Na pewno skorzystam biorąc pod uwagę, że smakuje tak samo
Na mdłości mogę polecić sok z imbiru- jak ręką odjął
baranosia, oni nie są i nie będą w ciąży to nie zrozumieją jak to jest. Mój jedynie widzi, że jest ciężko i skomentował "dobrze, że to Wy jesteście w ciąży". Tak milusioWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 09:22
-
Dzień dobry.
Dziewczyny na mdłości dobra jest herbata lub woda z plasterkiem imbiru. Dużo lepiej się zaraz człowiek czuje.
Co do chłopów to ja bym chciała aby chociaż raz ciotkę mieli już nie mówiąc o ciąży... Myślę, że dużo bardziej byliby wyrozumiali.
-
Mnie dzisiaj na dzień dobry zemdliło - cóż za odmiana. W nocy zaś obudził mnie ból brzucha...
Miałam dzisiaj dziwne sny. Najpierw o tym, że zaczęłam krwawić, a później, że byłam w sklepie z artykułami dla niemowląt, żeby kupić maleństwu potrzebne rzeczy gdzie uświadomiłam sobie, że przecież mam wszystko po młodym i wzięłam tylko pampersycudek2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja się obudziłam z wielką ochotą na jajka w majonezie, właśnie wsunęłam pyszne śniadanie
I cały czas od kilku dni mam ochotę na takiego prawdziwego schabowego w chrupiącej panierce...mniam
Dziwne bo w 1 ciąży w ogóle nie mogłam patrzeć na mięso -
baranosia wrote:O tym imbirze już słyszałam. Tylko nie dawajcie dużo bo jest intensywny i mocno naciąga swoją moc
Szarlotka współczuje ale pewnie zaraz się pogodzicie, tylko jakie to jest wkurzajace.... -
kalina123 wrote:A ja się obudziłam z wielką ochotą na jajka w majonezie, właśnie wsunęłam pyszne śniadanie
I cały czas od kilku dni mam ochotę na takiego prawdziwego schabowego w chrupiącej panierce...mniam
Dziwne bo w 1 ciąży w ogóle nie mogłam patrzeć na mięso -
Ja nie mogę myślec nawet o mięsie.... Jem albo same bułki bez niczego lub ewentualnie z dżemem. Jedyne co toleruje to jabłka. Zimniej nie cierpię kupiłam herbatkę imbirowa i nie mogę jej pic do generalnych mdłości doszedł mi jeszcze ból podbrzusza- tak dziwny- mam nadzieje, ze to powiększająca sie macica a nie cos złego. I znowu jestem przeziębiona zatoki.... Gadałam z szefowa. Kazała mi nie zostawiać zwolnienia (jestem na doktoracie i mam umowę zlecenie) tylko napisać maila do profesora ze jestem chora bo wiadomo ze laski z sekretariatu zaraz by wszystko rozplotkowaly a na to za wcześnie. Generalnie fajna rozmowa była. Ona przez dwie ciaze cały czas do roboty chodziła ale nie miała mdłości.
-
Wiecie co babeczki mnie też ostatnio bolal brzuch tak jak na okres czasami jakiś skurcz zlapal. W czwartek powiedziałam o tym lekarzowi i mówi, że to normalne bo macica szykuje się do nowej roli. Kazał mi na to magnez brać dwa razy dziennie w dawce 150mg każda tabletka. I powiem wam, że bóle odpuscily.
-
A i o ile 3 ostatnie noce budziłam sie o 4 nad ranem to dzisiaj prawie wcale nie spałam. Mój zdezerterował. Pojechał do rodziców i mówi, ze wróci jutro rano bo musi sie wyspać bo mu nie daje. A poza tym jest całkiem przydatny. Tylko nie chce sie zgodzić na sprzątanie bo tego nie cierpi ale jeszcze nad nim popracuje