X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    Cholerka mnie zaczal ząb boleć...:/ na razie nie tak bardzo ale lekow na pewno nie będę brać, muszę szybko do dentysty iść

Witaj w klubie palma - ja dziś byłam u dentysty ponieważ mam ropne zapalenie kieszonki dziąsłowej i przepłukał mi to jakimś płynem i mam czekać...na razie troszkę lepiej ale dalej spuchnięte dziąsło...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 19:31

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• Agulkowa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia super, że wszystko ok.
    Ja wczoraj też serduszka nie widziałam a niestety muszę czekać do wizyty 4 tyg. :(

Asiaa91 lubi tę wiadomość

dqpr4z17ve5tz75s.png
    ug37io4peg99fhvo.png
    [*]3.05.2016- 9 t.c
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję wam dziewczyny tych zębów :/
    Ja w ostatniej chwili zdążyłam wyrwać ósemkę (1.5 miesiąca temu) a w okolicach ostatniej owulacji zakończyłam kanałowe leczenie szóstki
    Na razie mam z głowy, mam nadzieję że nic mi w trakcie ciąży nie wyskoczy

82doroeqdnooy9dr.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym isc do dentysty ale dopiero w 2trymestrze, nie wiem co robic chociaż słyszałam ze można normalnie chodzić do dentysty bo jak cos daja znieczuleniem ktore nie zwęża naczyn krwionośnych czy jakos tak :D

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Nulka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    Chciałabym isc do dentysty ale dopiero w 2trymestrze, nie wiem co robic chociaż słyszałam ze można normalnie chodzić do dentysty bo jak cos daja znieczuleniem ktore nie zwęża naczyn krwionośnych czy jakos tak :D
    Bez znieczulenia to bym chyba do dentysty nie startowała :D

palma lubi tę wiadomość

👩🏻1992 🧔🏻‍♂️1989
    💕2010 💍💒2011

🧑🏻‍🦱11.2011 M 🩵 CC
    👧🏻11.2016 M 🩷 CC
    👧🏻12.2019 M 🩷 CC
    👶🏻01/02.2025 A 🩷

preg.png
    event.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:

W każdym razie jak Ci ból nie przejdzie a jeszcze nie daj Boże będzie się nasilał to leć do dentysty by w zarodku zdusić ewentualny stan zapalny.

palma lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• palma Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ja sie boje dentysty jak ognia i zawsze zwlekałam z wizytą.
    Umyłam zęba i juz nie boli moze cos miedzy zębami mialam bo po zjedzeniu obiadu sie zaczęło:) ale i tak musze isc do dentysty na kontrol

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to dziwne uczucie gdy leży przede mną talerz pełen słodyczy, a ja chodzę i szukam pasztecików z kapustą i grzybami...

Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • dora13 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny. Wracam na bbf po dłuższej przerwie i 2 poronieniach, ale z wielką nadzieją, że grudzień '16 zakończy się sukcesem:) Pozdrawiam, Dora

Arleta, M@linka, paradise, Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość

ckai43r858q6yu1s.png
    16.02.15 8tc. *
    31.07.2015 9tc. *
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej!

ja jakos w ogole ciazowo sie nie czuje. wlasciwie zapominam, ze jestem w ciazy, co przy roczniaku nie jest takie trudne ;) na wizyte jeszcze sie nie umawialam, bety nie robilam... kurcze, jakos lajtowo to wszystko traktuje. przy pierwszej ciazy ekscytowalam sie wszystkim doslownie i wszystkim przejmowalam. chyba jakos nie moge uwierzyc, ze to sie znow dzieje :)

trzymam kciuki za wizytujace, ladne serduszka i jak najmniej spotkan z porcelana ;)

spokojnej nocy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 21:16

M@linka, paradise, Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Asiaa91 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam u dentysty :) jest znieczulenie ktore mozna podawac w ciazy :)

Nulka lubi tę wiadomość

preg.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WróżkaZielona wrote:
    hej hej!

ja jakos w ogole ciazowo sie nie czuje. wlasciwie zapominam, ze jestem w ciazy, co przy roczniaku nie jest takie trudne ;) na wizyte jeszcze sie nie umawialam, bety nie robilam... kurcze, jakos lajtowo to wszystko traktuje. przy pierwszej ciazy ekscytowalam sie wszystkim doslownie i wszystkim przejmowalam. chyba jakos nie moge uwierzyc, ze to sie znow dzieje :)

trzymam kciuki za wizytujace, ladne serduszka i jak najmniej spotkan z porcelana ;)

spokojnej nocy!

Mam doslownie tak samo :) pierwsza ciaza byla zupelnie inna.

Ja bylam dzisiaj na wizycie ale usg zrobimy dopiero za tydzien, teraz jest jeszcze za wczesnie. Po plamieniach slad zaginal ale dostalam na wszelki wypadek dupka, no i pakiet badan na poniedzialek. Tak poza tym padam na twarz! Dobranoc :*

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Nulka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WróżkaZielona wrote:
    hej hej!

spokojnej nocy!

Ja się teraz bardziej przejmuję jak za pierwszym razem... Może temu, że już chyba od dwóch lat myślałam o drugim, ale ciągle było jakieś ale żeby odłożyć na później, aż tu życie zadecydowało za nas ;)
    Grunt żeby nasze maluszki były zdrowe :) Mając niepełnoprawnego brata doceniam to jeszcze bardziej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 23:24

cudek2, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

👩🏻1992 🧔🏻‍♂️1989
    💕2010 💍💒2011

🧑🏻‍🦱11.2011 M 🩵 CC
    👧🏻11.2016 M 🩷 CC
    👧🏻12.2019 M 🩷 CC
    👶🏻01/02.2025 A 🩷

preg.png
    event.png
  • karolajna88 Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie ma co wariować. Pamiętajcie najlepiej dla nas wszystkich jest myślenie pozytywne. Oczywiście sobota 6 rano a ja spać juz nie mogę i mi niedobrze wkurza mnie mąż obok chrapie dziad jeden :p kot z nami takze juz w rezonansie tylko ja nawiedzona

cudek2, Nulka lubią tę wiadomość

hchy9n73gkndckeu.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zbieram się na uczelnię :(
    Miłego dnia dziewuszki :*

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a0ca83521a2.jpg

Ja dalej słaba. Nawet na lezaco mi się w głowie kręci. Modle się, żeby nie zaliczyć pawia. Miłego dnia

Szarlotka123, Nulka, dora13 lubią tę wiadomość

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj wkurzył M. Leżę już w łóżku on w nogach siedzi na laptopie i nagle pada hasło żebym zgasiła światło zajęczałam jak to ja ;) a on na to że mam pamiętać że ciąża to nie choroba i że będzie mi to jeszcze 8mcy przypominał wrr...

guerretenshi lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja sie zawsze smieje z tego hasła "ciaza to nie choroba". ktos kto to wymyslil chyba nigdy nie byl w ciazy, a z pewnoscia wymyslil to facet! jaaacha, rzyganie, ciagle mdlosci, opuchniete rece i nogi, bole glowy, bole kregoslupa, hemoroidy... same niechorobowe przyjemnosci :D

witam sie nadal bez zadnych objawow. chyba pojde dzis do apteki po kolejny test ciazowy :D

milego dnia wszystkim!

Szarlotka123, cudek2, Nulka lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was Kochane w ten brzydki poranek.
    Bardzo się cieszę, że u was wszystko dobrze i usg wychodzą tak ładnie ;) Czytam was cały czas ale niestety nie mam siły pisać.
    baranosia, mój mówi to samo ale zaraz potem w końcu i tak wstaje i robi o co go proszę ;)
    U mnie pogoda okropna, tak jak moje samopoczucie. Od rana przytulam porcelanę.
    W nocy mam bóle brzucha, jakby paliło mnie od środka i często się budzę.. Więc raczej staram się dużo spać dlatego tak mało jestem na forum.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 08:52

• karolajna88 Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki się daje to wykorzystuje hehe :p żeby on tego tylko nie przeczytał :) już się mnie dopytuje co Ty tam piszesz hehe

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

hchy9n73gkndckeu.png
‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ