Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
palma wrote:Cholerka mnie zaczal ząb boleć... na razie nie tak bardzo ale lekow na pewno nie będę brać, muszę szybko do dentysty iść
Witaj w klubie palma - ja dziś byłam u dentysty ponieważ mam ropne zapalenie kieszonki dziąsłowej i przepłukał mi to jakimś płynem i mam czekać...na razie troszkę lepiej ale dalej spuchnięte dziąsło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 19:31
-
Współczuję wam dziewczyny tych zębów
Ja w ostatniej chwili zdążyłam wyrwać ósemkę (1.5 miesiąca temu) a w okolicach ostatniej owulacji zakończyłam kanałowe leczenie szóstki
Na razie mam z głowy, mam nadzieję że nic mi w trakcie ciąży nie wyskoczy -
Chciałabym isc do dentysty ale dopiero w 2trymestrze, nie wiem co robic chociaż słyszałam ze można normalnie chodzić do dentysty bo jak cos daja znieczuleniem ktore nie zwęża naczyn krwionośnych czy jakos takaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:Chciałabym isc do dentysty ale dopiero w 2trymestrze, nie wiem co robic chociaż słyszałam ze można normalnie chodzić do dentysty bo jak cos daja znieczuleniem ktore nie zwęża naczyn krwionośnych czy jakos tak
palma lubi tę wiadomość
-
palma wrote:Chciałabym isc do dentysty ale dopiero w 2trymestrze, nie wiem co robic chociaż słyszałam ze można normalnie chodzić do dentysty bo jak cos daja znieczuleniem ktore nie zwęża naczyn krwionośnych czy jakos tak
W każdym razie jak Ci ból nie przejdzie a jeszcze nie daj Boże będzie się nasilał to leć do dentysty by w zarodku zdusić ewentualny stan zapalny.palma lubi tę wiadomość
-
Hahaha ja sie boje dentysty jak ognia i zawsze zwlekałam z wizytą.
Umyłam zęba i juz nie boli moze cos miedzy zębami mialam bo po zjedzeniu obiadu sie zaczęło:) ale i tak musze isc do dentysty na kontrolaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Witam Was dziewczyny. Wracam na bbf po dłuższej przerwie i 2 poronieniach, ale z wielką nadzieją, że grudzień '16 zakończy się sukcesem:) Pozdrawiam, Dora
Arleta, M@linka, paradise, Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
hej hej!
ja jakos w ogole ciazowo sie nie czuje. wlasciwie zapominam, ze jestem w ciazy, co przy roczniaku nie jest takie trudne na wizyte jeszcze sie nie umawialam, bety nie robilam... kurcze, jakos lajtowo to wszystko traktuje. przy pierwszej ciazy ekscytowalam sie wszystkim doslownie i wszystkim przejmowalam. chyba jakos nie moge uwierzyc, ze to sie znow dzieje
trzymam kciuki za wizytujace, ladne serduszka i jak najmniej spotkan z porcelana
spokojnej nocy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 21:16
M@linka, paradise, Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość
-
WróżkaZielona wrote:hej hej!
ja jakos w ogole ciazowo sie nie czuje. wlasciwie zapominam, ze jestem w ciazy, co przy roczniaku nie jest takie trudne na wizyte jeszcze sie nie umawialam, bety nie robilam... kurcze, jakos lajtowo to wszystko traktuje. przy pierwszej ciazy ekscytowalam sie wszystkim doslownie i wszystkim przejmowalam. chyba jakos nie moge uwierzyc, ze to sie znow dzieje
trzymam kciuki za wizytujace, ladne serduszka i jak najmniej spotkan z porcelana
spokojnej nocy!
Mam doslownie tak samo pierwsza ciaza byla zupelnie inna.
Ja bylam dzisiaj na wizycie ale usg zrobimy dopiero za tydzien, teraz jest jeszcze za wczesnie. Po plamieniach slad zaginal ale dostalam na wszelki wypadek dupka, no i pakiet badan na poniedzialek. Tak poza tym padam na twarz! Dobranoc :*
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
WróżkaZielona wrote:hej hej!
spokojnej nocy!
Ja się teraz bardziej przejmuję jak za pierwszym razem... Może temu, że już chyba od dwóch lat myślałam o drugim, ale ciągle było jakieś ale żeby odłożyć na później, aż tu życie zadecydowało za nas
Grunt żeby nasze maluszki były zdrowe Mając niepełnoprawnego brata doceniam to jeszcze bardziej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 23:24
cudek2, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie ma co wariować. Pamiętajcie najlepiej dla nas wszystkich jest myślenie pozytywne. Oczywiście sobota 6 rano a ja spać juz nie mogę i mi niedobrze wkurza mnie mąż obok chrapie dziad jeden :p kot z nami takze juz w rezonansie tylko ja nawiedzona
cudek2, Nulka lubią tę wiadomość
-
Mnie wczoraj wkurzył M. Leżę już w łóżku on w nogach siedzi na laptopie i nagle pada hasło żebym zgasiła światło zajęczałam jak to ja a on na to że mam pamiętać że ciąża to nie choroba i że będzie mi to jeszcze 8mcy przypominał wrr...
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
hehe ja sie zawsze smieje z tego hasła "ciaza to nie choroba". ktos kto to wymyslil chyba nigdy nie byl w ciazy, a z pewnoscia wymyslil to facet! jaaacha, rzyganie, ciagle mdlosci, opuchniete rece i nogi, bole glowy, bole kregoslupa, hemoroidy... same niechorobowe przyjemnosci
witam sie nadal bez zadnych objawow. chyba pojde dzis do apteki po kolejny test ciazowy
milego dnia wszystkim!Szarlotka123, cudek2, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam was Kochane w ten brzydki poranek.
Bardzo się cieszę, że u was wszystko dobrze i usg wychodzą tak ładnie Czytam was cały czas ale niestety nie mam siły pisać.
baranosia, mój mówi to samo ale zaraz potem w końcu i tak wstaje i robi o co go proszę
U mnie pogoda okropna, tak jak moje samopoczucie. Od rana przytulam porcelanę.
W nocy mam bóle brzucha, jakby paliło mnie od środka i często się budzę.. Więc raczej staram się dużo spać dlatego tak mało jestem na forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 08:52