Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
paradise wrote:Hej dziewczyny. Dawo nie pisalam ale staram sie jak najwiecej lezec a przy malym dziecku to prawie niemozliwe. Aczkolwiek jakos dajemy rade Przede wszystkim witam nowe mamusie, no i ciesze sie z udanych wizyt. Trzymam rowniez kciuki za plamiace dziewczyny!
Ja dzisiaj wizytuje ale jakos nie jestem pozytywnie nastawiona, chyba siedzenie w domu wyciaga ze mnie cala dobra energie.
A dalej masz te plamienia?bo ja niestety dalej -
paradise wrote:A duzo plamisz? Na brazowo?
-
guerretenshi wrote:Może przepisał profilaktycznie.
Co do serduszka. Obiło mi się o uszy, że jak bije wolniej to dziewczynka jak szybciej to chłopiec wiec może Szarlotka będziesz miała dziewuszke ? -
Gratuluje dziewczyny tych serduszek Serce się raduje
Ja odebrałam wyniki, beta w środę 2652. dziś 6547 i dziś póki co plamień nie zauważyłam. Radość. Uff byle do wtorku.
A. Duphaston biorę 2x1 ze względu na wcześniejsze straty i obecne/zanikające? plamienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 15:29
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
ja zmieniłam swój kalendarz jednak według OM i wychodzi 7+0, lekarz tez tak mówił że to 6-7 tydz. Chociaż według wymiarów wychodzi 6+6. Ewentualnie jeden dzień w te czy w drugą stronę nie robi różnicy.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Szarlotka123 wrote:To jest dużo czy mało na ten tydzień? Właśnie w skrótach o tym nic nie ma ;/
Dziękuję Ci :*
Majanna, czekamy na potwierdzenie
Nika, świetna wiadomość
Palma, czekam , powodzenia i dużo radości :*
A ja dopiero wstałam.. szok.
U mnie zaczął się właśnie 7tc, w tamtym roku w tym tygodniu poroniłam.. Mam nadzieję, że tym razem jest wszystko na tyle dobrze, że maleństwo zostanie ze mną do końca.
Mimo wszystko, strach pozostaje.
Gratuluję wszystkim wizytujacym serduszek
Ja jeszcze sobie poczekam na ten moment....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 16:54
Szarlotka123, Nulka lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Powodzenia na wizytowniu. A Tobie Majanna w testowaniu. Czekam na wynik
Dziś odkryłam śmieszna rzecz - moje cycki są tak duże, że płaszcza nie mogę dopiąć ! A myślałam że spodnie to będzie jedyna cześć garderoby do zmiany :p25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy