Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam(y)! Juz oficjalnie w dwupaku!
Zrobiłam dziś po południu test. Wynik miał się pojawić po 3 minutach, a dwie kreski pokazały się już po sekundzie
Jestem przeszczęśliwa.
Proszę o dopisanie mnie na 16.12.16M@linka, Nulka, Arleta, Magduullina, guerretenshi, Agulkowa, dora13, kwiatuszek12345, cudek2, paradise, palma, Kamilam8, RedLady, Szarlotka123, karolajna88, Abusiowa, Limerikowo lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Majanna wrote:Dziękuje!
Jednak inaczej jest się domyslac (mimo ze praktycznie nie bylo watpliwosci), a inaczej mieć przed soba niezbity dowodMagduullina lubi tę wiadomość
-
Nulka wrote:Ja nie wierzyłam póki na ekranie nie zobaczyłam teraz pewnie dalej bedę nie dowierzać póki nie poczuję
Szczerze powiedziawszy, nie wierzyłam juz ze znowu bede tego wszystkiego doswiadczac. To bedzie jednak ostatni raz. Musze sie ta ciaza delektowac.
cudek2, Magduullina, Nulka lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Zarodek ma 3,5 mm i słabe tętno, lekarz powiedział że pewnie dlatego że dopiero ruszyło. No ale... Wiek ciąży po rozmiarze zarodka to 6t0d czyli równo tydzień mniej niż mi wychodzi z obliczeń. Na poniedziałkowym usg nie udało się zobaczyć zarodka na tyle, żeby można go było pomierzyć wiec nie mam z czym porównać dzisiejszego obrazu. Niewątpliwie rośnie, skoro w pon nie dało się go zmierzyć a dziś ma 3,5 mm. Trochę się uspokoiłam ale nie do końca.
baranosia, Nulka lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie. Zarodek ma 3,5 mm i słabe tętno, lekarz powiedział że pewnie dlatego że dopiero ruszyło. No ale... Wiek ciąży po rozmiarze zarodka to 6t0d czyli równo tydzień mniej niż mi wychodzi z obliczeń. Na poniedziałkowym usg nie udało się zobaczyć zarodka na tyle, żeby można go było pomierzyć wiec nie mam z czym porównać dzisiejszego obrazu. Niewątpliwie rośnie, skoro w pon nie dało się go zmierzyć a dziś ma 3,5 mm. Trochę się uspokoiłam ale nie do końca.
Roma a jakie tętno? -
nick nieaktualny
-
Witam ja dzisiaj wstałam z jakimś przerażeniem ze cos jest nie tak chyba do 26 oszaleje tak się boję. Piersi jeszcze przestaly mnie juz taj bardzo bolec i mdlosci z rana juz nie sa takie jak były masakra.. Plakac mi sie chce
-
Nutka nie panikuj ja tez tak mam ! Mdlosci mniejsze co by bylo organizm się przyzwyczaja. Ja z kolei mam dzis chwile prawdy usg 11.15 trzymajcie kciuki juz od rana boli brzuch i mam rozwolnienie z nerwów zwłaszcza ze... Mój tata ma brata bliźniaka i tesciowa tez takze może klatwa nie przeszla na mnie ;p
-
Baranosiowa - kapsułki prenatal grip care!
Ja też jakoś tak zaniepokojona jestem. Piersi mniej bola. Koło 16 w zasadzie brak objawów. I gdyby nie nocny rzyg, to juz bym szalała. ...połączenie dżemu z ogórkiem kiszonym nie było najszczesliwszeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 07:17
-
nick nieaktualny
-
Majanna wrote:Witam(y)! Juz oficjalnie w dwupaku!
Zrobiłam dziś po południu test. Wynik miał się pojawić po 3 minutach, a dwie kreski pokazały się już po sekundzie
Jestem przeszczęśliwa.
Proszę o dopisanie mnie na 16.12.16Majanna lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ech, nie nakrecajmy sie tak, Dziewczyny. Nie nasluchujmy kazdego sygnalu naszego ciala ... to na pewno nie pomaga. Musimy wierzyc ze wszystko bedzie dobrze i juz za 8 miesiecy bedziemy tulic nasze Malenstwa.
Szarlotka123, dziekuje za dopisanie!
...więc teraz serca mam dwa...