Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolajna podpytaj się kochana.
Płukałam gardło wodą z solą, moczyłam nogi w gorącej wodzie z solą, wypiłam mleko z miodem, masłem i czosnkiem (mąż się prawie porzygał)
Mam jeszcze saszetki prenalen ale nie piłam. A i na gardło mam tabletki mamaGard
-
Cześć dziewczyny Niby się dzisiaj wyspałam, ale M. mówi że się strasznie wierciłam... Wczoraj o 21:45 leciał mi do sklepu po kabanosy drobiowe które zajadłam płatkami z cynamonem. Moja dieta zaczyna mnie samą przerażać
Sutki mnie dzisiaj bolą i swędzą niemiłosiernie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 09:53
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Jestem lżejsza o 4 fiolki krwi, myślałam że padnę z głodu ale już jestem po śniadaniu na szczęście
Dziewczyny nie stresujcie się tak bo zwariujecie
Ja myślałam że ja jestem panikara, ale teraz widzę że ja to lightowy przypadek
Gdyby z każdą ciążą działo się coś złego to by się w ogóle dzieci nie rodziły
Ja wiem że są różne przypadki ale pamiętajmy że statystyka wciąż działa na naszą korzyśćAgulkowa, RedLady lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a44005dfc81.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15a51b8f2f85.jpg
dziewczyny to jest rozpiska lekow od lekarza, które można brać bezpiecznie w ciązy.
Mam nadzieję, że komuś się przyda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 10:22
M@linka, Nulka, palma, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie nowe mamusie
U mnie dalej sennie i w sumie nic poza tym Poprzestawiałam się, teraz śpię w dzień, a w nocy nie umiem.
Czasem się zastanawiam czy taki brak objawów jest normalny, ale z drugiej strony przecież to moja pierwsza ciążą, więc skąd mam wiedzieć co u mnie jest normalne -
Nulka wrote:Cześć dziewczyny Niby się dzisiaj wyspałam, ale M. mówi że się strasznie wierciłam... Wczoraj o 21:45 leciał mi do sklepu po kabanosy drobiowe które zajadłam płatkami z cynamonem. Moja dieta zaczyna mnie samą przerażać
Sutki mnie dzisiaj bolą i swędzą niemiłosiernie...
Zjadlabym kabanosa
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Właśnie z M. wróciliśmy ze spacerku Oczywiście standardowo nasza trasa przebiegła obok naszego przyszłego domku, bo jakżeby inaczej
Paradise Zapraszam do mnie jestem zaopatrzona
kabanosy najlepsze do tego z musztardąparadise lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie wiem jakie było tętno bo nie powiedział i zdjęcia też mi nie dał. Powiedział tylko że słabe. Dziś piersi przestały mnie kompletnie boleć co odbieram za zły znak i mimo że plamienia póki co ustały to mam złe przeczucia.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Dziewczyny dziś przeszłam mini zawał serca jak zobaczyłam krew na wkladce:( od razu do dr już myślałam ze to koniec:( ale na szczescie jest ok.widziałam i slyszalam serduszko 153 tętno,kropka ma niecały centymetr:)dr mówi ze jest ok.torbiel sie wchlonela niestety zrobił się krwiak i stąd to plamienie.mam zwolnienie, mam leżeć i sie oszczędzać no i dodatkowe leki duphaston zwiększony do 3x2 luteina i coś tam jeszcze.czekam na wynik progesteronu .wizyta za tydz i kolejne badania.jeszcze mi sie ręce trzęsą ze stresu:( i tak już pewnie do końca będzie.Ale na razie jest ok i bardzo się ciesze:)) trzymam kciuki żeby wasze fasolki tez się dobrze rozwijaly:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 11:54