Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedział ze da mi duphaston tak aby dmuchać na zimne.
Tez jestem za tym aby go brac ale co mam powiedzieć temu pierwszemu znajomemu lekarzowi do którego ide w czwartek????
Tak P.S pytałam o bole krzyża powiedział ze to nic zlego a i tak w sumie mnie juz nie boli, a potem pytalam o zmniejszenie objawów to powiedział ze dobrze bo nie bede sie męczyć. I nie kazda kobieta ma wymioty mdłości itpSzarlotka123, dora13, M@linka, wianna lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Palma, a ten znajomy będzie w ogóle wiedział, że byłaś u innego czy nie? Jeśli wie to powiedz wprost jeśli nie to nie wiem może po prostu zobacz co on Ci powie i jeśli nie będzie Ci nic mówił o dupku to sama zapytaj się czy nie powinnaś brać
palma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlbo powiedz po prostu, że się wystraszyłaś bo miałaś jakieś bóle i zapisałaś się do innego bo do tego nie było terminu i przepisał Ci duphaston. Nie ma też co oszukiwać bo NFZ wszystko widzi.
Koska, super Moje szczegóły też się rozmywają Już Cię poprawiłam -
Hej dziewczyny. Dawo nie pisalam ale staram sie jak najwiecej lezec a przy malym dziecku to prawie niemozliwe. Aczkolwiek jakos dajemy rade Przede wszystkim witam nowe mamusie, no i ciesze sie z udanych wizyt. Trzymam rowniez kciuki za plamiace dziewczyny!
Ja dzisiaj wizytuje ale jakos nie jestem pozytywnie nastawiona, chyba siedzenie w domu wyciaga ze mnie cala dobra energie.dora13, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję serduszek coraz nas więcej tych co już widziały
Ja od 2 dni jestem dziwnie spokojna, nawet nic mnie specjalnie nie stresuje
Dzisiaj się złapałam na tym że zapomniałam o ciąży, idziemy jutro do znajomych i pomyślałam że muszę jakieś wino kupić i nagle mnie olśniło "jakie wino, stara ty w ciąży jesteś"palma, Nulka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
palma wrote:Laski ile płacicie za duphaston?
Dziewczyny kupują nawet za 17zł!
Ja biorę dwa razy dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 13:34
-
baranosia wrote:Wczoraj o tym pisałyśmy. Ja kupiłam dwa opakowania za 34zł i jedno za 38zł. W tej samej aptece tylko, że przez internet 26zł.
Dziewczyny kupują nawet za 17zł!
Ja biorę dwa razy dziennie
Musze poszukac gdzie u mnie bd tanio:Daniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)