X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nasze bety, progi i przyrosty
Odpowiedz

Nasze bety, progi i przyrosty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aria40 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane

Niedawno zrobiłam pierwsz pozytywny test, wg moich przypuszczeń był 11 DPO, ale beta była tylko 7,89. Dwa dni później beta 29,89, ale progesteron tylko 14,4. Wspomagam się duphastonem.
    Mam jeszcze takie podejrzenia, że ta beta 7,89 to nie był 11 DPO tylko 7 DPO, bo 7 dni wcześniej było większe prawdopodobieństwo zapłodnienia. Wartość bardziej by się zgadzała. A jak to jest u was? Jakie miałyście wartości bety i proga w poszczególnych DPO? Macie pewność w którym dniu doszło do zapłodnienia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 08:13

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 25 maja 2017, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś jestem 10 dpo i beta 13.37. Obie nasze bety się mieszczą w normach a jak się te ciążę skończą to Bóg raczy wiedzieć.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ