Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa21 wrote:Bergo dużo płaciliście. To był Twój wybór, że robiłaś USG genetyczne i test PAPPA ? Ja chciałam samo USG, na stronie cena 150zł. nie mogę się doliczyć jak u Ciebie wyszło aż 520?
faktycznie duzo. ja robiłam Pappa i wolne hcg i płaciłam 80 zł za badanie i wyniki na drugi dzien miałam. a usg na nfz 2d i przełączenie na 3d na chwile -
Ja też za USG + Pappa i BHCG płaciłam 500zł, W Krakowie to standard, Pappa i BHCG metodą kryptor by wyniki można było wprowadzić do komputera na najnowszym sprzęcie i wszędzie gdzie dzwoniłam była taka cena:(
To za 80 zł to podobno jakaś inna metoda, której nie da się wprowadzić w wyniki na USG tak mi przynajmniej babka w diagnostyce tłumaczyła -
Galanea, MILA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, xpatiiix3, Paula55, Martynika, mała_mi, MOI, misiaa, anka_a, nick nieaktualny, Bergo, Tusia84, Domi IRL, mala_mi, nutka, nick nieaktualny, Paulina1986, Nalka, Camilia, Bea_tina, nick nieaktualny, nick nieaktualny, celia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sara_nar, Dodi lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Haha, super zdjęcie! Ale wciąż masz mniejszy brzuch od tego pana
Tam to już chyba trojaczki siedzą
FeliceGatto, MILA, nick nieaktualny, xpatiiix3, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto, hehehe, odlotowe zestawienie
Super sąsiad, najwyraźniej bez kompleksów 
A oto jak nas jest już "dużo"

Pozdrawiamy poświątecznie
MOI, FeliceGatto, misiaa, Galanea, xpatiiix3, mała_mi, Paulina1986, nick nieaktualny, Bea_tina, sylwia1985, seneka, nick nieaktualny, celia, Nalka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
Przedstawiam Wam nasz skarb, który dziś ma 8 dni...GUSTAW dla Pań i panów ( w brzuszkach..
)

Mały braciszek starszej siostrzyczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 14:35
anka_a, misiaa, nick nieaktualny, Galanea, mala_mi, MOI, Paulina1986, nick nieaktualny, FeliceGatto, mesy, karm3lka, Camilia, kambel, nick nieaktualny, nutka, sylwia1985, celia, nick nieaktualny, Nalka, Dodi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
mala_mi ślicznie wyglądasz
Brzuszek ruszył troszkę, ale nadal jest bardzo zgrabniutki 
MariaAntonina gratuluję ślicznego synka
Moi a jak tam u Ciebie
Dojrzałaś już do tego żeby nam pokazać swój brzuszek ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 12:01
mala_mi, xpatiiix3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

sukienkę kupiłam w tk.maxx, bardzo duzo bylo tam fajnych,luźnych rzeczy w przystępnej cenie