Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa21 wrote:Bergo dużo płaciliście. To był Twój wybór, że robiłaś USG genetyczne i test PAPPA ? Ja chciałam samo USG, na stronie cena 150zł. nie mogę się doliczyć jak u Ciebie wyszło aż 520?
faktycznie duzo. ja robiłam Pappa i wolne hcg i płaciłam 80 zł za badanie i wyniki na drugi dzien miałam. a usg na nfz 2d i przełączenie na 3d na chwile -
Ja też za USG + Pappa i BHCG płaciłam 500zł, W Krakowie to standard, Pappa i BHCG metodą kryptor by wyniki można było wprowadzić do komputera na najnowszym sprzęcie i wszędzie gdzie dzwoniłam była taka cena:(
To za 80 zł to podobno jakaś inna metoda, której nie da się wprowadzić w wyniki na USG tak mi przynajmniej babka w diagnostyce tłumaczyła -
Galanea, MILA, Anoolka, Gosia19, NataliaK, xpatiiix3, Paula55, Martynika, mała_mi, MOI, misiaa, anka_a, weronikabp, Bergo, Tusia84, Domi IRL, mala_mi, nutka, agata86, Paulina1986, Nalka, Camilia, Bea_tina, Mirella, Camille87, celia, Ruda27, genoweffa, sara_nar, Dodi lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Haha, super zdjęcie! Ale wciąż masz mniejszy brzuch od tego panaTam to już chyba trojaczki siedzą
FeliceGatto, MILA, Anoolka, xpatiiix3, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto, hehehe, odlotowe zestawienie
Super sąsiad, najwyraźniej bez kompleksów
A oto jak nas jest już "dużo"
Pozdrawiamy poświątecznieMOI, FeliceGatto, misiaa, Galanea, xpatiiix3, mała_mi, Paulina1986, Anoolka, Bea_tina, sylwia1985, seneka, Camille87, celia, Nalka, genoweffa lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
Przedstawiam Wam nasz skarb, który dziś ma 8 dni...GUSTAW dla Pań i panów ( w brzuszkach..)
Mały braciszek starszej siostrzyczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 14:35
anka_a, misiaa, turkawka, Galanea, mala_mi, MOI, Paulina1986, Anoolka, FeliceGatto, mesy, karm3lka, Camilia, kambel, Mirella, nutka, sylwia1985, celia, Ruda27, Nalka, Dodi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
mala_mi ślicznie wyglądasz
Brzuszek ruszył troszkę, ale nadal jest bardzo zgrabniutki
MariaAntonina gratuluję ślicznego synka
Moi a jak tam u CiebieDojrzałaś już do tego żeby nam pokazać swój brzuszek ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 12:01
mala_mi, xpatiiix3, Anoolka lubią tę wiadomość