Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bergo - przepraszam, że mnie źle zrozumiałaś z tymi poradami od kobiet nie karmiących - bardzo je cenię z tego forum i pamiętników!
Gaja śpiąca
Galanea, Nalka, kambel, Bergo, Domi IRL, Miriam, Patu, FeliceGatto, Anoolka, mala_mi, sylwia1985, turkawka, Camilia, Gosia19, anka_a, Tusia84, juicca, stardust87, Nelus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Nala ale jestes szczulplutka!!!!
Dziwne to prawda? kazdy brzusio inny.
Mam kolezanke co ma tydzien satrsza ciaze niz ja jest wyzsza odemnie i podobnie jak Nala szczupla ale brzuszek ma w 26 tyg 2 razy taki jak ja- jakby pilke do kosza polknela.
Az wczoraj do mojej Weronisi w brzuszku mowilam ze musi troche podgonic:PNalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJEDNYM SŁOWEM KOCHAM TĄ MOJĄ MAŁĄ ISTOTKĘ O KTÓRĄ TYLE CZASU WALCZYŁAM I W KOŃCU JEST JEST PRZY MNIE
I zaleje was zdjęciamiGalanea, Patu, FeliceGatto, NataliaK, Paula55, Nalka, agata86, seneka, aga8787, Ruda27, Anoolka, Domi IRL, Bergo, MOI, mala_mi, sylwia1985, turkawka, Camilia, Gosia19, Chiang Mai, anka_a, Tusia84, juicca, stardust87, Nelus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Zoja i Gaja są przesliczne!
tez sie dziwie gdzie Ty nalka chowasz tą swoją istotkea moge z ciekawości spytac ile przytyłas? taka szczuplutka jestes
pewnie zaraz po porodzie nie będzie widac ze w ciązy byłas i kobiety na porodówce będą płonąć z zazdrości
Miriam, Nalka, Bergo lubią tę wiadomość
-
Miriam, Zoja to skóra zdjęta z Twojego Czarka! A na ostatnim zdjęciu to już w ogóle nie Zoja tylko Czarek.
Jej Patu jaki ładny brzuszek. Ja w 19 tygodniu musiałam zakładać obcisłe bluzki a i tak nikt nie widział, że w ciąży jestem. To nie było miłe. Moja córeczka w dodatku jest malutka, w 31 tygodniu ważyła 1200g. a nie przytyłam wcale tak mało - 7 kg.Patu, Miriam, BiB lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:Miriam, Zoja to skóra zdjęta z Twojego Czarka! A na ostatnim zdjęciu to już w ogóle nie Zoja tylko Czarek.
Jej Patu jaki ładny brzuszek. Ja w 19 tygodniu musiałam zakładać obcisłe bluzki a i tak nikt nie widział, że w ciąży jestem. To nie było miłe. Moja córeczka w dodatku jest malutka, w 31 tygodniu ważyła 1200g. a nie przytyłam wcale tak mało - 7 kg.
dzięki
a co lekarz mówi na to? faktycznie malenka, a wzrost? moze po prostu mniejsza będzie. ale nabiera regularnie co wizyta? moja kuzynka miała chorą tarczyce i mimo, że jadła prawidłowo to dziecko przestało przybierac na wadze pomiędzy wizytami, jakos dokarmiali specjalnie.
a 7 kg na prawde nie widacja jestem wciąż na minus 1,5 z przed ciąży.
-
Patu - tak, z małą wszystko w porządku. Już któryś lekarz z kolei mi to mówi. Będzie po prostu mniejsza. Najważniejsze, że mózg jest na ten tydzień, w którym rzeczywiście jestem, reszta ciałka niby wychodzi na usg młodsza o ok. 2 tygodnie. Przepływy są wzorowe, łożysko stopień 0 po 30tym tygodniu. A mała jest tak ruchliwa, że śmiejemy się z mężem, że idzie w siłę zamiast w wagę.
No i ja przed ciążą miałam lekką niedowagę i dużo ćwiczyłam. Może dlatego mięśnie brzucha tak się opierają i nie chcą zrobić miejsca dla rozrastającej się macicy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 20:06
-
Wczoraj byłam na izbie przyjęć, bo plamienie się znów pojawiło. Na szczęście mojemu maluchowi nicmnie jest. Ma obecnie 1.96 cm. Wczoraj słyszałam pierwszy raz jak bije jego serce. 162 uderzenia na minutę.
xpatiiix3, kambel, Nalka, magdalena, seneka, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Gaja i Zoja są takie śliczne, aż się chce przyspieszyć troszkę czas, by znowu takiego brzdąca mieć hehehe
Mój dzidziuś już troszkę przerośnięty ma 14 miesięcy i jakieś 91-92cm jak ostatnio mierzyłam go i waży ok 13kghehe więc ciężko znowu będzie się przyzwyczaić do takiej kruszynki
Kurde Nalka, ale faktycznie aż szok gdzie chowasz tego maluszkaMój w 34tc miał 1900g
a wyszedł w 39tc 3250, chociaż pare godzin przed porodem rezydentka wymierzyła mi go na 3840.. To postawiłam oczy i powiedziałam, że nie wierzę, że 3200-3300 góra się urodzi i strzeliłam w sam środek, a ta do mnie ,że wyliczenia jej tak mówią i chyba z pół godziny mi usg robiła, a mi wtedy tak się sikać chciało jak ciskała na dole ,żeby główkę wymierzyć
Twój maluszek tez będzie na pewno normalnej wagi
Milcia no to dobrze, że w porządku z maluszkiem, cudowne uczucie, co nie.?
A to mój poranny brzunio 13t3d
Bergo, Camilia, Gosia19, Chiang Mai, anka_a, Nalka, MOI, lkc, Anoolka, Miriam, Dodi lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel