Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
NALKA, jak na 34tc masz bardzo maleńki brzuszek! Ale widzę, że jesteś bardzo szczuplutka, więc nic dziwnego, że córcia znalazła sobie wygodne miejsce gdzieś pomiędzy Twoim żołądkiem a wątrobą
Generalnie ślicznie wyglądasz.
To niesamowite, że absolutnie każda z nas ma inny kształt brzuchaSą jak odciski palców - indywidualne, różnorodne i niezależne
Piękne
CHIANG MAI i MIRIAM - Wasze córeczki są cudneFotka Gai rewelacyjna!
Bergo, Miriam, Nalka lubią tę wiadomość
-
Dawidek w dniu chrztuperełeczka, Anoolka, Miriam, xpatiiix3, FeliceGatto, sylwia1985, zozol, Bergo, Nalka, Galanea, mała_mi, MOI, Camilia, Domi IRL, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Zaleję was fotkami z sesji, właśnie przyszły zdjęcia. Polecam wam porobić sobie takie sesje, uważam, że to wspaniała pamiątka! Na jednej fotce pani fotograf nie udało się uchwycić brzuszka, nie dla mnie leżenie w ciąży, bo jej nie widać wtedy.
Tusia84, Galanea, mala_mi, FeliceGatto, Bergo, mała_mi, zozol, sylwia1985, Gosia19, Patu, MOI, Anoolka, Camilia, Paula_29, Domi IRL, juicca, Oleńka, nutka, Camille87, MILA, Paulina1986, misiaczk25, stardust87, magdalena, Nelus, szczessciara, anka_a, Dodi, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:Nalka cudne zdjęcia jednak pani fotograf chyba Ci podpompowała brzuszek w photoshopie na niektórych zdjęciach
Kobiecina się starała no.
Tusia84 lubi tę wiadomość