Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea_tina wrote:
Mój też dziś tak szalał. Co prawda nie tak płynnie, ale brzuch mi latał jakby jakiś obcy miał się zaraz wykluć
Bea_tina, ao12. lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:Kochane, bardzo Wam wszystkim dziękuję za takie miłe słowa.
I zachęcam do robienia sobie takich pamiątek.
Ja ruchy poczułam w 16 tygodniu ciąży. Dokładnie 22 grudnia.
A fotograf nie ma żadnych ubrań na wszelki wypadek? Jeśli masz, możesz wziąć takie szerokie szale. One mogą udawać sukienkę bez ramion. Uważam, że fajnie to wygląda. Albo spódnica długa, przewiewna i bluzeczka.
Nie ma, a na pewno nie w moim rozmiarze;P A takie szale się nie nadadzą raczej, bo bardzo mi zależy na plenerze;P Więc nie będę w szalu po parku paradowaćMam cały przyszły tydzień, umówiliśmy się na piątek. Więc coś powinnam za ten czas kupic;) Na razie mam jedną zwykłą koszulkę ale w paski i z dzinsami super brzuszek wygląda;) Więc coś tam będzie, ale jeszcze chciałam na elegancko;)
-
I ja się w tej ciąży na sesje będę szykować w lato
a rozstępy można zawsze pięknie ładnie skorygować
Bo sama mam niezłą zeberkę po pierwszej ciąży
A to my dzisiaj 14tygodni za Nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 19:37
MOI, Patu, Bergo, mala_mi, Nalka, Bea_tina, Galanea, FeliceGatto, Camille87, misiaa, mała_mi, Anoolka, Camilia, Chiang Mai, magdalena, blue00, Paulina1986, kambel, szczessciara, nutka, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Bea_tina wrote:
O bez kitu, szkoda, że mój tak nie tańcujeBea_tina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BiB wrote:O bez kitu, szkoda, że mój tak nie tańcuje
-
MagdaO, xpatiiix3, Camille87, FeliceGatto, Bergo, stardust87, Bea_tina, lolka83, Nelus, Nalka, santoocha, Galanea, genoweffa, magdalena, Domi IRL, blue00, Eva0507, Paula55, zozol, misiaczk25, mala_mi, sylwia1985, Tusia84, Gosia19, agata86, Paulina1986, Anoolka, Camilia, Ruda27, lkc, kambel, perełeczka, MOI, misiaa, mała_mi, monaaa, szczessciara, Patu, nutka, Ita, anka_a, mirka14, pasia27, Dodi, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
BiB wrote:O bez kitu, szkoda, że mój tak nie tańcuje
To chyba też trochę zależy od charakterku malucha:)
U mnie brzuch wieczorem wygląda tak samo, wprawdzie na mniejszej powierzchni bo mała dopiero kilka cm nad pępkiem ale brzuch faluje jak przy ataku obcego:)
Znowu kuzynka mówiła, że jej mały w brzuszku bardzo spokojny był -
nick nieaktualnyMałe podsumowanie z 3 poprzednich tygodni
Rozstępów brak, ale pojawiły się boczki i już dawno pożegnałam się ze swoją talią
Paulina1986, Anoolka, Camille87, Camilia, FeliceGatto, Bergo, xpatiiix3, MOI, misiaa, mała_mi, szczessciara, Patu, verynice, Ita, anka_a, Lavendula, genoweffa, Dodi, Natalina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny