Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia84 wrote:Cudnie wyglądacie i piękna pamiątka będzie
Ja już chyba na taką sesję się nie nadajębo mnie obiektyw nie obejmie
:D
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Nalka ale cudna sesja
U mnie koniec 14tygodnia a już brzuchol jak w 6 miesiącu w poprzedniej ciąży
A ruchy w poprzedniej ciąży ok.18-19 tc poczułam, a teraz już czuje dość intensywne i energiczne kopniaki od paru dniOstatnio jakoś kichnęłam to taką serie dostałam, że tylko brzuch falował, no i o dziwo czuć je pod dłonią także i mój mógł poczuć dzidziusia, a to pewnie temu ,że dzieciątka rok po roku
Nalka lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
No ja tam czuje jakby mnie ktoś palcem dziubał albo przesuwał nim po skórze od środka, z resztą mój też to samo czuł jak rękę przyłożył, a że jestem chudsza niż przed pierwszą ciążą to i czuje szybciej pod ręką, a bice serca swoją drogą, bo to da się rozróżnić bardzo łatwo, no i maluszek ma troszkę mało miejsca i taki myk ,że jednak łożysko nie jest na przedniej ścianie tylko z boku i dość nisko, było podejrzenie przodującego ,a w pierwszej ciąży miałam łożysko na przedniej, to i później poczułam,a teraz byłam na prawdę w wielkim szoku, że tak szybko, a jestem leżącą mamą, chociaż dopiero teraz troszkę się ruszać zaczęłam, ale mam czas na obserwacje swojego ciała przez cały dzień prawie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 22:53
Livia
Nela
Marcel
-
Nalka cudne zdjęcia!!!
Ja wyglądałam tragicznie więc wolałam się nie pokazywać nikomu hehe Za to moją Majkę lubi obiektyw
xpatiiix3, Galanea, FeliceGatto, Patu, Nalka, zozol, juicca, MOI, magdalena, Domi IRL, Camilia, perełeczka, anka_a, Dodi, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nalka piękne zdjęcia!
My mamy w przyszły piątek. Kurcze nie mogę nic kupić do ubrania na tę sesję. W H&M same czarne sukienki ciążowe, a w innych sklepach nie ma nic odcinanego pod piersiami, tak, żeby ciążowo wyglądać;/ Nie wiem w czym pójde... A gołego brzuszka nie pokażę, bo mam rozstępów dużo;/Nalka lubi tę wiadomość
-
Kochane, bardzo Wam wszystkim dziękuję za takie miłe słowa.
I zachęcam do robienia sobie takich pamiątek.
Ja ruchy poczułam w 16 tygodniu ciąży. Dokładnie 22 grudnia.
nutka wrote:Nalka piękne zdjęcia!
My mamy w przyszły piątek. Kurcze nie mogę nic kupić do ubrania na tę sesję. W H&M same czarne sukienki ciążowe, a w innych sklepach nie ma nic odcinanego pod piersiami, tak, żeby ciążowo wyglądać;/ Nie wiem w czym pójde... A gołego brzuszka nie pokażę, bo mam rozstępów dużo;/
A fotograf nie ma żadnych ubrań na wszelki wypadek? Jeśli masz, możesz wziąć takie szerokie szale. One mogą udawać sukienkę bez ramion. Uważam, że fajnie to wygląda. Albo spódnica długa, przewiewna i bluzeczka.
-
nick nieaktualnyA to willa pokaznej wielkosci z lekkim juz opadem 35+3
a w niej Franek pogromccca ciszy i spokoju ;-)http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c2988808cc346176]
[/URL
Camille87, Anoolka, Bergo, Oleńka, MOI, Nalka, xpatiiix3, stardust87, magdalena, Paulina1986, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBea_tina wrote:
Ja już się nie mogę doczekać pierwszych ruchów, na razie czuję tylko bulgotki
-
Bea_tina wrote:
Haha, świetne! Jakbym oglądała swój brzuchTylko moja mała jest taka cwana, że jak tylko włączam kamerę, to jest spokój
agata86 lubi tę wiadomość
-
Beatina super nagranie, mój mały tak szaleje między 22.00 a 23.00 wieczorami a czasami i do 24.00. Mam nadzieję że te godziny się nie przełożą na życie poza brzuszkiem
Galanea dokładnie u mnie jest tak samo jak tylko chcę nagrać te wygibasy to mały się uspokaja-nieśmiały czy co?Galanea lubi tę wiadomość
-
zozol, to nagranie jest z ok 23;P a godziny mocnej aktywności ma zbliżone do Twoich;P
Galena, czatowałam na takie ujęcie z 2 tygodnie;P telefon był zawsze pod ręką, bo podobnie jak u Was, przy niewielkim poruszeniu maluch się uspakajał;P Tak samo reaguje, jak mówie tatusiowi, że zaczął szaleć, w sekundzie się ucisza;PGalanea, zozol, agata86 lubią tę wiadomość