Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 19:53
sylwia1985, Domi IRL, Bergo, Nelus, juicca, misiaczk25, mala_mi, sara_nar, FeliceGatto, Nalka, paaolka, Galanea, Miriam, nutka, mała_mi, doti77, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:13
FeliceGatto, Bergo, xpatiiix3, Camilia, Nalka, paaolka, Galanea, Domi IRL, Miriam, stardust87, nutka, genoweffa, doti77, Dodi, mała_mi lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Piękne te wasze brzuszki
tylko ja się martwię jestem w 16+5 tygodniu a mój brzuch nadal wydaje mi się mały ;/ chociaż od tygodnia czuje już takie lekkie ruchy dzidzi a z 3 razy dostałam porządnego kopniaka aż zakwiczałam... przytyłam dopiero 0,5 kg przyznam że przed ciążą miałam już odstającą piłeczkę pod którą były jescze mięśnie brzucha bo tak naprawde od 5 lat cwiczylam a zapuscilam sie w ciagu pół roku + 10 kg ;/ zero ćwiczeń i śmieciowe jedzenie. Oczywiście każdy mi powtarza że dzidzia pobiera sobie z moich zapasów przedciążowych ale kurcze (oczywiście nie obrażając tu nikogo ) niektóre w tym samym lub podobnym wieku ciąży co ja mają już takie bębenki a ja ledwo odstający brzuch oczywiście wysoko uniesiony przez macicę. Czasami to już myśle że wariuje, przecież każda ciąża jest inna powinnam się cieszyć że nie przytyłam zbyt dużo i że tak mnie nie wysadziło w weekend miałam typowo ciążową sukienkę i wyglądałam tak
FeliceGatto, Bergo, xpatiiix3, Nalka, Galanea, Miriam, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja poprostu zawsze byłam przyzwyczajona do odstającego brzucha zawsze miałam taką budowę ciała dlatego teraz ciężko mi dostrzeć różnice
we wtorek wkońcu mam wizyte uff miesiąc czekania jeżeli będzie wszystko w porządku a na kazdej wizycie tak jest to odpuszcze sobie wizje mojego brzucha
A swoją drogą odkryłam fajny kosemtyk do wcierania na brzuch
http://bielenda.pl/produkty/sexy-mama-skuteczna-oliwka-w-zelu
jak dla mnie rewelacja brzuch jest nawilzonyprzez kilka godzin jak budzę się po nocy to jescze mam tłustą skórę fajnie się nakłada bardziej konfortowo niż tradycyjna oliwka nie jest drogi bo ok 18 zł a bardzo bardzo wydajny -
Okti nie denerwuj się małym brzuszkiem i tym, że za dużo nie przytyłaś. Mój brzuszek był widoczny dopiero pod koniec 5 miesiąca a teraz jest już spory. Do tego jak na razie przytyłam tylko 2,4 kg a dzidźka waży już ponad 2 kg. Więc tak jak w Twoim przypadku czerpie sobie z moich zapasów które zgromadziłam przed ciążą. Pozdrawiam
-
Niecierpliwa ja tam u ciebie brzuszek widzę i to wcale niemały.
Pomijam swój przypadek, bo to jakieś żarty a nie brzuch ciążowy, ale pewnie dlatego u każdej brzuszek dostrzegam.
Piękne je macie!
Hehe no nie wiem Felice ja tam nie zdążyłam się zmęczyć brzuszkiem.Okti89 ja brzucha nie miałam do 8 miesiąca. A w 9 miesiącu jak źle stanę to dalej nie widzą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 17:58
RewolucjaSięDzieje, FeliceGatto, NataliaK, Anoolka, weronikabp, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nalka wrote:Ok! Już usuwam wpis! Ale bo one też się użalają!
Noo, już też dziś na listopadówkach napisałam, że jak wywali brzuchem w najmniej spodziewanym momencie, a potem tendencja jest stale wzrastająca to można dostać kociokwiku, zero schylania, chodzenia normalnie etc. etc.
W pierwszej ciąży jak marzyłam o brzuchu, tak go nie miałam do 6 miesiąca, a potem...wrrr:D
Nalka, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.