Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
MOI, nareszcie się pochwaliłaś - i jest czym!!!
Warto było tyle czekać na Twoją pierwszą odsłonę, bo ślicznie wyglądasz
Lavendula, ogromnie podoba mi się Twój sposób fotografowania brzuszka. Artystyczny
Jak już kiedyś pisałam uwielbiam ten wątekpokazuje nieskończoną różnorodność naszych brzuszków
Lavendula, Bergo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Hejo ciocieAnoolka, Lavendula, natasza82, Paula55, Galanea, Gosia19, Domi IRL, okti89, FeliceGatto, paaolka, juicca, MOI, Ruda27, Tusia84, Bergo, Kiara, turkawka, MagdaO, AISAK, mala_mi, sylwia1985, misia_k1, sara_nar, Camilia, mała mii, Dodi, perełeczka, mała_mi, doti77 lubią tę wiadomość
-
No i ja przytulonych braci zaprezentuje 18+1/2
hehe Marceluch w policzek kopniaczka dostał temu taki ucieszony na drugiej fotce
Galanea, Gosia19, Domi IRL, okti89, FeliceGatto, paaolka, MOI, Bergo, turkawka, Nelus, AISAK, mala_mi, sara_nar, Camilia, Dodi, perełeczka, mała_mi, doti77 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Jest rewelacyjny a nie tylko fajny
-
Fipsik wrote:jakie macie piękne piłeczki
oto moje rozlane coś:
Fipsik, jak to jest rozlany brzuch, to ja jestem top model
Nie masz jeszcze piłeczki, ale założę się, że maks za 4 tygodnie będziesz ją miałaTylko Ci pozazdrościć takiego zgrabniacha w 23 tc
MOI, Domi IRL, Bergo, santoocha, mała_mi, doti77 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Fipsik, jak to jest rozlany brzuch, to ja jestem top model
Nie masz jeszcze piłeczki, ale założę się, że maks za 4 tygodnie będziesz ją miałaTylko Ci pozazdrościć takiego zgrabniacha w 23 tc
Bo on się na boki rozlał. jak kucam to się takie fałdy wielkie na bokach robią hehe. Mała jest ułożona poprzecznie , więc pewnie jak w jednym boku ma głowę to w drugim nogi ;p niedługo na plecy mi się zarzuciMOI lubi tę wiadomość
-
okti89 wrote:Fipsik coś mi się zdaję że przed ciąża ćwiczyłaś albo masz mega mocne mięśnie brzucha:) Najważniejsze że z córcią wszystko ok
No właśnie ja z tych bardziej siedząco-leżących, aktywnych okazjonalnie ;p
sama nie wiem gdzie te 25cm dzieciaka się mieściAle Was to chociaż przepuszczają w kolejkach, ustępują miejsca, ludzie się cieszą. A mnie ktoś widzi i sobie myśli "ale się obżarła"